Şimdi Ara

Türkiye heyeti vs Zimbabve heyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reyiz yine ayarı verdi putin e putin nasıl korkmuş koltuğunda görün işte

Titre Rusya sen kimsin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk heyeti ayaktayken rusya heyeti de ayakta olduğu için ben bir art niyet göremiyorum. Sonuçta iki taraf da aynı şeyi yapıyor.
    Erdoğan ve putinin diğer ülkelerin bakanlarıyla tokalaşması da erdoğanın tepkisine bakılacak olursa anlık gelişen bir şey olduğunu düşünüyorum. Putinin çağırması Erdoğanın da kendi gitmesi hoş olmasa da doğaçlama olduğu için bence eleştirilecek bir durum yok.

Bir şeyi eleştireceksek 33 askerimizi şehit eden esedi destekleyen rusyaya ziyarete gidilmesidir.
  • Yahu sizin içiniz fesat.
    Korona virüsü nedeniyle sandalyeleri, kuru temizlemeye göndermişler.
    Nereden mi biliyorum. Eniştem söyledi.

• Zencilerin ayakta durması sıkıntı o yuzden sandalye vermişler..Gülüyoruz ağlanacak halimize

• Hadi diyelim ki bilerek yaptı ruslar. Şu resime bakan bir akp li kime kızacak. Orada olmayan chp ye. Biraz gerçekçi olun adam gaz parası çok gelir diye kombiyi kapatıp donuyor. Hıncını chp gılıçtar diyip bide yanına imamoğlu Kayak; çıkartıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esaretin Nedeni

Zencilerin ayakta durması sıkıntı o yuzden sandalye vermişler..Gülüyoruz ağlanacak halimize
    Olay ayakta durmak değil.

Zaten ayakta duranlar AKP hükümeti üyeleri(İbrahim Kalın vs.)

• Zimbabvelilere sandalye verildiğine emin miyiz
  • Yüzyıllardır hüküm süren Türk ordusu ve Türk milleti, böyle bir rezillik görmedi tarihi boyunca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Getirin oradan bir somali reisimiz dünya liderliği yapacak

• putinin arkasındaki duvara asılı çerceveyi yalnız ben mi boş görüyorum..
  • Giderken
    -Çok pis yapacağız o rusları..Biz adamı Votka manyağı yaparız ulennn.

Ülkeye dönünce:
    -Olan oldu,çaktırmayın beyler.Asmaya,kesmeye devam.Millet saf anlamaz nasıl olsa!
  • Heykeldeki kadın da İkinci Katerina.

İsteyen kim olduğunu, onun dönemindeki Osmanlı-Rus ilişkilerini okuyabilir:
    tr.wikipedia.org
    II. Katerina - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/II._Katerina

Dün yaşananlar son 100 yılda yaşanmamıştı.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Ruslar mesaj vermek istedi, fakat hesaba katmadiklari bir sey vardi.

Türk heyeti ikinci katerinayi bilmiyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Heykeldeki kadın da İkinci Katerina.

İsteyen kim olduğunu, onun dönemindeki Osmanlı-Rus ilişkilerini okuyabilir:https://tr.wikipedia.org/wiki/II._Katerina

Dün yaşananlar son 100 yılda yaşanmamıştı.

Bugün Can Ataklı anlatmış katerina yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Mart 2020; 21:23:39 >

• Zenciler ayakta dursa muhtemelen Putin'i gören olmazdı kaybolurdu kısacık boyuyla .) O yüzden Zimbabve'liler oturtuldu. Ama bizimkilerin boyu Putin kadar ya da daha kısa olduğu için ayakta olmaları koymadı Putin'e.

Bu arada sayın Putin'i şiddetle kınıyorum. Bir Rus nasıl kısa olabilir? Rus dediğin atılgandır, çeviktir, ağzından ateş çıkar. Kirilenko gibi 2,10 olması lazımdı .S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS Erol Zafer -- 6 Mart 2020; 22:44:23 >
  • Putinin eski videolarını izleyen bilir kendi köpeğine ne kadar çok değer veriyor değil mi?

Ne bileyim fotoğrafı görünce birden aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 6 Mart 2020; 22:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Hadi diyelim ki bilerek yaptı ruslar. Şu resime bakan bir akp li kime kızacak. Orada olmayan chp ye. Biraz gerçekçi olun adam gaz parası çok gelir diye kombiyi kapatıp donuyor. Hıncını chp gılıçtar diyip bide yanına imamoğlu Kayak; çıkartıyor.
    putin bilerek yapmıştır bir arada merkelin köpeklerden korktuğu için görüşmede salona köpek getirtmişti aynısını japon başkanınada yapmıştı bildiğin psikolojik olarak tavrı ne ise görüntüde o işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Yüzyıllardır hüküm süren Türk ordusu ve Türk milleti, böyle bir rezillik görmedi tarihi boyunca.
    ya sen nasıl bi trolsün
  • Hulusi'nin elini bağlaması olmamış anlık bir bağlamayı direkt servis ettiler, normalde Hakan Fidan'la birlikte Putin ile muhabbet ederken çekilmiş gayet iyi fotoğrafları var Rus gazeteleri o zaman onları yayınlıyordu şimdi bunları yayınlıyor, bu işler böyle işte.

Bu da aslında sıradan bir foto değil tıpkı Ruslar gibi simgeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 7 Mart 2020; 0:54:34 >
  • Türk heyeti ayaktayken rusya heyeti de ayakta olduğu için ben bir art niyet göremiyorum. Sonuçta iki taraf da aynı şeyi yapıyor.
    Erdoğan ve putinin diğer ülkelerin bakanlarıyla tokalaşması da erdoğanın tepkisine bakılacak olursa anlık gelişen bir şey olduğunu düşünüyorum. Putinin çağırması Erdoğanın da kendi gitmesi hoş olmasa da doğaçlama olduğu için bence eleştirilecek bir durum yok.

Bir şeyi eleştireceksek 33 askerimizi şehit eden esedi destekleyen rusyaya ziyarete gidilmesidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.