Şimdi Ara

Türkiye heyeti vs Zimbabve heyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne de guzel nizami dizilmisler tespih gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Türk heyeti ayaktayken rusya heyeti de ayakta olduğu için ben bir art niyet göremiyorum. Sonuçta iki taraf da aynı şeyi yapıyor.
    Erdoğan ve putinin diğer ülkelerin bakanlarıyla tokalaşması da erdoğanın tepkisine bakılacak olursa anlık gelişen bir şey olduğunu düşünüyorum. Putinin çağırması Erdoğanın da kendi gitmesi hoş olmasa da doğaçlama olduğu için bence eleştirilecek bir durum yok.

Bir şeyi eleştireceksek 33 askerimizi şehit eden esedi destekleyen rusyaya ziyarete gidilmesidir.
    Bunlar senin kendi düşüncelerin.... Esasen diplomasi farklı bir alan...

Yemekten sonra çaya misafirliğe gidip doğaçlama davranmak farklı, diplomasi farklı şeylerdir öğrenin artık bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 9 Mart 2020; 14:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıyorum halimize şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav kardeşim şimdi orda ayakta duruyor çünkü chp, chp hep küçük düşmesini istiyor tayyip beyin.. yani chpp.. neyse kiviramadim bu sefer ben bile. Ben kaçar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen devam edin bu şekilde. Sizdeki bu zekayla akp daha çok uzun yıllar hükümet olarak görev yapar. Bizimkiler ayakta beklerken rus heyeti tam karşıda bacak bacak üstüne atarak oturuyordu değil mi ? Önce konuyu açmadan önce bir düşünün sonra açın. Kendinizi bu şekilde rezil ediyorsunuz.

• İnadına reis 🇹🇷🤘🇹🇷🤘

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ekip hep aynı . Birşey olsa da nefret kussak gibi. Sizin bir tık üstünüz , Avrupa'ya gidip Türkiye öyle böyle diye şikayet edenler tipler .

• Surat ifadeleri aslında herşeyi anlatıyor hele Hulusi Akar'ınki.

• Tüm toplantıyı bilmiyoruz belki oturmuşlardır sonrasında.
    Ama komik olan böyle poz vermiş adamlar bülent ecevitin clintonla olan saniyelik pozuna senelerdir laf çakarlar. Ecevit en azından o zaman boyun eğmiyordu. Şimdi 36 askerimiz şehit ediliyor. Katilin ayağına gidip böyle poz veriyoruz.

• http://teyit.org/moskovadaki-turk-rus-gorusmesinde-katerina-heykelinin-salona-mesaj-amaciyla-getirildigi-iddiasi/amp/

Ben ülkemizin düştüğü durumdan çok ülkemizdeki gençlerin hallerine acıyorum. Bundan zevk almak nedir arkadaş.

Hayır Tayyip yarın birgün aynısını sarayda yapsa ne olacak. Bunlar neyi kanıtlayacak. Gerçekler harp meydanında ortaya çıkar. Her harbin de kendi gerçekleri vardır.

Türkiye heyeti vs Zimbabve heyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 9 Mart 2020; 2:52:20 >

• İkinci resimde Rus Heyeti görünüyor ama ilkinde görünmüyor (belki de bilinçli olarak bu resim kullanılıyor sağda solda). Yani sonuç olarak mesaj vermek istemişlerdir ama ilk resimde Rus Heyet de ayakta ise o zaman aşağılama gibi bir durum söz konusu değildir.
  • Arkadas kim ayakta kim oturuyor kimin putu fotosu var bunlar önemsiz önemli olan sahadaki kazanim eskiden TSKnin gücünü milletin seçmiş oldugu hükümeye yaptigim darbeyle görürdük şimdi çok sükür ihayla siyahla Koralla bir sürü yeni teknolojiyle görüyoruz

• Asrın liderini 2 dakika holde beklettiler işe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Mart 2020; 1:19:15 >
  • mesajimi silen yonetime selamlarimi iletiyorum
  • 2 dakika muhabbetinde videodan anlaşıldığı üzere putin her yere geç geliyor; ilgili floodda putinin türkiyede ayakta beklediği video da var

Ayrıca arkadaki o heykeller her zaman orda beyler

ve ayrıca Türk heyetinin ayakta beklediği fotoğrafın kırpıldığını anlayamıyor musunuz cidden ?

Muhaliflikle düşmanlık arasındaki çizgi maalesef kaybolmuş bizde. Bu ülkenin sağı da solu da ortası da çomar maalesef ilk gördüğü şeye inanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Asrın liderini 2 dakika holde beklettiler işe bak.

Şimdi Kaybol

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    2. katerina türk heyeti için konulmadı hocam dikkat edin eski buluşmalara diğer ülkelerde içinde hep orda olan bi heykel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.