Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar; biri öyle net anlatmış ki ülkeyi, herhalde daha iyi anlatılamaz. Mutlaka okuyun ve tam da konunun net cevabı.

Türkiyeden Gitmek
  • inşallah Allah fırsat verdiği anda arkama bile bakmadan gitmek
  • Vatandasligi nasil aldiniz anne baba uzerinden mi yoksa orda mi dogdunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurtdışında yaşamayı düşünmüyorumda ama ileride batıda bir şehirde yaşamak istiyorum.
  • orta asya Türk Cumhuriyetleri'nden herhangi birisi makbuldur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Beyler bayanlar; biri öyle net anlatmış ki ülkeyi, herhalde daha iyi anlatılamaz. Mutlaka okuyun ve tam da konunun net cevabı.

Türkiyeden Gitmek

Soma, Reyhanlı gibi yerlerde RTE bu kadar oy alıyorsa müstahak bu millete. Sonra gitmek isteyene laf ederler.

• Beyler kimse gitmeyi düşünmesin bu ülkeden çünkü yakında başkanlık sistemi getirecekler. Muhtemelen 3 eyalete ayrılırlar laik- türk(islam)- kürt bölgesi olur. Belkide bizler için en iyisi bu olaracak. Kimse kimseyede zülüm yapmamış olur. Hangi görüşe sahipsen gidersin orada mutlu bir şekilde yaşarsın.
  • IG I kullanıcısına yanıt
    Adam gibi yaşayıp ve kazanıyorsan bahsettiklerin hayatı olumsuz etkilemiyor. Türkiye'yle saydığın ülkeleri karşılaştıramazsın bile yaşam standartları açısından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündüğüm yerler :Abd arizona-atlanta, ingiltere.Olmadi fransa dışında herhangi bir avrupa ülkesi. Olmadı Avustralya veya Japonya :D :D Dünyadaki her yeri dusunmusum kısacası :D 2 yıl içinde karar verilecek :)

• Bence kaybolmak değil. Ülkeyi pisliklerden temizleme günüdür. Gün gelecek padişah da çökecek. İşte biz o zaman Gezi Parkında yas tutmayacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

Vatandasligi nasil aldiniz anne baba uzerinden mi yoksa orda mi dogdunuz

orda doğdum

• Türkiye'den gitmeyi düşünmeyi bırak kalmayı düşünen salaktır, akp var lan bu ülkede zihinlerinizi yalanlarla dolanlarla doldurup sizi dönüştürecek sizi sömürecek yeni bir sistem, yeni dönem başlıyor, tadını çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 12 Ağustos 2014; 11:24:19 >
  • Yurt dışına çıkacak kadar param olsa dünyayı terkederim

ŞAka bir yana toğrağına kurban olduğumun ülkesi bırakılır mı bu ülke ne olursa olsun son nefesimize kadar türkiye
  • Yakında Kürdistan ile sınır komşusu olacagım için pasaport çıkartsam iyi olacak.Vergi daha düşük olursa alet edevatı ordan temin ederiz
    Acaba para birimleri ne olacak la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Ağustos 2014; 11:37:52 >
  • Yaşım 32 , iyi bir işe ,iyi bir eşe dünyalar tatlısı bir çocuğa, 1 araba ve 2 de eve sahibim. Birkaç dönüm arazi de var. Türkiye de ki siyasi oluşum gram ilgilendirmiyor beni. Halkın seçtiği insanlara laf etmek egoistliktir.

Ancak toplum olarak öyle bir hale gelmişiz ki ,hemen hergün birileri ile kavga etmenin eşiğine geliyorum. Okadar toplumsal bozukluğa saplanmisizki midem bulanıyor. Sırf bu nedenden dolayi eşim ve çocuğunu alıp insanları insanca yaşadığı bir yerlerde yaşamak isterdim. Arkamda ki herseyi bırakıp gitmek , çokta sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 12 Ağustos 2014; 12:52:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk adımımı Kıbrıs a yerleşerek attım. Bi 5-6 yıl sonra da umarım abd veya almanya olacak gibi.. Bakalım, hayırlısı.
  • niye ceza almış acaba.
  • gokuba kullanıcısına yanıt
     ****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)
    son derece haklısın forumdaş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

nereye gidiyonuz lan pasaport bile 750 ye patlıyo öyle kolay kaçıp kurtulmak yooh!

10 yıllık 533 TL, hepsi bu !
  •  ****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

İmkanı olan çok beklemesin...Elin avrupalısı ortadoğu da olanlardan sonra iyice tırstı artık ülkesinde radikal tipler görmek istemiyor.

Aklı başında kim olsa da istemezdi zaten.

Yarın bir gün TR'den gelenleri de ister istemez aynı kefeye koymaya kalkabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 12 Ağustos 2014; 20:28:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.