Şimdi Ara

Türkiye-İran savaşı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CD1888D5 -- 20 Mayıs 2015; 17:33:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delteo

Selamlar arkadaşlar,

Önümüzdeki günlerde Türkiye ve İran kıran kırana savaşacak. Türkiye İran'ı tamamen haritadan silmeyi hedeflemekte. Siz de bu savaşta yer alıp Türkiye'yi zafere taşımak isterseniz:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Efe+Karabulat

bu linkten üye olarak E-Türkiye adına savaşmaya başlayabilirsiniz. 20 levela ulaşana kadar yiyecek ve silah yardımlarınız tarafımdan karşılanacaktır.

İyi günler dilerim.

Üye oluyorum verdiğin linkten.Oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.Yardım edersin değil mi :3

• quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

Orijinalden alıntı: delteo

Selamlar arkadaşlar,

Önümüzdeki günlerde Türkiye ve İran kıran kırana savaşacak. Türkiye İran'ı tamamen haritadan silmeyi hedeflemekte. Siz de bu savaşta yer alıp Türkiye'yi zafere taşımak isterseniz:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Efe+Karabulat

bu linkten üye olarak E-Türkiye adına savaşmaya başlayabilirsiniz. 20 levela ulaşana kadar yiyecek ve silah yardımlarınız tarafımdan karşılanacaktır.

İyi günler dilerim.

Üye oluyorum verdiğin linkten.Oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.Yardım edersin değil mi :3

Ederim tabii. Irc kanalı açacağım yakında zaten canlı olarak yardım edebilmek için, daha verimli olur :) Şimdilik sorularını buradan sorarsın, yiyecek ve silah yardımı için oyundan mesaj atarsın.

• Okuldan girdiğim için sayfa engellenmiş eve gidince bakacağım :)
  • Arkadaşım Bu Oyunu Biliyorum Yanlız Bana Cok Garip Geldi Teması Falan Ama Tekrar Üye Olucam Bu Arada Gercekten Savaş Cıkarsa Yeneriz Ama Üzülerek Söylüyorum Cok Darbe Alırız Nüklüer Silhaları Olmasa Gercekten Haritadan Sileriz =D
  • bu oyunu pek beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberArmada

Arkadaşım Bu Oyunu Biliyorum Yanlız Bana Cok Garip Geldi Teması Falan Ama Tekrar Üye Olucam Bu Arada Gercekten Savaş Cıkarsa Yeneriz Ama Üzülerek Söylüyorum Cok Darbe Alırız Nüklüer Silhaları Olmasa Gercekten Haritadan Sileriz =D

Haritadan silmek üzereyiz, tek bölgeleri kaldı :)

Şimdi sırada Arap toprakları var. Bugün de milletvekili seçimleri yapıldı, yeni hükümetin kararlarını hep beraber göreceğiz.

Başlık günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah
  • İran haritadan silindi :D Yeni savaşımız Makedonlarla Arap toprakları için.

Ben de bu esnada iyice güçlendim, bağışları ikiye katlıyorum gelmeyi düşünen varsa
  • Bende Oyunu Pek Bilmiyorum Yeni Başladım yardımlarını Bekliyorum :D
  • Eski dostlar şimdi düşman
  • Konu günceldir.
  • bende şimdi başladım değişik bir oyuna benziyor.

oyun hakkında genel bilgi pek bulamadım gibi anlatıcak var mı ?
  • oyuna krallar gibi başlamak isteyen olur ise , ps3 alacağım için hesabımı satıyorum, şimdi gözlerinizi dört açın ve bu teklifi herkese iletin.

12k STR , 56 RANK = World Class Force **

sadece kendi vuruş hakkıyla 560k damage bırakabilen bu karakter sadece 200 tl,pazarlık tabiki vardır,sünnettir...

ilgilenenler pm atsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.