Şimdi Ara

Türkiye dışındaki anonim şarkıları nasıl bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin : deniz üstü köpürür : söz müzik anonim.
    Söz müzik anonim yazısı yerine ingilizicede ne kullanılıyor yazı olarak? Youtubede bir örnek varmı verebilceğiniz çok sevinirim.

• yokmu arkadaşlar fikir bi youtubeden örnek yabancı anonim şarkı telif hakkı olmayan
  • no copyright music diye aratıp bulabilirsiniz

youtube'da şöyle bir kanal var mesela:
    YouTube
    Audio Library — Music for content creators
    https://www.youtube.com/channel/UCht8qITGkBvXKsR1Byln-wA

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

no copyright music diye aratıp bulabilirsiniz

youtube'da şöyle bir kanal var mesela:https://www.youtube.com/channel/UCht8qITGkBvXKsR1Byln-wA
    bunlar music sadece biri veya birileri tarafından oluştururlmuş ve çoğunlukla ensrumantal.

ben örneğin : burası muştur şarkısı anonim. şimdi yabancılarda böyle bir list arıyorum orneğin jingle beels bildiğim kadarıyla anonim. ancak list lazım. italyan kore ingilizce bu ülkelerden bi türlü bulamadm.

• yokmu bir kişi youtubedan bir örnek gostericek ?

koca youtube'da bir ingilizce ANONİM şarkı arıyorum hepsi bu.
    Sadece açıklamada anonimliği belirtmiş olsun söz ve besteyi.
  • Anonim müzikleri Discogs'tan bulabilirsiniz. Sizin derdiniz telif hakkı olmayan ise, no copyright beat, songs, musics diye arabilirsiniz. Bunlar için paralı siteler bile var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Anonim müzikleri Discogs'tan bulabilirsiniz. Sizin derdiniz telif hakkı olmayan ise, no copyright beat, songs, musics diye arabilirsiniz. Bunlar için paralı siteler bile var.
    hocam kimse sorsam bu tarz siteler veriyor :( yanlıs anlamıyın bunlar muzik yapımcılarının yatıgı muzikler.

Benim istediğim, Örnekle anlatayım :
    Burası muştur anonimdir. Ve klasik THM dir.
    Deniz üstü anonimdir ve klasik bir THM dir.

ve bu tarz binlerce var örnek bilrisin. Halkın bildiği şarkılar.

aslında ingilizce örnekte var sanırım jingle bels de kamulaştırıldı.
    Ben böyle eserler arıyorum. Bilginiz varmı acaba bu konuda da?
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    Sizin aradığınız şarkılardan ziyade sözler, dizeler...

Folk, tekerleme, afro, ahıt, psychedelic rock, anadolu rock gibi şeylerde çok oluyor. Anonim sözlerin, şarkıların, mısraların olduğu kitaplara yönelebilirsiniz. Nadirkitap gibi sitelerde çıkacaktır büyük ihtimal. Artık böyle toplu şiir kitapları pek basılmıyor. Şey yapabilirsiniz ya da... Discogs sitesinden Lyrics kısmını V.A. veya Anonim seçin. FindLyrics gibi sitelerde Writer seçme varsa oraya da aynısını yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Sizin aradığınız şarkılardan ziyade sözler, dizeler...

Folk, tekerleme, afro, ahıt, psychedelic rock, anadolu rock gibi şeylerde çok oluyor. Anonim sözlerin, şarkıların, mısraların olduğu kitaplara yönelebilirsiniz. Nadirkitap gibi sitelerde çıkacaktır büyük ihtimal. Artık böyle toplu şiir kitapları pek basılmıyor. Şey yapabilirsiniz ya da... Discogs sitesinden Lyrics kısmını V.A. veya Anonim seçin. FindLyrics gibi sitelerde Writer seçme varsa oraya da aynısını yapın.
    Hocam ya sizin ingilizceniz var eminim.

Yani bi şarkı olsun ve işte anonim yazsın italyanca da olur ingilizce de rusçada,almanca da,
    heralde bu ülkelri toplrsak 1 adet anonim vardır.(tutan bilinnen 1 şarkı)

Ya bana sadece 1 tane youtubeden Örnek yetior.

işte aradığım, anonim yerine onlar ne yazıyor açıklamada, veya kliplerinde .. (bizde söz müzik anonim yazar)

bunu bi anlasam burdan yürücemde :)

V.A. (Various Artist(s)) veya Anonim, Anonymous, Unknown.

Üst mesajımda da belirtmiştim.

• Youtube'dan 1 tane örnek link gönderecen arakdaşın duacısıyım.
    Eileen Hackyoutube
    Nic Jones - The Golden Glove
    https://www.youtube.com/watch?v=VVqL1ZThTEg&feature=youtu.be

Edit:
    www.acousticmusicarchive.com
    English Folk Songs - Chords, Lyrics and Recordings - The Acoustic Music Archive
    https://www.acousticmusicarchive.com/english-folk-songs-chords-lyrics

Bu site yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.J.Dio -- 20 Ağustos 2020; 15:29:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.J.Dio

https://www.youtube.com/watch?v=VVqL1ZThTEg&feature=youtu.be

Edit: https://www.acousticmusicarchive.com/english-folk-songs-chords-lyrics

Bu site yardımcı olabilir.
    Hocam 1 yıldır aradığım şeye doğru cevap sizden geldi biri beni anladı sonunda :)

bişey daha sorabilir miyim hocam sizi bulmuşken. Ben youtube'den örnek istedim sebebi açıklamasında anonim nası yazıolar onu görmek istemiştim. Bizde mesam sayfası var. Türk şarkıları için hemen yazıyor yanında anonim olup olmadı. Belki yabancılar için benzer bi site öneririsiniz veya youtube'de %100 anonim olan bir örnek şarkı daha burdan atarsınız açıklamasında'da anonim yazan, tabi ingilizce ne yazıyolarsa artık italyancada olur rusça da olur fransızca da olur.

vala 1-2 ülke yi çözsem ne iyi olur size dua ederim traditional en yakın geldi bana ama işte emin olamıyorum söz ve bestenin anonim olduğunu veya olmadığını öğrencek bi araç olmadığından youtube ve açıklamasına bakarak durumu çözmeye çalışıyorum

Türkiye dışındaki anonim şarkıları nasıl bulabilirim ?

Unknown yazabirler hocam. Wikipedia'dan buldum ama YouTube'da maalesef bulamadım bir örnek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.