Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaz,amerika(Her amerikaya gitmek isteyen ozenti ergen degildir,orada okumak icin planlarim var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'dayim. Aman aman bisey yok,imkaniniz varsa Kuzey Avrupa'ya gidin.

• bugün 2 tane saçma sapan olay yaşadım.birisi iş yeirndeki tuvaletler değiştirldi.süper zeki eleman gelmiş sakın kızlar tuvaletine girme,girmişsin görüm felanaklınca şaka yapmaya başladı.gülende yokki devam ettiriyo.pataklamaya kalktım ama kapıyı kilitleyip kaçtı.diğer ise cübbeli ahemt hoca kuyruklu yıldıza inen uzay aracını yöneten bilim admaalrının salak olduğunu,kendisnin bunalrı zaten bildiğini anlatması oldu.bu kadar gerzek bi ülke daha va rmı acaba?ben ülkeden gitmeyi değilde bunlar gibi salakalrın tamamen ülkeden gitmesini istiyorum
  • Fırsat bulursam gideceğim

• ben parayi bulursam üni bittimi askerlik sonrasi Avusturalya diyorum hep umarim hayal olarak kalmaz

• liseyi bitirdikten sonra yada üniversite sonrasında avrupa ülkeslerinde birine gidip orada yaşamak istiyorum türkiyeden kesin olarak gitmek istiyorum ve nüfusu fazla olmayan bir ülke olsun istiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz oralarda yapacağım iş nakliye(tırcılık-kamyonculuk) gibi bi iş yapmak istiyorum...Gitmek istediğim ülkeyi belirleyip ona göre dil kursu alacağım....para sıkıntımda yok ama öylede çok zengin değilim......BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin Türkiye!

üşüyoruz reyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.