Şimdi Ara

TÜRKİYE LOKASYONLU BF3 SUNUCULARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dk once ciktim. bari 32 lik bir caspian conquest acsaydiniz ne guzel olurdu bf 3 te daha server acilacakmi. bide friendlyfire niye actiniz. bide server binasi nerede kac kisilik bir server. basinda kim duruyor buyuklugu ne kadar siztem ozellikleri neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

ilk geceden server dolmus oyuncu sayisini yukseltme sansiniz var mi?

Aynen giremedik bir türlü.
  • AnilTr mi TT mi ne nickli arkadaş macro kullanıyor sanırsam. Kurallar koyun servere + team kill açık onu kapatırsanız güzel olur. Teşekkürler.
  • Cok iyi ya cok akıcı oyun
  • 16 kişi çok az. bu arada sadece rush değilde. sürekli değişse daha güzel olur. her oyuncuya hitap eder. conquest rush karışık güzel olabilir.

bu arada teşekkürler server için.
  • İstekleriniz ok arkadaşlar, Yalnız server da mod söylerken haritada söylerseniz sevinirim. Firendly fire Hardcore dan kaynaklı açık. 16 kişi sayısını artırmak için çalışmalara başlattık.
  • Hardcore kapandı, GrandBazar Rush ve SQDM, Metro Rush ve Conquest, Canal TDM, Caspi Conquest large
    Daha istekleriniz olursa yazınız. Slot sayısıda yarına inşallah artacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 3 Ekim 2013; 21:54:24 >
  • Beyler televizyon görmüş köylü gibiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Beyler televizyon görmüş köylü gibiyiz

Ben kendimi 80 yılların ortasında eve gelen ilk renkli TV yi izlerken ne hissettiysem bugün bi kerede daha aynısını hissettim. Artık Origin Store Türkiye çalışmalarına başladım.BF nin 59$ oyunu 59 TL olsun diye uğraşacağım :D Umarım bunu da başarırız hep birlikte
  • Server dolu sayı artsa iyi olur yarın kesin denerim burayı (BF4 beta da fps sorunu aşırı bari Bf3 de keyif alalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

quote:

Ben kendimi 80 yılların ortasında eve gelen ilk renkli TV yi izlerken ne hissettiysem bugün bi kerede daha aynısını hissettim. Artık Origin Store Türkiye çalışmalarına başladım.BF nin 59$ oyunu 59 TL olsun diye uğraşacağım :D Umarım bunu da başarırız hep birlikte

Tekrar teşekkürler hocam bende biraz önce çıktım sunucunuzdan şaaaahane, ping düşünce dadundan yinmiyor resmen, oyun daha bi seri oluyor gibi me geldi benim. ancak siz gittikten sonra caspian bitsin diye yarım saat bekledik, 16 kişi caspianda türkü söyleye söyleye düşman aradık araçlar ve configde bazı ayarlar yapmanız lazım bence tabi daha yeni bişey demiyorum ama bi ara bakın bence. Sakaryada bf3 ping 11 ms HOAAAAH sunucu tam olarak nerde hangi ilçede? tekrar saolun iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

quote:

Tekrar teşekkürler hocam bende biraz önce çıktım sunucunuzdan şaaaahane, ping düşünce dadundan yinmiyor resmen, oyun daha bi seri oluyor gibi me geldi benim. ancak siz gittikten sonra caspian bitsin diye yarım saat bekledik, 16 kişi caspianda türkü söyleye söyleye düşman aradık araçlar ve configde bazı ayarlar yapmanız lazım bence tabi daha yeni bişey demiyorum ama bi ara bakın bence. Sakaryada bf3 ping 11 ms HOAAAAH sunucu tam olarak nerde hangi ilçede? tekrar saolun iyi günler

16 kişi ile anca tdm olur . Yada karşı takımla anlaşıp kendinize bi bölge ayarlayın çatılın

• 50 veya 64 kişilik olursa server tadından yenmez
  • vallahi server yag gibi akıyordu.hareketler o kadar seri ve hızlı geldiki sasırmadım dersem yeridir.belki de bf4 ten sonra boyle gelmis de olabilir ama hayırlı olsun
  • Sonunda

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    Sunucu Balmumcu ile Beşiktaş arasında olması gerek ama tam da bilmiyorum. Server Config ayarlarını henüz daha yapmadık. Oyuncularda geri dönüşler ile yapalım istiyoruz. Server harita ve mod veya diğer şeyler için tüm oyuncuların geri dönüş yapması önemle rica olunur :)

Sunucu İstekleri ve Mod Anketi İçin Bildirim Yapınız.

Türkiyede BF3 veya BF4 server açmak için Referanslı giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 4 Ekim 2013; 8:53:11 >

• Maalesef Server da ilk Ban olayını yapmış olduk.
    NightBat7 isimli arkadaş gerek oyuncular ile gerek de benimle girdiği dialog dan dolayı server da yasaklanmıştır. Bu tip olayları istemesekte bazen oluyor. Server daki tek kural tüm oyuncuların birbirleri ile saygı olarak konuşması ve oyunda sadece eğlenmeyi düşünmeleri.
  • quote:

Maalesef Server da ilk Ban olayını yapmış olduk.
    NightBat7 isimli arkadaş gerek oyuncular ile gerek de benimle girdiği dialog dan dolayı server da yasaklanmıştır. Bu tip olayları istemesekte bazen oluyor. Server daki tek kural tüm oyuncuların birbirleri ile saygı olarak konuşması ve oyunda sadece eğlenmeyi düşünmeleri.

bu konuda sana hak veriyorum abi. sonuçta oyuna kafa dağıtmaya eğlenmeye giriyoruz iyice kafa yoracak moral bozup sinirlendirecek insanlara yer vermemek iyi olur.
  • 1-2 el oynama fırsatım oldu. Düşük ping ile oynamak çok keyifli. Emeği geçenlere teşekkürler
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Barış, Serverı açmamızdaki amaç oyuncuların eğlenmesiydi ve Umarım başka kimseyi yasaklamayız, DH de tüm oyuncuların istediği tek şey küfürsüz saygılı ve düşük pingle oyun oynamaktı. Böyle de devam etmesine özen göstereceğiz inşallah....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.