Şimdi Ara

Türkiye , Eurovision 2009'a katılsın mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Türkiye , Eurovision 2009'a katılsın mı ?

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2008)
Giriş
  • Bu yarışma şarkı yarışması değil ve şarkıya puan gitmiyor tamamen siyasi bence katılmaması en doğru olur...

• biz katılmasın deyince katılmayacak mı ?
  • Bizim elimizde olsa...
  • Bildiğim kadarıyla ( tam bilmeden konuşmayı pek sevmiyorum ama ) ; kesin zorunlu değil sonuçta sonradan giren oluyorsa çıkanda olabilir diye düşünüyorum
  • bence sen izleme istemiyorsan.
  • 2007 yılında rusya haketmişti ama 2008 de kazandı bu çok saçma.
  • Ya siyasi durumlara göre puan verilse de yılda 1 güzel bir müzik ziyafeti oluyo bence...
  • Elin gavuruna özenip cıkacaksak cıkmayalım
    Yok eger bu halkın müzigiyler halayıyla forklorüyle kemencesi sazıyla cıkacaksak cıkalım bak bakalım o zaman ne biçim oy alıyoruz
    ÖR:ANADOLU ATEŞİ -
    http://www.ntvmsnbc.com/news/384869.asp
    biz aşagılık kompleksinden kurtulamadıgımız sürece SUÇU HEP ELİN GAVURUNA ATARIZ

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 15:45:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Ya siyasi durumlara göre puan verilse de yılda 1 güzel bir müzik ziyafeti oluyo bence...

Sana katılmadan edemicem sende haklısın tabiki ; oda var
  • hayko cepkine canavar kıyafeti giydirsinler bakın o zaman nasıl kazanıyoz
  • Bu sefer hangi şarkı olacak 14 Gözle bekliyorum..
  • işin şakası bir yana eurovisionu yanlızca ciddiye bizim ülke alıyor diğer ülkeler sallamıyor bile örneğin ispanya adamlar işin gırgırında Türkiye bir ara hani gülseren midir nedir onu yolladı ya dedim ben Türkiyede diğer ülkeler gibi işin gırgırına bakıyo meğersem öyle değilmiş
  • ama eurovisiondan anlaşılcağa üzere en sağlam ülke finlandiya adamlar her sene rock metal grubu yolluyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

ama eurovisiondan anlaşılcağa üzere en sağlam ülke finlandiya adamlar her sene rock metal grubu yolluyolar

O numara maalesef bir kere söktü. (2006)

2007'de Rock'çı bir kızla katılmışlardı. Hanna Pakarinen. Şarkının adı Leave Me Alone'du. Çok güzel bir şarkıydı ama 17. oldular.

Bu sene de ülkenin ünlü bir Metal grubu ile katıldılar, 22. oldular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

ama eurovisiondan anlaşılcağa üzere en sağlam ülke finlandiya adamlar her sene rock metal grubu yolluyolar

2007'de Rock'çı bir kızla katılmışlardı. Hanna Pakarinen. Şarkının adı Leave Me Alone'du. Çok güzel bir şarkıydı ama 17. oldular.

sanırım finlandiya 6-7 senedir hep rock gruplarıyla katılıyor aslında apocalyptica ile katılsa yüzde yüz şampiyon
  • quote:

2 senedir süper yapıyolardı ama bu sene bozdular bence lordi 1. liği hak etti.Geçen sene de Hanna Pakarainen di sanırım onunda şarkısı güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 30 Mayıs 2008; 21:59:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogzcnylN

Bu yarışma şarkı yarışması değil ve şarkıya puan gitmiyor tamamen siyasi bence katılmaması en doğru olur...

Herkes komşusuna oy verse bu yarışmanın galibi her sene aynı olurdu. Tabiki siyasi etkenler var ama şarkısı adam gibi olan her şekilde kazanır. En azından şarkımız ingilizce olmalı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

sanırım finlandiya 6-7 senedir hep rock gruplarıyla katılıyor aslında apocalyptica ile katılsa yüzde yüz şampiyon

Ben YouTube'daki bir videoda Finlandiya'nın 2008'e kadar olan Eurovision şarkılarının toplandığı bir videoyu izlemiştim, kısa kısa tanıtmışlar.

Zaten 1980'lerde ve 1990'larda bazı yıllarda, bir de 2000'lerde bir yılda Eurovision'da finale girememişler. Lordi'den önce en son Pop'çularla katılmışlar. Ondan önceki yıllar da aynı. Zaten dediğim gibi arada bazı yıllarda girememişler finale.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.