Şimdi Ara

Türkiye kadın erkek iliskileri yönünden en iğrenç ülkedir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
13
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maalesef doğru. Ama kızları eleştirirken kendinizi de aradan sıyırmaya çalışmayın... Türk erkekleri de ilişki konusunda harbiden çok başarısızlar.
    Başka bir siteye yazdığım Avrupalı ve Türk kızı karşılaştırmasını kopyalayım. (Tekrar okumadan kopyaladım. Küfür falan varsa uyarın lütfen)

en baştan söyleyeyim hayatımın hiçbir döneminde türk kızlarına bok atan, suçlayan, aşağılayan bir insan olmadım. avrupalı kızların türk kızlarından birçok konuda üstün olmasının sebebi içinde yetişilen ortam, kültür ve erkeklerin davranışlarıdır. türk kızlarının suçu sadece eksik yanlarını görüp düzeltmek yerine (başlık altında da görülebileceği üzere) "hııı tabi siz önce kendinize bakın. önce kendinizi avrupalı erkeklerle karşılaştırın. biz de size tapmıyoruz" mantığıyla hareket etmeleridir. olay karşılıklı birbirini suçlamak şeklinde devam edip gider. iki taraf da hatalarını ve yanlışlarını kabul etmez. (tipik türk özelliği)

32 yaşındayım. şu ana kadar 4 tane türk, 5 tane avrupalı kız arkadaşım oldu. şu anki ilişkim 5 yıldır devam ediyor kendisi avrupalı. gördüğüm farkları sıralayım.
    -benim için çok önemli olan bir konudan başlayım. avrupalı kızların türk kızlarını ezdiği, büyük üstünlük sağladığı iki şey mizah anlayışı ve hayatın tadını çıkartmaktır. kesinlikle avrupalı kızların türk kızlarına göre çok çok çok daha iyi bir mizah anlayışı vardır, çok daha sık ve daha kaliteli espri yaparlar. hayatı zevk almak, eğlenmek, mutlu olmak için yaşarlar. türk kızının mizah anlayışı düşüktür. amaç genellikle rahat ve sıkıntısız bir hayat yaşamaktır. hayattan zevk almayı düşünmezler. (eğlenmekten kastım discoya, partiye gidip dans etmek veya seks değil, genel olarak eğlenmek)
    -kendine güvenmek ve burnu havada olmak arasında ince bir çizgi vardır. avrupalı kız bunu çok iyi bilir. kendine güvenir ama burnu havada bir şekilde götü kalkık davranışlar göstermez.
    -avrupalı kızlar 15-22 yaş arası dönemde hareketli, hızlı, dışa açık bir hayat sürüyor. bu dönemde daha fazla yanlışlar yapıyor. ama ondan sonra olgunlaşıp daha sakin, oturaklı bir hayata geçiyor. türk kızlarında bu tam tersi. baskıdan dolayı 15-22 arasındaki kızlar daha sıradan bir hayat sürerken bu yaşlardan sonra daha dışa dönük, hareketli bir hayat yaşamaya başlıyorlar. sonradan görme demek istemiyorum ama maalesef olayı daha iyi açıklayan bir söz öbeği yok.
    -avrupalı kızlarda aldatma oranı çok düşüktür. gözü dışarıda bir kişiliği varsa erkek arkadaşından ayrılır başka adama gider. ilişkisi varken başkasıyla flört etmez. türk kızları hem elindekini kaybetmek istemez hem de diğer adamdan vazgeçemez ve aldatma oranı avrupalılara göre daha yüksektir.
    -sanılanın aksine avrupalı kız ahlaksız değildir. kendi kültürlerinin ahlak normları çerçevesinde oldukça ahlaklıdır, nerede nasıl davranacağını bilir. türk kızları da bana göre ahlaksız değildir ama türk ahlak anlayışına göre çok ahlaksızdır.
    -şu anki sevgilimi hariç tutarak söyleyim avrupalı kızlar gereksiz konularda trip atmazlar. türk kızı trip atmak için her türlü bir sebep bulabilir.
    -avrupalı kızların ilişkiye bakış açısı farklıdır. ilişkiyi iki bireyin birşeyler paylaşması olarak görürler. türk kızları ise ilişkiyi iki insanın bütünleşip bir tek birey olması olarak görürler. herşey beraber yapılacaktır, herşeye beraber karar verilecektir, her konuda ortak bir görüşe sahip olmak mecburidir. farklılıkları, bireyselliği, görüş ayrılıklarını kabul etmezler. erkek herşeyini ona adamalıdır.
    -türk kızıyla yapılan muhabbetler genellikle o böyle yapmış, şu şöyle yapmış, şöyle bir sıkıntım vari okulda işte şunu yaşadım gibi nötr ya da negatif konular üzerinedir. avrupalı kız çok daha pozitiftir. oturduğunuzda hayata dair çok daha geniş çaplı konuşabilirsiniz.
    -avrupalı kızlar çok daha kibar ve naziktir. karşısındaki kişi hakkında kötü düşünse bile bunu ikili ilişkilerine direk yansıtmaz.
    -türk kızı aşık olursa kendinden ve kişiliğinden vazgeçebilir. sırf sevdiği adam için kendisinin istemediği, hoşlanmadığı şeyleri yapabilir. avrupalı kız bunu yapmaz. karakteri daha oturmuştur ve nettir.

