Şimdi Ara

Türkiye'den Volkswagen'e Avrupa Parlamentosunu karıştıran taahhüt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalama bir Passat 37.500 Euro civarı desek 40.000 araç garantisiyle 1.5 milyar Euro garanti demek. Touareg'ler, Arteon'lar girerse devreye 2 milyar doları bulur.
  • Devlet para ödemeyecek vergi indirimi uygulayacaktır.

• O da bişey mi, bana avrupa fiyatından vermeyi taahhüt etsin bende 10 tane Araç almayı taahhüt ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 2 Ekim 2019; 12:44:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FIAT gider acımaz. Ford rest çeker Toyota si hundai enayi mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyi denedim ülke batmadı, bir de bunu deneyeyim. ne de olsa TÜRK düşmanı ve MÜSLÜMAN görünümlü bir yahudiyim
  • Taahhüt olacak tabiki. Ancak Hyundai ve toyota bu sefer onlarda çıkmamak için daha çok taahhüt ister.

Olay şuna dönüyor. Bknz.
    Gümrük birliği mevzuatı gereği serbest geçmesi gereken türk ticaret tırlarına Macaristan sınırlama koymuş. Mevzuata aykırı aslında. Reisin harbiden kankisi olan macar başbakan 100milyon dolarlık et alın işiniz tamam demiş. Reis talimat vermiş ülkenin hiç ihtiyacı olmamasına karşın alım yapılmış. Peki ya sonra ne olmuş. Şaka gibi macar başbakan yine geçişleri sınırlandırmış. Bu seferde 200m dolarlık et alın diye.
    Yukarıda ki hikayeyi bloomberg ht radyoda dinlenmiştim. Konuyu anlatan ihracatçılar başkanı.
    Kısaca şaka gibi yönetiliyoruz. Toyota yarın bana 400m lik teşvik ver yoksa çıkarız dese verecekler mecburen.

Not: ülkede son kulanım tarihi 5 aylık olan bu etlerin ne yapılacağı konusunda bir bilgi yok. Hayvancılık nasıl bitirilir güzel örnek

• Araba almadan araba parası da ödeyeceğim. Birtek bu kalmıştı zaten bunu da öderim çok param var soyun soyabildiğiniz kadar

• routemaster kullanıcısına yanıt
    Sen de iyi oku 40.000 araç ve 400 miyon euro teşvik verildi diyor. Çıkarıp cebinden 400 milyon verecek hali yok, vergi teşviği şeklinde olacaktır o her zamanki gibi. Diğer konu da Araç alımı Söyler intercitye alır 40.000 araç, veya takciler federasyonuna budur.
  • Japon Honda'nın 50bin kapasiteli fabrikası kapanırken seyret,
    Alman VW için 40bin garantili fabrika kurulması için 400M€ teşvik ver.
    Sorsan, AB satışında kolaylık sağlanacak.
    AB de bu konuda "bir inceleyelim" diyerek kendi kendimize gelin-güvey olduğumuzu ortaya koymuş oldu.
    Eskiler kaht-ı rical derlermiş

• o kadar para, o kadar araç garantisi verilecekti, bari Elon Reis'e verselerdi. tesla üretseydik. birşeyler öğrenir 2053 te yerli elektrikli aracımızı bile çıkarırdık.

• 34sem kullanıcısına yanıt
    Senin devletinin verdiği para umurlarında değil araç satma garantisi diğer firmalarla rekabeti etkilediği ve rekabet kurallarına aykırı olduğu için dava açılıyor.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Şu liste fiyatına bakıpta araba fiyatlarını belirleyenler de ne bilim. 173 binden başlıyor fiyatı şuanda öyle bir satıyor ki D segmentinin lideri zaten

• blacksss kullanıcısına yanıt
    yedirirler mi opeli?
  • Arkadaşlar dikkat ederseniz teşvik diyorlar hibe değil. Yorum yaparken azcık mantıklı yorumlar yapın. Devlet teşvikleri yatırım yapmak isteyen herkese var. Yani sizde 5milyonluk bir fabrika yapacam deyin devlet size de bu teşvikleri verir hatta en az 1 bakan açılışa da gelir.

teşvik=vergide, sgk prim vs
    hibe= al sana para şunu yap

• Yemin ederim. Başlığı görmeden tıkladım ve içimden dedimki " ulan bunlar araç satış sözü verdilerse sıçtık" sayfaya girdim ve dadaaaaa.

• 400 milyon euro ile kendi araba markanı üretirsin. Tam türk kafasında bir iş. Resmen rüşvet vererek çağırıyoruz şirketleri.

• Ülkemizde fabrika yok yok diye ağlıyorsunuz, devlet teşvik veriyor fabrika açılsın, binlerce kişiye ekmek kapısı olsun diye ona da ağlıyorsunuz. Yahu Mesut’un videosunu izlemediniz mi sizin o dalga geçtiğiniz otomotiv sanayiinden ülkeye elde ettiğimiz geliri? Ne kadar çok ağladınız yahu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

VW nin yapacağı yatırım rakamı ne ? Ülkeye kaç milyar euro veya dolar sokacak ki bu garantileri ve teşviği veriyoruz önemli nokta bu.
    https://devirsaati.com/tofasin-ulke-ekonomisine-katkisi-128-milyar-dolar/

Bursa da ki Tofaş fabrikası,

Yıllık İhracat 3 Milyar Dolar
    Ekonomiye Katkısı Yıllık 1,28 Milyar Dolar

VW'nin de bu fabrikaya yakın üretim ve ihracatı olacağını düşünürsek. Mantıklı bir teşvik gibi duruyor.
    Ülkeye 1 yılda geri dönüşü her türlü oluyor.
    Bu tarz yatırımlar 30-50 yıllık yatırımlar çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.