Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirdir liseli karşim.
    Bursaya yazinca vatandaşlik mi veriyorlar.

• yaz hocam Brezilya / Sao Paulo
  • Hocam valla bende bir çalışan olacağım orada malesef açıkcası taylanddada durumun çok farklı olduğunu düşünmüyorum türkiyeden. Bizim ülkemiz aslındadonyadaki sayılı güzellikteki ülkelerden ama malesef kullanmasını bilmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymusti58

defolun gidin ne diyelim zaten herhangi bir olumsuz durumda savaş vs ilk kacacaklar sizlersiniz

Akp oy oranı %46
    Sakarya meydan muharabesi firariler %46
  • yönetimi beğenmeyebilirsiniz, seçilen kişiyi beğenmeyebilirsiniz, görüşleriniz farklı olabilir, durumdan memnun olmayabilirsiniz ama şu ülkeyi terk edeceğim diyenler yok mu sinir oluyorum. Alacaksın bunları topluca götüreceksin afrikanın en sefil bölgesine atacaksın ondan sonra bak bakalım geri geliyorlar mı yoksa sözlerinin eri olup orda kalıyorlar mı? Gidecek adam tasını tarağını toplar gider burda konu açmaz, açılan konuya amerigaya gidcemm demez. Bende mevcut yönetimden memnun değilim ama siz gitcem diyenlere herkesten çok kıl oluyorum.
  • gitsenizde türkiye ferahlasa biraz
  • imkanınız olurda tez zamanda def olup gidersiniz inşallah sizde kurtulursunuz bizde mis gibi ülkem sevenleriyle daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief53 -- 11 Ağustos 2014; 3:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVRiMATESi

Bizim kitabımız Kuran-ı Kerim, yaradanımız Allah, Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v, Atamız Atatürk !

Eğer bu ülke batağa gitsin, yeniden güçlenerek kalkarız. Biz Türküz, bu vatan uğruna ne kanlar döküldü. Anaların ellerinde Kuran'lar ağızlarında dualar, askerlerimiz secdeye baş koydu. Savaşa girdi. Zamanımız elbet gelecek, illaki anlaşıcaz. Halkı sömürecek bi dikta gelsin başa, halkı onu sömürür hale getiririz.

İnançlı komünisti bir nebze anlarım da atatürkçü komünisti hiçbir zaman anlayamıyorum. Git az ideolojini araştır kararını ona göre ver yoldaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

quote:

Bizim kitabımız Kuran-ı Kerim, yaradanımız Allah, Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v, Atamız Atatürk !

Eğer bu ülke batağa gitsin, yeniden güçlenerek kalkarız. Biz Türküz, bu vatan uğruna ne kanlar döküldü. Anaların ellerinde Kuran'lar ağızlarında dualar, askerlerimiz secdeye baş koydu. Savaşa girdi. Zamanımız elbet gelecek, illaki anlaşıcaz. Halkı sömürecek bi dikta gelsin başa, halkı onu sömürür hale getiririz.

İnançlı komünisti bir nebze anlarım da atatürkçü komünisti hiçbir zaman anlayamıyorum. Git az ideolojini araştır kararını ona göre ver yoldaş.

Ben ne Atatürkçüyüm, nede Komünistim. Tek amacım şu siyonizmin ülkemiz üzerindeki oyununu yerle bir etmektir '' devirmektir '' yoldaş, halkı iyice sıktılar. Allah büyüktür.

• Hiçbir yere gitmiyorum.Ülkem,gün gelecek içindeki pis kanı atacaktır.O günleri görmek için yaşayacağım ve bu topraklarda öleceğim İnşallah.
  • Para biriktiriyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

quote:

Ben ne Atatürkçüyüm, nede Komünistim. Tek amacım şu siyonizmin ülkemiz üzerindeki oyununu yerle bir etmektir '' devirmektir '' yoldaş, halkı iyice sıktılar. Allah büyüktür.

O zaman neden cephenin bayrağı var avatarında?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞEYHİ

yönetimi beğenmeyebilirsiniz, seçilen kişiyi beğenmeyebilirsiniz, görüşleriniz farklı olabilir, durumdan memnun olmayabilirsiniz ama şu ülkeyi terk edeceğim diyenler yok mu sinir oluyorum. Alacaksın bunları topluca götüreceksin afrikanın en sefil bölgesine atacaksın ondan sonra bak bakalım geri geliyorlar mı yoksa sözlerinin eri olup orda kalıyorlar mı? Gidecek adam tasını tarağını toplar gider burda konu açmaz, açılan konuya amerigaya gidcemm demez. Bende mevcut yönetimden memnun değilim ama siz gitcem diyenlere herkesten çok kıl oluyorum.

Eski kullanıcı adı: chilgin123
    Hahhahahhahhahhahh chilgin cocuk

• 》》》

• quote:

Orijinalden alıntı: adalar42

Bak bu hiç komik değildi WISDOMcuğum ama hâlâ seviyorum seni hayranım sana

ne gereksiz bi yaratıksın ya
  • petrol mühendisi olup kaçıcam ABD ye temelli
  • Amerika,ya da İngiltere

Mevzu sadece yönetim falan değil.Mevzu bilimsel ve kültürel anlamda bu bölgelerin bizden daha ileride olması ve burada bulunan birinin ufkunun daha da açılacağı meselesi...

• Batı avrupa ülkelerinden birinde oturma izni ve ileride vatandaşlık aldırabilecek biri varsa hemen giderim.Çok konuşuyorsunuz ya beğenmeyen gitsin diye oturma izni bulun 2 güne kalmaz yolcuyum.Para falan da istemiyorum.Hatta oranın vatandaşlığını alınca buradaki vatandaşlıktan da çıkarsınlar dert değil.
  • Ana konu ne la sanki 50 tane başlık açılıyor günde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.