|
Bildirim
Vay anasını... Geçmediğimiz köprü için haraç öderken şimdi de sahip olmadığımız arabalar için haraç ödeyeceğiz. Bizi şımartmanın yolunu her daim buluyorlar... Hele o 400 milyon euro... Miss...
|
VW nin yapacağı yatırım rakamı ne ? Ülkeye kaç milyar euro veya dolar sokacak ki bu garantileri ve teşviği veriyoruz önemli nokta bu.
|
Yarın öbür gün Merkel, Erdoğan'a karşıt açıklama yapsa vatandaşımız fabrikayı basmaya gider
|
Bu kadar şuursuz bir maliye ve devlet yönetimi dünyada emsalsizdir. Net.
|
Yeni makyajlı Passatın başlangıç fiyatı 230 bin TL. Değil 40 bin, 10 bin zor satar bu saatten sonra. O taahütün faturası vergi yoluyla yine halktan çıkacak.
|
Tamam bizim yanlışlarımız var ama kendi içinde 2 kişinin bile fikir birliğine varamadığı avrupa parlamentosunun söz konusu türkiye olunca çok hızlı olması manidar.
|
Alıştık köprüye garanti Yola garanti hastaneye garanti. Şimdide fabrikaya garanti bakalım başka neye garanti gelecek
Peki ülkede fabrikası olan otomobil markaları da bundan isterse. Bizden de 40bin araç almıyor iseniz çekip gidiyoruz derlerse. Pirinç için evdeki bulgurdan olmayalım. |
Siemens olayını çok duydum acaba gerçekleşti mi ? O gerçekten fazlasıyla faydalı olur.
Ama ben vw konusunda sanmıyorum ki bize katacağı şeyler aldıklarından fazla olsun. Bizim gibi işsizliğin korkunç rakamlarda olduğu bir ülkede 100 lerce 1000 lerce böyle fabrikaya ihtiyaç var temizlik işçisi açılıyor başvuru rakamları müthiş boyutlara ulaşıyor. vw en son kendi ülkesinde binlerce işçi çıkarıyordu yani azıcık bir teknoloji geliştirip insana ihtiyaç duymasın direk çıkarıyor kendi karını her firma gibi maksimum seviyede düşünen bir firma basit bir araştırmayla 31 ülkede 610 bin işçisi varmış vw nin artık etki eder mi etmez mi siz karar verin. He ilişkiler normal olmasa bile Avrupa gerçek manada bize ihtiyaç duyuyor ciddi bir tüketim toplumuyuz. Ama ben şunu beklerdim devlet olarak böyle garanti veriyorsun, para veriyorsun halka bu adamlar şu kadar şu kadar yatırım yapacak bizde bu teşvikleri vereceğiz demesini beklerdim yoksa halkın büyük kısmında siyasilere alınacak araçlar için bu teşvikler veriliyor gibi bir algı oluşabilir ki oluşması da son derece doğaldır. Belki açıklama yapmışlardır bakmak gerek.Keşke şeffaf olsalar. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 5 Ekim 2019; 14:6:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34sem -- 1 Ekim 2019; 19:25:41 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|