Şimdi Ara

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Server AÇILDI !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar İstanbul lokasyonlu Battlefield 4 server'ımızı açtık. katılımlarınızı bekliyoruz :)
    *ping 23-25 arası

http://www.gametracker.com/server_info/176.53.22.148:25200/

stwillocks @ CorpseMerchants [CopM]

server 32 kişiliktir*** katılıma göre slot sayısı artacak ve destek olmak isteyenler için donation sistemi açılacaktır.

*** 2 gün içerisinde 48 kişiliğe geçeceğiz destekleriniz ve katılımınız için şimdiden teşekkür eder iyi oyunlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbwine -- 6 Kasım 2013; 14:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sbwine

arkadaşlar İstanbul lokasyonlu Battlefield 4 server'ımızı açtık. katılımlarınızı bekliyoruz :)
    *ping 23-25 arası

http://www.gametracker.com/server_info/176.53.22.148:25200/

stwillocks @ CorpseMerchants [CopM]

server 32 kişiliktir*** katılıma göre slot sayısı artacak ve destek olmak isteyenler için donation sistemi açılacaktır.

*** 2 gün içerisinde 48 kişiliğe geçeceğiz destekleriniz ve katılımınız için şimdiden teşekkür eder iyi oyunlar dilerim

Hayırli olsun hocam.ping biraz
    Yuksek degil mi?ben turk serverlarinda 8 pingle falan oynuyorum cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 13-14 pingle oynuyorum. o sıra oyuna türkiyeden bağlanan bi oyuncunun pinglerine bakarak söyledim :) yoksa 13 deseydim sizde yüksek cıksaydı hani ping düşüktü derdiniz haklı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbwine

ben 13-14 pingle oynuyorum. o sıra oyuna türkiyeden bağlanan bi oyuncunun pinglerine bakarak söyledim :) yoksa 13 deseydim sizde yüksek cıksaydı hani ping düşüktü derdiniz haklı olarak.

haklısın hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.