Şimdi Ara

Türkiye derecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son girdiğim denemede 120 net yaptım mezunum 120 neti de sınavdan 20 dk erken öıkarak yaptım boşlara baksaydım 130 olabilirdi benim hedefim türkiye derecesi kısmet olursa türkiye derecesinin ne gibi avantajları var biln var mı bu arada lysm daha iyi durumda şu an konular nerdeyse bitik hafif tekrarlar yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23Oguzhansaa -- 11 Eylül 2015; 14:23:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kac binden mezuna kaldin

• Senin gibier 150den assaga yapmiyor

• 16 binden kaldım da scritous bence burda benim lys bilgimi sorgulayamazsın lys ortak biyo ve fizikte var birazda matta bunun ilk denemem olması da benim için bir + bence ayrıca 150 demişsinizde benim gçen sene derece yapan arkadaşlarım 120 130 netle başladılar siz nerde yaşıyosunuz derece yapan bir çocukta 150 yi aralık ayında görmüştü 150 abartı bence

• Sayısalda derece zor is evlat

• Hayırlısı kardeşim hedefimiz bu artık ne kısmet olursa

• Victoria Secret mankenleriyle yemeğe çıkıyorsun ödül olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xd

• 90 net yapıyorum derece şansım olur mu deseydin olur diyecektik. Fakat 120 net yapıyorsun. Bu yüzden yalancisin ve derece yapamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan söyleyerek ne gibi bir çıkarım olucak bu arada sen naptın geçen sene çok takılıyordun buralarda

• Turkiye derecesinden kastin ne

• İlk 100 olmadı ilk 1000

• 23Oguzhansaa 2 kullanıcısına yanıt
    Bende geçen yıl 16binden kaldım. Mezuna kaldığımda ilk denemede 137 net yaptım. Sonra 140ın altına çok az düştüm. Lysde de fen +80 mat +70 netti ortalama olarak, 4k olabildim. Derece yapmak gerçekten çok zor sınav şansı gerekiyor. Bilgi ile yapılsa bende yapardım.

Akdeniz Tıp kazandım.

• Umarım yaparsın. Burada önemli olan başkalarının sana inanması değil senin kendine inanman. İnsanların düşünceleri bir şeyleri değiştirmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Orijinalden alıntı: 23Oguzhansaa

Yalan söyleyerek ne gibi bir çıkarım olucak bu arada sen naptın geçen sene çok takılıyordun buralarda

Ironi yapıyor adam keşke netlerle doğru orantılı olarak zekada kassaydın

Burada çeşit çeşit insan var insanları tanımadan ne dediğini anlayabilmek zor eminim sen çok zekisindir ret kid bu arada haklısın kardeşim bilgiyle olacak iş değil benimki sadece hedef olursa ne ala bu arada seninle özelden konuşabilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23Oguzhansaa -- 11 Eylül 2015; 16:52:45 >
  • Şikayetim başarıyla iletilmiş hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.