< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kızlara o kadar laf ettikten sonra erkekleri de gömdüğünden kaptın +1 oyumu
![]() Kızlarımızdan bir halt olmaz Erkeklermizden de bir halt olmaz İlişki konularında konuşuyorum ![]() |
Lisede güzel bir kız vardı arkadaş profilini açtı kız “gel artık hayat kısa” falan gibi seyler yazmıs dedim acaba kız kime aşık. Sonra fark ettim kız neredeyse her hafta buna benzer seyler yazıyor her hafta birileri üzerine alınıp buna teklif ediyor bu da egosunu okşatıp reddediyormus. Üstünden kaç sene geçti geçen gördüm bi canlı yayın sitesinde fenomen olmus yayın açıp sadece dudaklarıyla mal mal hareketler yapıyor bir sürü fanı var bağış falan atıyorlar buna tapıyorlar. Bir insan düşünün kimseden hoşlanmıyor ama biri üzerine alınsın diye böyle şeyler yazıyor bu nasıl bir kalptir. İki twitinden biri karakter üzerine göğüs dekoltesi verip dudakları öne çıkararak abaza kandırıp para kazanmak nasıl bir karakterdir.
|
Türk kızları tarafından yok edilmiş kardeşlerime gelsin:
Çogunuzun babasının patronundan çok para kazanıyorum, tipim iyi peşimde ordu gibi kız geziyor. Ama şu “aşırı güzel” diyip anlattıgım kız tipi bana bile bakmıyor. Sakın ola bir kız tarafından istenmediginizde fakir yada tipsiz oldugunuz icin oldugunu düsünmeyin. Bunlar hastalıklı insanlar. Bu ülkedeki ilişkiler hastalıklı, sorun sizde degil baska bir ülkede olsanız adam gibi ilişkiniz de olurdu cinsel hayatınız da olurdu. Diger tavsiyem de şu: “k*şar kız” olarak gördügünüz kızlar var ya asıl onların peşinden gidin yalanları yok neyseler olar. Evlenilecek kız dedikleriniz sizi oltaya düşürüp sizinle eglenmek icin nasıl bir karakter yansıtması gerektigini bilen kızlardır kalbinizi kırarlar. Aşırı güzel dedigim kız için de gerçekten aşırı güzel olmaya gerek yok o kızları ukraynaya koy çöp kalırlar ama bulundugu ortamın en güzel kızı için bu terimi kullandım. |
Kesinlikle doğru.Benim arkadaş var kızları iplemiyor hepsiyle yatıp geçiyor sadece ama bu çocuk bir popüler bir popüler görmeniz lazım.Kızlar buna nude atıyo.Sevgilisi olan kızlar bile buna yavşıyor.Ama bu çocuk bizim gibi "abi kızları cinsel obje olarak görmeyin yeaa .s.s" diyip aşık olsaydı suratına bile bakmaz kullanırlardı.Kızlar böyledir arkadaşlar.Yavşak olmanız lazım.Onları kullanmanız lazım.Siz gidip "seni seviyorum" edebiyatı yapınca whatsapp grubuna ss atıp dalga geçiyorlar haberiniz olsun.
|
Çare ukranyadan ithal etmekte.
|
Sadakat olmamalı ama ihanet de olmamalı nasıl saçma bir cümle ya hu. Sadakatin olmadığı ilişkide ihanet illaki olur duygusal veya fiziksel. Ihanetin olduğu yerde de ilişki var diyemezsin.
Nasıl kafalar bunlar anlamıyorum ki. Ülkecek iyi durumda değiliz |
Çözüm: Ülkeyi terk etmek
![]() |
başlık sahibi sonuna kadar haklı. canımdan çok sevdiğim kız arkadaşım dünya tatlısı bir insan.inanın bana tam bir aile kızı bir insanın bulup bulabileceği en güzel en iyi kızdı kendisi. üç sene mükemmel bir birlikteliğimiz oldu ben okulu bitiremedim o bitirdi istanbul'a taşındı işe başladı 1 ay geçmeden seni daha fazla taşımak istemiyorum diyerek benden ayrıldı. Muhtemelen başkasını bulmuştur.
50 km uzak düşünce ne ilişkiler gördüm biten hepsinde kız başkasını buldu en sonunda yaşayarak da öğrenmiş oldum. takmayın arkadaşlar kadınlar aşk acısı çekmiyor çünkü erkeklerimiz bol alternatif sunuyor onlara. Kadınlarımızın da karakteri o kadar zayıf ki yaşanan onlarca yılı hemencecik unutuyorlar.. yazık ama durum bu ne yazık ki. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 23 Mayıs 2018; 3:37:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 21 Mayıs 2018; 23:3:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 21 Mayıs 2018; 23:16:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 22 Mayıs 2018; 2:20:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |