Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hırsızlara suriyelilere kürtlere ülkeyi bırakıcak kadar haysiyetsiz değilim en azından bir iki kişi indiririm öyle kaçarım

• Ben Yeni Zelanda veya Baltık ülkelerinde yaşamak istiyorum.Tatilimi de Moğolistan-Kırgızistan taraflarındaki saf insanların arasında yapmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

çoluk çocuk toplanmış yine....

Yav he he.Bir de imzasına hyundai era koymuş Fakirlikten ne yapacağını şaşırmış hala laf atıyor.

evet kardeş çalıp çırpan , yolsuzluk yapanlara göre fakiriz. fakat o beğenmediğin hyundai era alın teridir. imzaya koyma sebebim ise hem aidiyet duygusu (takıma karşı) hemde araçla ilgili soruları yanıtlamaktır.

fakat yanıldığın konu şu ki akp seçmeni değilim. yani seçim memnun etmemiş olabilir ama hiçbir zaman atalarımızın , liderimizin canı pahasına koruduğu vatanı 3-5 samimi olmayan siyasetçiye ve destekçilerine bıkacak değilim.

bu bırakıp gitme mevzusunu düşünenler ise çoluk çocuktan öte değildir gözümde.

Vatan millet sakarya iyi güzelde bu dünyaya 1 kere geliyoruz.Senin benim eşek gibi çalışarak bisikletten bozma külüstürler alırken elin gavuru daha ünvirersiteye giderken V8 motorlu arabalara biniyor.Benzin derdi yok,vergi derdi yok.Sorun zaten akp falan filan değilki.Bu ülke her zaman böyleydi ve hiçbir zaman değişmeyecek.

• Yaz beş sene sonra Ingiltere
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

Biz suriyeli değiliz ülkeyi ite köpeğe bırakmak yok

+1
    Gitmeden Çanakkale'ye uğrayıp öyle gidin. Kaçmak en kolayı.
  • Konudaki mesajları biraz okudum. Gitmek istiyorum diyenlere hakaretler havada uçuşmuş. Peki bu kadar insanın vatanından gitmek istemesinin altındaki sebep nedir diye düşünen olmamış. Ben kendimden örnek vereyim. Babam 17 yaşında Kırşehir'den Ankara'ya gelmiş. Komi olarak işe başlamış o gün bugündür çalışıyor. Şuan 48 yaşında ve aşçılık yapıyor. Onca yılın, emeğin birikimi 2005 model Marea. Onu da çalıştığı yer iki vesait olduğu için patronunun da yardımıyla 3 ay önce aldı. Ayrıca ben 24 yaşındayım, 5 yıldır OKB tedavisi görüyorum. Devlet hastanesine gidiyorum, bir oda dolusu insan hınca hınç aynı doktordan sıra bekliyor. Sıra sana geldiğinde giriyorsun içeri doktorun karşısında daha derdini anlatamandan yazıyor ilacı sıradaki gelsin. Çıkarın artık şu at gözlüklerini, gerçekleri görün. Sizin dünyanız toz pembe olabilir belki ama birisine s.git demeden onun ne yaşadığını bir sorun.

• bugün git haftaya gel tatile gitmiş olursun

git iyi de orda nasıl kalacaksın ? almanya da veya herhangi bir avrupa ülkesinde ya da amerika da süresiz kalma nasıl mümkün ? oturma vizesi almanız gerekmiyor mu ?

başka bir yolu varsa paylaşın biz de öğrenelim -laf sokmalı vs değil ciddi ciddi soruyorum -

nasıl yaşayabilirsin, kalabilirsin yurtdışında oturma vizesi olmadan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 11 Ağustos 2014; 19:16:46 >
  • he he kesin öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Problem yok ne zaman istersem..
     ****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

Israil mi

• Türkiye bana ne veriyor ki ben türkiyeye birşey vereyim? Kimse kusura bakmasın elime böyle bir fırsat geçse anında düşünmeden peşinden giderim.
    En çok İngiltereye gitmek istemişimdir :) O aksanları yok mu hastayım..
    Fakat kalıcı olarak sakin ucuza yaşayabileceğimiz bir yere yerleşmek isterim aslında lüks insanı cezb etsede ne bileyim bunu düşünmek bile sakinletiyor :)
  • BouncingBetty kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Gönder kardeş ordaki insanlar burdakilerden iyidir.

• Yaz beni.
  • amerikayı eskiden severdim ama artık sevmiyor ve gitmek istemiyorum. ingilterenin havası kötü en iyisi uruguay bence. oh mis gibi
  • İngiltere Londraya gitmek isterim,öyle bir şansım olsa 1 sn durmam burada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çoluk çocuk toplanmış yine....

Yav he he.Bir de imzasına hyundai era koymuş Fakirlikten ne yapacağını şaşırmış hala laf atıyor.

evet kardeş çalıp çırpan , yolsuzluk yapanlara göre fakiriz. fakat o beğenmediğin hyundai era alın teridir. imzaya koyma sebebim ise hem aidiyet duygusu (takıma karşı) hemde araçla ilgili soruları yanıtlamaktır.

fakat yanıldığın konu şu ki akp seçmeni değilim. yani seçim memnun etmemiş olabilir ama hiçbir zaman atalarımızın , liderimizin canı pahasına koruduğu vatanı 3-5 samimi olmayan siyasetçiye ve destekçilerine bıkacak değilim.

bu bırakıp gitme mevzusunu düşünenler ise çoluk çocuktan öte değildir gözümde.

Vatan millet sakarya iyi güzelde bu dünyaya 1 kere geliyoruz.Senin benim eşek gibi çalışarak bisikletten bozma külüstürler alırken elin gavuru daha ünvirersiteye giderken V8 motorlu arabalara biniyor.Benzin derdi yok,vergi derdi yok.Sorun zaten akp falan filan değilki.Bu ülke her zaman böyleydi ve hiçbir zaman değişmeyecek.

en azından kendi rahatım için değil bir dava uğruna kendi canımı feda edebilirim. Bugün ülke bu haldeyse atatürkün ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Düşünsene bir ; o da bırakıp gitmeyi düşünseydi ne halde olurduk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin Türkiye!

Oo wisdım alırım bi dal
  • Hollanda yada Boston/USA
  • nereye gidiyonuz lan pasaport bile 750 ye patlıyo öyle kolay kaçıp kurtulmak yooh!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.