sonuç olarak yukarıda da belirttiğim gibi avrupalı kızlar kesinlikle türk kızlarına göre daha üstündür, iyi özellikleri daha fazladır. ama bu türk erkeklerinin türk kızlarından daha iyisini hakettiği, avrupalı kızlarla daha mutlu olacağı anlamına gelmez. hayatım boyunca tanıdığım türk erkeklerinin de %95'i avrupalı kızları haketmez, mutlu edemez, ilişkiye başlasa bile bir süre sonra avrupalı kız türk erkeğinden ayrılır.

• hemcinslerim (erkekler) sakin olunuz.sürekli ve abartılı saldırmayınız.bekleyiniz,sabırlı olunuz,kendinizi geliştiriniz. işte o zaman istediklerinizi alacaksınız.hem de kadınlar hakkında birçok farklı şey öğrenecek tecrübe edeceksiniz.
  • Cinsel konuda doyum olmadığı için her ilişkinin nihai hedefi ne yazık ki buraya çıkıyor. Bir ülkede cinsel doygunluk olmadığı sürece konu bir şekilde sürekli insanın en ilkel güdüsü olan cinselliğe gelir.
  • Topluluğu meydana getiren aile kavramında ki dejenerasyon sebebiyle toplumumuzun bireyleri sağlıksız fikirlere ve tercihlere yöneliyorlar.

İslam ümmeti olarak islam bilinci ile evlenip çocuklarımızı yetiştirsek vallahi dünya bize cennet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kurtarsın gençler...
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama aferin. Takdir ettim

fikirlerini. Gayet doğru düşünceler..

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    women are funny, stan. get over it.
  • Katiliyorum

• Hayatımda bir kıza aşık oldum sadece ona yakınlaştım. O da reddetti zaten. Her önünüze gelen kıza yavşarsınız bir tarafları tavana vurur tabi. Instagram kullanan sıradan bir Türk kızına zaten günlük en az 5 erkek mesaj arıyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok sevdiğim bi abimin sözü var 3 kere evlenip boşanmış, bu karı milletine yarancam diye uğraşcağıma gider evimde namusumla otuzikimi çekerim daha iyi diyor bende aldatıldıktan sonra çok hak verdim kendisine.
  • Gercekten bizim kizlar cok ilginc.

Kiz seni begense bile bir sikinti cikiyor.Gecen bir kiz beni begenmis caktirmadan arkadasi sordu iste aysuyu sevdin mi vs komik kiz dedim gecistirdim ortada cevap verdim.Sonra takip etti,geri dondum.Ben atraksiyona gecmeyince eski fotolarimdan birini begenmis,ben de geri donmedim begenmedim cunku.Birkac hafta sonra da takipten cikti.Gecen yine masada denk geldik fazla muhabbet etmedim ozellikle.Arkamdan arkadasima dedigi sey ''zaten yakisikli degilmis istemiyorum onu''.

Yani simdi bu kizla cikilsa ne degisecekti?Olaylarin nasil ilerleyecegini cok iyi tahmin ediyorum.Ya aldatacak ya da bir yerden sonra uff ben sikildim diyip vazgececek,birkac ay sonra da tekrar yazar.

Ama kizin en buyuk artisi benden kasli,yakisikli adamlarla konusmaya devam ediyor.Kizin bir ego duvari var o cocuklar bu duvari besliyor.Cunku o cocuklar Allah tip vermis baska birsey vermemis'e tamamen uyan cocuklar.Hicbir standartlari,secicilikleri yok.Iki agirlik kaldirip ne gelse okay diyorlar.

Suc erkeklerin,secici olun biraz ya.Yanimda gezdirmeye utanacagim insanlarla cikiyorlar ulan ben ona bir sigarami bile vermem sen yakisikli herifsin sevgilin yapiyorsun.

Ama guzel bir cozum buldum,kaliteli kizlarla bir kez takilmaya basladin mi senin de kaliten artiyor.Diger kaliteli kizlari da cekiyorsun.Soparlarla takildin mi her yerden 3-5 birsey cekiyorsun ama cogu nagazaki kurbani gibi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Bu mesaj silindi.
    Umarım bulgaristanda yaşayıp avrupadayım diyenlerden değilsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Kışın yüzen adam?

Alıntıları Göster
    ben daha kel olmadım
  • Türk erkekleri yüzünden bu kadar burunları havada Türk kızlarının. Fotoğraftaki kızın yazısı da gösteriyor Türk erkeklerinin çakallık yapacam diye kendilerini nasıl rezil ettiklerini:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 10 Haziran 2018; 14:59:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.