Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

nereye gidiyonuz lan pasaport bile 750 ye patlıyo öyle kolay kaçıp kurtulmak yooh!

10 yıllık 533 TL, hepsi bu !

çıkış ücreti ,fotoğrsf ücreti vize ücreti total 750 civarına geliyor. Devlet okadar büyük para alıyo ki yanındakileri saymıyosun bile.
  • Türkiyeden ayrılmadan önce eğer başkanlık sistemi gelirse(ki gelecek) CHP nin yönettiği bir eyalete taşınırım. Oda olmadı zaten kardeşim abd doğumlu, psikolojiyi inglizce okuyorum. çok kolay bi şekilde taşınabilir iş bulabilirim kafam rahat
  • quote:

quote:

quote:

nereye gidiyonuz lan pasaport bile 750 ye patlıyo öyle kolay kaçıp kurtulmak yooh!

çıkış ücreti ,fotoğrsf ücreti vize ücreti total 750 civarına geliyor. Devlet okadar büyük para alıyo ki yanındakileri saymıyosun bile.

Hımm evet, yan ücretker ile dediğin rakamları bulur sanırım. Şimdi kanada için hazırlık yaptığımdan,

10 yıllık pasaport=533
    4 adet resim=18
    Havaalanın da çıkış ücreti=10-15

Bildiğim rakamlar bunlar. Kanada vize için ücret talep etmiyor fakat ABD 160 dolar talep ediyor. 350 TL diyelim.

Desene ülkeden çıkacaksan bile yine cebinden alıyorlar bir şeyler. Çıkmana değecekse ver gitsin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hımm evet, yan ücretker ile dediğin rakamları bulur sanırım. Şimdi kanada için hazırlık yaptığımdan,

10 yıllık pasaport=533
    4 adet resim=18
    Havaalanın da çıkış ücreti=10-15

Bildiğim rakamlar bunlar. Kanada vize için ücret talep etmiyor fakat ABD 160 dolar talep ediyor. 350 TL diyelim.

Desene ülkeden çıkacaksan bile yine cebinden alıyorlar bir şeyler. Çıkmana değecekse ver gitsin :)

yuh 4 adet resimi nerede 18 e yapıyolar?

• İngiltere'de 3 yıl yaşadım sürekli yağmur yağıyordu, yemekler çok kötüydü. Ayrıca içmek ve gece klübüne gitmekten başka bir etkinlik yoktu. (örn: boğazda rakı balık, yağmursuz piknik vs..) Doğru düzgün Türk arkadaşım yoktu.
    Sıkıldım geri döndüm başka bir ülkeye gitmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ailecek 1 milyon lira ile İngilizce konuşulan bir ülkede yaşayama izni alabilir miyiz ki?İnternetten baktım az,zor şartları baya.

Hacı beni de okutuver yurt dışında sana zahmet.1 milyon lira oha for
  • http://www.cic.gc.ca/enGlIsH/immigrate/business/investors/index.asp

1,600,000 dolar parası olan ve Canada ekonomisine 5 yıl içinde 800,000 dolar yatırabilecek kişiler Canada'ya göç edebilirdi.

Ama 19 haziranda bu olayı kaldırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Ailecek 1 milyon lira ile İngilizce konuşulan bir ülkede yaşayama izni alabilir miyiz ki?İnternetten baktım az,zor şartları baya.

Nakit para yok kanki Tasinmaz mal var su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışına gitmeyi küçüklükten beri isterim.Sebeblerimse:
    1)Herkesin rahat davranması
    2)Dinde zorlama olmaması
    3)Gezmeyi ve yapmayı canı gönülden istediğim yerler var
    Fakat:Tek başına geçim zor diyorlar.Vergiler falan filan.Dil iyi değil.
    Ama gideceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Nakit para yok kanki Tasinmaz mal var su an.

Her türlü taşırız hacıParçalar götürür orada birleştiririz

• Pasaport çıkartacağım pasaportum olsa ülkeyi terkederdim :( Yurtdışında üniversite okumak istiyorum ama ailem buna izin vermiyor.
  • okumak için amerika :d
  • Bence hepimizin beyni ilokuldan beri yıkanıyor.Bize vatan millet aşkı aşılandı.Sonrası?
    Kocaman bir hiç.Zenginin adaletinin konuştuğu,iktidar sahiplerinin asgari ücretle çalışanların verdiği vergilerle milyarder olduğu,evi istanbulda olup meclise yılda birkaç kez giden milletvekilinin 17 bin lira aldığı(tam ücretini bilmiyorum ama telefon konuşmaları felan ücretsiz hatta bi tanesininki 23 bin lira gelmiş googleye yazın çıkar.) aldığı,yıllarca gençliklerini çürütüp tam tıp kazanacakken soru hırsızları yüzünden kıl payı kaçıran kişilerin olduğu,kendi doktoruna imkan vermeyip 3 kuruş az verecem diye 5 bin tane elin yunan doktorunu ülkeye getirttiği,sırf iktidarı eleştirdiği için işten atılanların olduğu bir ülkeyi neden seveyim söyleyin?

Yeter artık bizi sömürdükleri.Bizi aptal yerine koydukları.Dünyaya bir kez geliyoruz.Neden bu ülkede çürüyeyim ki?Birgün imkanım olursa 1 saniye durmam.Hatta vatandaşlık alırsam buranın vatandaşlığından da çıkarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

niye ceza almış acaba.

Dine kufrettim hocam

• Hedefime gün ve gün yaklaşıyorum bu beni gaza getiriyor birgün kurtulucam burdan
  • Fransa,norveç,isveç,italya

Bunlardan birine gitmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

niye ceza almış acaba.

Dine kufrettim hocam

canın sağolsun.bence sen cidden git bizede öncülük et
  • ben de gitmeyi düşünüyorum, tabi üniversitede falan.
    Finlandiya, Hollanda veya İtalya var kafamda. Amerika da olabilir.

•  ****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.