|
Türkiye, Fransa'dan sonra Citroen'in en büyük ikinci pazarı oldu
-
-
Şasırtmadı. Fransız markaları bizim ülkemiz de çok seviliyor örnek Peugeot , Renault vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında vw için derlerdi, bu ülkede çakılı bir çivisi yok ama binlerce araç satıyor diye. aynı şeyi psa için kimsenin söylediği yok sanki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 5 Haziran 2023; 11:25:14 > -
Kabul etmiyorum, bütün dizel motorlarini Turkiyeye dayiyorlar, baska secenek yok ,sömurge ülkesi gibiyiz onlar için millet hibrit ev araçlara gecerken bize getirdikleei benzinli.motoruda kaldirip dizel den baska hic bir motor yok. 3008 5008 c5 aircross 508 vs gibi populer araçlarda
Türkiye de ki araç satışlarını başarı olarak saydılar heralde. Halbu ki ekonomik nedenlerle insanlar ne araç buldu ise alıyorlar. Dolayısı ile satışları arttı. Ne zamanki insanlarımız otomobilleri yatırım aracı olarak değerlendirmekten vazgeçtiklerinde durum düzelecek ve satışları dibe vuracaktır.
-
Az yakan, konforlu piyasaya göre uygun ve dizel türkiyede satıyor. Dizel araçlara bir ara olan ilgi azalsada şimdilerde yine satıyor. Şimdilerde ne getirseler zaten satıyor gerçi.
-
normal şartlarda kimse citroen almak istemez. Fahiş fiyatlar ve ahlaksız satıcılar yüzünden insanlar pek çok markaya eskisinden daha az ulaşabilir oldu. mecbur kaldıkları için fiatmış, citroenmiş vs. alt markalara yönelim oldu.
-
Diğer firmalar elimizde araba yok diye satmiyorda ondan. Psa yi satış politikası oalrak örnek alsalar keşke de millete 6 ay sonra araba gelcek diye yüzde 50 pahalıdan cakmasalar
8 bin araç satmış da çokmuş, getirseydin 80 bin tane de satardı Citroen bey.
başka araç yok ne bulursa onu alıyor millet. getiren satıyor
-
Napsın dizel motor için yatırım yapmışlar belli bir sayıda satış olacak ki zarar etmesinler. Avrupa almıyor napsın tabiki sana iteliycek.
-
C5 Aircross aldım, 1.5 dizel, eat8. Her gün 10km in çıklı yol. Çoğu zaman rampada davarın yolun ortasına konmuş
aracını çekmesini de bekliyoruz. Hiç de bana mısın demiyor. E üstüne az da yakıyor. Nesi kötü? Japon araçları gibi kafa da ütülemiyor (japonum da var). Kötü olsa neden bu kadar satsın? 5008 gibi 7 kişilik yakışıklı kaç araç var? Ya da o kadar az yakan?
Çok konforlu, rahat ve ergonomik arabaları var. süspansiyonları tam bizim ofroad tipi yollara göre, fiyatlarıda rakiplerine göre cazibeli neden çok satmasınki 🤷
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşa sitem etmişsiniz benzinli motoru PSA Avrupa'da da kaldırdı
Ayrıca dizel motorları İtalya'da deli gibi satıyor bize kitleme vs yok yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Citroen benden duymuş olmasın ama gelecek ay değil 8 bin 80 binde getirirlerse satacaklar. Çünkü milletin elindeki paranın değeri sürekli düşüyor.
-
Böyle pazar, koca Dünya da yok, belki Galaksilerde bi yerlerde vardır! Ne getirirsen getir, parası önemli değil, alacak bi kesim her zaman var.
Halk halinden memnun, Bay Kemal araç fiyatlarını, Avrupa ya sabitleyecem dedi, yok biz 2 kat verecez, deyip ona da yüz vermediler. Şimdi, gıdım gıdım keyfi geldikçe, gelecek arabaları camda oturup bekliyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault Türkiye pozisyonu gibi olabilir citroen
-
Az yakan, tasarımı güzel, donanımlı başka hangi marka var ki ? PSA bu konuda en iyisi.
1972 de ilk arabam peugeot 504 2.0 GLS idi, otomatik 3 ileri ZF şanzıman vardı neredeyse 20 sene kullanmıştım
-
SR 4000 orada ne işi var tamamen yazılmak için yazılmış makale
Kabul etmiyorum, bütün dizel motorlarini Turkiyeye dayiyorlar, baska secenek yok ,sömurge ülkesi gibiyiz onlar için millet hibrit ev araçlara gecerken bize getirdikleei benzinli.motoruda kaldirip dizel den baska hic bir motor yok. 3008 5008 c5 aircross 508 vs gibi populer araçlarda
|
Türkiye de ki araç satışlarını başarı olarak saydılar heralde. Halbu ki ekonomik nedenlerle insanlar ne araç buldu ise alıyorlar. Dolayısı ile satışları arttı. Ne zamanki insanlarımız otomobilleri yatırım aracı olarak değerlendirmekten vazgeçtiklerinde durum düzelecek ve satışları dibe vuracaktır.
|
C5 Aircross aldım, 1.5 dizel, eat8. Her gün 10km in çıklı yol. Çoğu zaman rampada davarın yolun ortasına konmuş
aracını çekmesini de bekliyoruz. Hiç de bana mısın demiyor. E üstüne az da yakıyor. Nesi kötü? Japon araçları gibi kafa da ütülemiyor (japonum da var). Kötü olsa neden bu kadar satsın? 5008 gibi 7 kişilik yakışıklı kaç araç var? Ya da o kadar az yakan? |
normal şartlarda kimse citroen almak istemez. Fahiş fiyatlar ve ahlaksız satıcılar yüzünden insanlar pek çok markaya eskisinden daha az ulaşabilir oldu. mecbur kaldıkları için fiatmış, citroenmiş vs. alt markalara yönelim oldu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X