Şimdi Ara

TÜRKİYE LOKASYONLU BF3 SUNUCULARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ediyorum.Akşam birkaç saat oynadım.Ping güzel.Caspian Border'da hava araçlarının respawn zamanını kısaltabilirseniz çok seviniriz :)
  • Şimdiye kadar neredeydiler acaba kaç sene geçti gitti güzelim yıllar. İnşallah kalıcı olurlar tabi gelip giden bayrakları çok gördük, hevesimiz kursağımızda kalmasın...
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    Bi klan tarzı bişey varmı dh ye özel yada arada başka ülkelerle maç felan atalım o tarz turnuva lar çok hoş oluyor :) birde jetleri iyi kullanmayı bilen biri varsa benle irtibata geçip yardım ederse sevinirim.
  • Harika haber akşam denerim zaman olursa inşallah. Almanyadaki bazı sunuculardan 40-50 ping alınca Allah diyordum bakalım burada ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTRforce

Bi klan tarzı bişey varmı dh ye özel yada arada başka ülkelerle maç felan atalım o tarz turnuva lar çok hoş oluyor :) birde jetleri iyi kullanmayı bilen biri varsa benle irtibata geçip yardım ederse sevinirim.

DH özel bir klan yok ama DH de bir sürü klan var ve sürekli maçlar yapıyorlar.

Bunlar dan bazıları, şuanda aktif olarak BF de oyun oynuyorlar ve maç yapıyorlar. Üye alımları ile ilgili olarak sitelerinden bilgi alabilirsin....

http://taf-clan.net/

TURK Clan

http://www.aliensesports.com/

http://www.battlefieldturk.com/

BF3_Türk_Clan®

Türk Özel Kuvvetleri

İsmini şuan da hatırlayamadığım diğer klandaki arkadaşlarda ekleye bilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 4 Ekim 2013; 14:13:34 >

• endero7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • server iyi güzel gibi.. fakat dün akşam 15 dakika sunucuye girebilmek için sıra bekledim.. 16 kişilik kapasite gerçekten yetersiz 32 yada 64 lüğe yükseltirmisiniz kapasiteyi.. düşük pingle bf3 oynamak istiyoruz fakat serverın oyuncu kapasitesi az olduğu için giremiyoruz..

@endero7
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

server iyi güzel gibi.. fakat dün akşam 15 dakika sunucuye girebilmek için sıra bekledim.. 16 kişilik kapasite gerçekten yetersiz 32 yada 64 lüğe yükseltirmisiniz kapasiteyi.. düşük pingle bf3 oynamak istiyoruz fakat serverın oyuncu kapasitesi az olduğu için giremiyoruz..

@endero7

Trinitye gerekli başvuruyu yaptım 32 slot için ama sanırım yarına 32 slota geçiş olacak. Akşama yetişirse yayınlarım...
    Server henüz daha hangi map ve mod tam olarak belirlenmedi. O yüzden araç süreleri ayarlama için erken, genel olarak standart ayarlar mevcut.
    http://taf-clan.net/index.php/forum/58-battlefield-servers/5091-golden-army-turkiye-taf-clan-istekleri#5095
    adreste anket var. Bu anket ve forum cevabı ile isteklerini yazabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 4 Ekim 2013; 14:16:38 >

• dün arama kısmına turkey yazarak buluyordum serverları şu an bulamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

dün arama kısmına turkey yazarak buluyordum serverları şu an bulamıyorum?

Hala bulabilirsin ama filter seçeneklerindeki birşey den dolayı göremiyor olman mümkün.
    Direk Link :http://battlelog.battlefield.com:80/bf3/servers/show/pc/a5e357cb-478b-4cf0-95a6-4baf448dece0/GOLDEN-ARMY-TURKIYE-TAF-CLAN/
  • öncelikle hayırlı olsun. servere adam getirinde oynayalım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

öncelikle hayırlı olsun. servere adam getirinde oynayalım yav

BF4 Açık Beta çıktığından dolayı server azıcık boş kaldı. Birkaç güne BF4 betadan fırsat bulan gelir servera 15 Ekimde 80 yılların şeker yağ kuyruğu gibi olur
  • Kardeş server liste yazınca neden çıkmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Bu süper bir haber hayırlısı olsun ilk türk lokasyonlu server'ımız yanlız 16 kişilik biraz daha fazla olsaydı keşke

adam ne yapsin slot sayisi arttikca ucretde artiyor. gucu buna yetmistir herhalde. hic onemli degil. 16likda yeter. oyle 64 kisilik server kiralamak kolay degil usta 3 aylik 6 aylik... ancak bi clanin olacak arkadaslar ortaklasa tutacak en ekonomik sekli oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oynayan yokmu ya burda kaç gündür bakyıorum hep 0 cekiyor. hepinizmi bf4 beta oynuyonuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopower

beyler oynayan yokmu ya burda kaç gündür bakyıorum hep 0 cekiyor. hepinizmi bf4 beta oynuyonuz :D

9 gün sonra sıra olur :) Şimdi herkes bf4 peşinde ki bunlara bende dahilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Bu süper bir haber hayırlısı olsun ilk türk lokasyonlu server'ımız yanlız 16 kişilik biraz daha fazla olsaydı keşke

adam ne yapsin slot sayisi arttikca ucretde artiyor. gucu buna yetmistir herhalde. hic onemli degil. 16likda yeter. oyle 64 kisilik server kiralamak kolay degil usta 3 aylik 6 aylik... ancak bi clanin olacak arkadaslar ortaklasa tutacak en ekonomik sekli oyle.

paradan ziyade sağlayıcıya ara ödeme ile slot sayısını artırmaya çalışıyoruz. Yakında çözülecek ama oynayan da şu sıralar fazla yok bf4 yüzünden. 15 EKim BF4 beta bittimi ile 32 kişilik olacak server emin olabilirsiniz....

• nedendir bilmem ama forumda çok dile getirdim. sanki hevesimizi alamadan bu sunucu işinden vazgeçilcek gibi geliyor bana, adamları memnun edeceğimizi sanmıyorum. birkaç ay sonra yine almanlara takılırız...
  • valla ben saçlarımı yoldum bf4te o yüzden pek takılmamaya calısıyorum. lowda bile kasıyor arada 30fps fix :D bf3 e girince sanki yeni bi oyuna girmiş gibi oluyom :D. Bitsin şu betada millet dönsün geri yuvalarına
  •  TÜRKİYE LOKASYONLU BF3 SUNUCULARI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.