Şimdi Ara

###TÜRKİYE ELELE###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM TÜRKİYE ELELE VERİP TÜRKİYE'MİZ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ HERKES YORUMUNU EKLESİN TÜM TÜRKİYE ELELE VERİP ÜLKEMİZİ OYUNA GETİRENLER İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM MESELA
    1) TÜM TÜRKİYE BALKONLARINI ARABALARININ ARKA CAMLARINI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATSIN

TÜRKİYE'MİZİ BAŞKALARININ EMELLERİ İÇİN KULLANDIRTMAYALIM
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeegeeemeeen -- 11 Ekim 2007; 14:30:09 >

• ben sözde ermeni soykırımının gerçeklerini resimlerle döküceğim bir vidyo hazırlıyorum en kısa zamanda ingilizce olarak youtubede olcak
  • Bencede TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ elinde ermeni soykırımı ile ilgili bulunan tüm belgeleri gün yüzüne çıkarmalı herkes sessizce yerinde oturmamalı TÜRKİYE'DEKİ tüm ermeniler bence çıkıp açıklama yapmalı TÜRKİYE'deki rahatlıkları ile ilgili
    ARTIK SESSİZ KALMAMALIYIZ
  • Harikasın gerekli zaten paylaş burdada destek verelim.
  • destek için teşekkürler ancak eminim sende görebiliyorsundur insanlarımız yeteri desteği göstermio herkes buraya önerilerini yazsa en azından bizler elimizden geleni yapabilsek kötü mü olur artık bıktım ben her saniye sehit haberi duymaktan yeter artık
  • TÜRKİYE ELELE PROJESİ BU KADARMI AZ İLGİ GÖREBİLİR
  • ARKADIŞIMIN AKLINDAN GEÇEN HARİKA BİR FİKİR VAR BUNU FLASH HALİNE ÇEVİREBİLİCEK VARSA BU PROJEYİ RESMİ KURUMLARA İLETMEK İSTİYORUZ YAPABİLİCEK VARSA LÜTFEN PM ATSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en kalıcı parfüm bölümüne bile 100 mesaj yazılıyor bu kadar umursamaz bir toplummuyuz biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eeegeeemeeen

Bencede TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ elinde ermeni soykırımı ile ilgili bulunan tüm belgeleri gün yüzüne çıkarmalı herkes sessizce yerinde oturmamalı TÜRKİYE'DEKİ tüm ermeniler bence çıkıp açıklama yapmalı TÜRKİYE'deki rahatlıkları ile ilgili
    ARTIK SESSİZ KALMAMALIYIZ

başbakanlığın sitesine girersen orda bütün belgeler acık şekilde ve gemel kurmayın belgeleride var.
  • walla belkı fazla becerıklı bı adam degılım ama cok ıyı nokta atısı yaparım..ne ucan ne kacan evelAllah...
  • seni destekliyorum arkadaşım, artık aramızdaki ayrılıkları kapatıp birlik olmalıyız...
  • ASTIM BİLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.