Şimdi Ara

Türkiye kadın erkek iliskileri yönünden en iğrenç ülkedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
13
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız kıyafeti giyeyim parayı bana yedirin ikimizin de gönlü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu doğru kadın ve erkek ilişkileri berbat durumda birkaç yol var ilişki yapıp kızı hiç umursamıyacak kadar tecrübeli takılmak , ömür boyu sap gezmek üçüncğ yolda yurtdışına gitmek siz ne diyorsunuz çözümü nedir sizce

• Tek yol dervim

• quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Bu mesaj silindi.
    Avrupalı kızların gözünde Türk erkekleri genelde 1 0 geride çünkü eğitim sistemlerinden tut medyaya kadar her yerde türk milleti kötüleniyor bide onlara kıyasla cahilliğimizde var, dil sıkıntısını aşan sayısı artmakla birlikte hala herkes ingilizce bilmiyor ki avrupalı gençler genelde 3 4 dil biliyor.

• Benim için savaşacaksın
  • Beyler ben temmuzda Ukrayna’ya gidiyorum dönünce konu açıcam beklemede kalın

• Bu konudan bu kadar muzdarip insan olduğunu bilmiyordum. Durum başka ülkelerde de çok farklı değildir bence. Büyüyünce geçer. Gençlik ateşi bunlar. Bi de sosyal medya saolsun..

• Up

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aynen kasdettiğimde onlar; kültür, tarih, bilgi seviyemizlede rekabet edebilmemiz lazım yani onlarla, ben bi rusla tanıştığımda onlara onların edebiyatını sevdiğimi söyleyip ordan konu açabiliyorum, yada italyan rönesansı sanatçıları vs. hele ingilizce konuşmaya başlayıp devamında karşıdakinin anadilindende 1 2 birşey biliyorsan zaten direk sempati oluyor arada.
  • boşverin kötü olsun nüfusumuz azalırsa belki ülke daha iyi durumda olur geleckte. Thanosun evrenin yarısını yok etmesi gibi oldu ama

• Yaşasın Aseksüeller.

• Kesinlikle hepsi doğru.. Benim anladığım bu kızlarda beğenilme tutkusu var bu kız için karşı konulamaz bir tutku yani kız için hastalık derecesinde önemli karşı cins tarafından arzulanmak çünkü kız buradan güç alıyor , öz güveni artıyor kendisini Dünyanın en güzel kızı zannediyor falan filan .... ama bir kız kendisinin ne derece bir gideri olduğunu kendisi bilemez bunun için ona bu tutkuyu yaşatacak bir erkeğe ihtiyacı var .
    İşte bir erkekte bir kızdan hoşlanıp ona yazarsa , hafiften duygularını belli ederse (kısaca normal bir insan gibi karşıdakini severse ) sadece kızın beğenilme tutkusunu beslemiş oluyor yani kızın bir yerlerini kaldırmış oluyor kısaca. Kızlarda seveyim sevileyim yeter diye bir amacı yok , temiz duygu diye bir şey zaten yok bunun gibi şeyler onların zerre umrunda değil. Peki onların ilgisini çeken ne? bu tutkuda egolarını kaldırabilecekleri her şey .. yani ümitlendirip reddetmek , önce ilgilenip sonra kendisini bir anda geri çekmek , aynı anda 4-5 erkekle konuşmak ,sevgilisi varken bile başka erkekler tarafından arzulanabilmek , trip atmak , vs vs vs... ve tüm bunlar olurken kız kendisinin ne derece değerli olduğunu ölçüyor yani reddettiği biri orada üzülürken kız bundan zevk alıyor .. Konuyu dahada uzatmayayım kısaca iyi duygularla yaklaşırsanız , insan gibi yaklaşırsanız kaybeden siz olursunuz.

• Bu ülkede insan ilişkileri cinsiyet kavramından bağımsız olarak toptan b*ktan güzel kardeşim. Akrabası arkadaşı aşkı farketmez. Biz buyuz boşuna gırtlak patlatma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konu bence şimdiden efsane. Konu sahibi çok iyi ifade etmiş. Konu başlığındaki yazıyı kapak fotoğrafı yapasım geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Türk kızları tarafından yok edilmiş kardeşlerime gelsin:

Çogunuzun babasının patronundan çok para kazanıyorum, tipim iyi peşimde ordu gibi kız geziyor. Ama şu “aşırı güzel” diyip anlattıgım kız tipi bana bile bakmıyor. Sakın ola bir kız tarafından istenmediginizde fakir yada tipsiz oldugunuz icin oldugunu düsünmeyin. Bunlar hastalıklı insanlar. Bu ülkedeki ilişkiler hastalıklı, sorun sizde degil baska bir ülkede olsanız adam gibi ilişkiniz de olurdu cinsel hayatınız da olurdu. Diger tavsiyem de şu: “k*şar kız” olarak gördügünüz kızlar var ya asıl onların peşinden gidin yalanları yok neyseler olar. Evlenilecek kız dedikleriniz sizi oltaya düşürüp sizinle eglenmek icin nasıl bir karakter yansıtması gerektigini bilen kızlardır kalbinizi kırarlar.

Aşırı güzel dedigim kız için de gerçekten aşırı güzel olmaya gerek yok o kızları ukraynaya koy çöp kalırlar ama bulundugu ortamın en güzel kızı için bu terimi kullandım.
    + + + +

• başlık sahibi sonuna kadar haklı. canımdan çok sevdiğim kız arkadaşım dünya tatlısı bir insan.inanın bana tam bir aile kızı bir insanın bulup bulabileceği en güzel en iyi kızdı kendisi. üç sene mükemmel bir birlikteliğimiz oldu ben okulu bitiremedim o bitirdi istanbul'a taşındı işe başladı 1 ay geçmeden seni daha fazla taşımak istemiyorum diyerek benden ayrıldı. Muhtemelen başkasını bulmuştur.
    50 km uzak düşünce ne ilişkiler gördüm biten hepsinde kız başkasını buldu en sonunda yaşayarak da öğrenmiş oldum.
    takmayın arkadaşlar kadınlar aşk acısı çekmiyor çünkü erkeklerimiz bol alternatif sunuyor onlara. Kadınlarımızın da karakteri o kadar zayıf ki yaşanan onlarca yılı hemencecik unutuyorlar.. yazık ama durum bu ne yazık ki.
  • Doğru dedin ve doğrular sinirlerimi bozuyor

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    "TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN"

• quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam nerdesin al beni bıktım buralardan :)))
  • Hepsi ibretlik dogru tespitler, hepsini kopyalayip not defterine kaydediyorum arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.