Şimdi Ara

Türkiye kadın erkek iliskileri yönünden en iğrenç ülkedir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
13
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stoa

Öyle olcak

Alıntıları Göster
    kripto piyasalarıylada ilgileniyor musunuz? bi süredir bi miktar birikmişimle bu piyasada yatırımlarım oldu ama bunlar ufak seviyedeler. az buçuk teknik-temel analiz nedir ne değildir araştırdım, kasabildiğim kadar tecrübe kasmaya çalıştım fakat baya başlangıç seviyesindeyim halen. verebileceğiniz tavsiyeniz var mıdır?
  • sevgili bulamamış bir gencin feryatları diye başlık açsan konu içeriği ile daha uyumlu olurdu :)
    sanki bu ülkede herkes senin gibi mi yani , her gün başka birisiyle gezenler nasıl yapıyor ,hepsi zengin süper yakışıklı falan mı ?
    başarısız insan hep karşısındakileri suçlar :)

okul başarısı olmazsa ,öğretmenler iyi öğretemiyor
    kız bulamazsa ,kızlar anormal
    iş bulamazsa ,işverenler suçlu
    yattığı yerden para gelmiyorsa ,anne baba suçlu
    vs.vs.

tabi bu yazdıklarımdan bazıları gerçekten öyle olabilir ama kız konusu asla :)
    varsayalım bu ülkede 20 milyon erkek var ,peki bunların % kaçı senin anlattığın gibidir ?
    ben söyleyeyim ,en fazla birkaç bini :)
    ve onlardan birisi de sen olmalısın

hiç durmadan ülkedeki kızları kötülemek için konu açan başka ülke insanları var mıdır acaba ?
    bunları söyleyen birisine ,bir kız aşkım dese ölüp bitecek ya neyse :)

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    O kendisine acilmasini bekleyen guzel kizlar sorunlu oluyor genelde. Nice kizlar da gordum gayet acilan. Her seyi erkek mi yapacak? Fazla naz asik usandirir demisler. Kahri cekilmez onlarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Hele askere git gel. Daha erken bu düşünceler için.
    Askerden sonra ne oluyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede kadınların erkeklerden çok fazla beklentisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Lisede güzel bir kız vardı arkadaş profilini açtı kız “gel artık hayat kısa” falan gibi seyler yazmıs dedim acaba kız kime aşık. Sonra fark ettim kız neredeyse her hafta buna benzer seyler yazıyor her hafta birileri üzerine alınıp buna teklif ediyor bu da egosunu okşatıp reddediyormus. Üstünden kaç sene geçti geçen gördüm bi canlı yayın sitesinde fenomen olmus yayın açıp sadece dudaklarıyla mal mal hareketler yapıyor bir sürü fanı var bağış falan atıyorlar buna tapıyorlar. Bir insan düşünün kimseden hoşlanmıyor ama biri üzerine alınsın diye böyle şeyler yazıyor bu nasıl bir kalptir. İki twitinden biri karakter üzerine göğüs dekoltesi verip dudakları öne çıkararak abaza kandırıp para kazanmak nasıl bir karakterdir.
    ismini verir misin? twitch'de mi açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Askerden sonra ne oluyor ki?

Oturmuş bir karakterin ve düzgün bir işin varsa en değerli kız gelir seni bulur, merak etme.
    Askerden sonra bu ikisini yapamaz isen donanımhaberforum da "kızlar elden gidiyaaağğ" diye konu açmaya devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitimli kizlarla takilin. Sizin anlattiginiz tipler zaten beynini degilde bedenini kullanan kizlar haliyle karakter olarakta az gelismis olanlar...

• Konu Farklı Yere Çekeceğim bırakın kız arkadaşını bu ülke kadınları çocuk yapınca kocaya tekme vuruyor ne yatak ne yemek sanki hayatları çocuklara bağlı :)

not:Evli değilim
  • çözüm :

- kimseyle sevgili olmayın, evlenmeyin. çocuk düşünüyorsanız kıbrıs'tan taşıyıcı anne ile yapın.
    - en çok kendinize değer verin, kimseyi umursamayın. pump and dump yapın kızlara, asla bağlanmayın. pair bonding ile zamanla bağlanma geliştireceksiniz, bunu hissettiğiniz anda ara verin uzaklaşın. kız size aşık değilse pump and dump olduğunu ona belli etmeyin, seviyor gibi davranın gerektiği anlarda manipüle edin.
    - sizinle erkeksi şekilde güç mücadelesine girişen açığınızı arayıp önünüze sunmaya çalıştığında onu sert şekilde ezin. iyice çirkefleşir sabrınızı iyice zorlarsa koluna sepeti verin yollayın. ama önce sabırlı şekilde her yediğiniz gole 2 gol atın, asla altta kalmayın. eril olun, erkek sizsiniz size itaat edecek siz etmeyeceksiniz.

sorular varsa alabilirim.
  • askerden sonra başlıyor asıl askerlik...

askerlik ne ki ekmek elden su gölden askerliği herkes yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 24 Mayıs 2018; 13:37:50 >
  • kaç yaşındasın toplum baskısı vs rahatsız etmiyormu
  • kaç yaşındasın toplum baskısı vs rahatsız etmiyormu

"toplum, insanı önce okula, sonra kışlaya, sonra bir işe ve en sonunda da muhakkak evliliğe tıkar. bunların hepsine sırasıyla isyan edilir -boyun edilir- ve alışılır. bir çok insanın da yaşamdan anladığı budur. -alışabilmek,katlanabilmek, idare etmek...
  • Ne kan kusmuşsunuz be her yer battı

• Yaşını bilmiyorum ama tahminen aramızda bir nesil denecek kadar fark var sanırım. 90'lı erkeklerden itibaren bir anda duygusal ve centilmen olma, meslek sahibi olma, çok para kazanma gibi doğaya aykırı haller gelişti erkek bünyesinde. 17 yaşında çocuk "benim cebimde para yok, o kız bana bakmaz" triplerine girdi. Eziklendikçe dibe vurdu, kızlar ise hep ileri gitti, tekstil ve makyaj sektörlerinin her nimetinden faydalandılar bakışları bile değişti büyülü bakıyorlar eskiden inek gibi bakarlardı. 2000 doğumlular libido anlamında toparladılar biraz ama hala;

a. çakar geçerim
    b. 2-3 sene tanır evlenirim kafasını pek aşamadı gençler.

Tavsiye; yaşadığınız hayata eğlence katın, o hayata da kızları dahil edin. Kızlara özel adam olup, onlara özel ortam peşinde koşarsanız o iş biraz suni olur ilgi çekmez, zorla hayatınıza soktuğunuz kız da fazla takılmadan kaçar gider. İlgiye ilgiyle karşılık vermeyin, saygısızlık da etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Çare ukranyadan ithal etmekte.
    Evet ama bu da cari açlığı artırır.

• Harika tespitler yapmış. Rez alayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizde mal olmayın kadına vazgeçilmiyecekmiş gibi hissettirmeyin piç olun
  • Bu konu kız arkadaşımdan ayrılmama sebep olacak gibi!

Ne yaşantılar varmış şu popüler yorumlarda ya! Kızlara bak şimdi benimkinden de şüphe ettirdiniz lan!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.