Şimdi Ara

TÜRKİYE LOKASYONLU BF3 SUNUCULARI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bf3 de server gerçekten çok iyi açan arkadaşlara teşekkür ederim inş bf3 dede daha fazla server görebiliriz bayrağımız yeter.
  • 6 Ping çok iyi...
  • vay be gözlerim yaşardı türkiye lokasyonu demek epeydir uzaktım acayip oldum o kadar origin oyuncumuz var tabi açacaklardı yalnız "Sorry, found no servers" alıyorum niye acaba?
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    Ender abi sunucu hala aktif mi birkaç gündür takip ediyorum fakat oyuncu sayısını hiç 1 göremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şerlok

Ender abi sunucu hala aktif mi birkaç gündür takip ediyorum fakat oyuncu sayısını hiç 1 göremedim :)

Sunucu aktif ama oyuncular aktif değillerdi. Bizde boş kalınca server slot sayısını yükseltmekten vazgeçtik :)
  • baglanti duzelse oynayacazda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler bence büyük iş başardınız...En kısa zamanda ziyaretinize gelecem iyi oyunlar herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

BF3 deki serverımız 32 kişilik oldu.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/a5e357cb-478b-4cf0-95a6-4baf448dece0/GOLDEN-ARMY-TURKIYE-TAF-CLAN/

Hayırlı olsun dolsa güzel olacak.
  • istanbuldaki arkadaşım 10 ping ben izmirden 80 ping sabah böyle değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

istanbuldaki arkadaşım 10 ping ben izmirden 80 ping sabah böyle değildi

bende Bursa da evden 61 ping ile bağlanırken işyerinde 11 pingle bağlanıyordum. Sonra modemi sabahın 5inde kapatıp açtım ve evde 9-10 ping arasında bağlanıyorum. Tamamen internet sağlayıcın ile ilgili bir problem...
  • hani nerdesiniz oynuyoruz şu anda
    TAF klanın serverinda hileci vardı maalesef atın dedik atmadılar bizde çıktık. Hileyi yapanda maalesef mal ayağına yatan bi akıllı.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DubstepTR/stats/870175045/pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkerman -- 22 Ekim 2013; 0:11:21 >
  • hileci doldu her yer o yüzden server adminlerine büyük iş düşüyor bunlari gözleyip oyunun kalitesini korumali ayrica ea bunu düzeltmeli bf 4 çikacak diye bizi sallamasinlar bf de hilenin işi ney yav cod,a döndü resmen bazen beni bir sogutuyorlar birak ayni servere girmeyi 1 ay oyuna girmediğimi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

TAF klanın serverinda hileci vardı maalesef atın dedik atmadılar bizde çıktık. Hileyi yapanda maalesef mal ayağına yatan bi akıllı.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DubstepTR/stats/870175045/pc/

Bu forum da defalarca konusu geçti. Bu serverı açmadan da Türkiye sunucuları ile ilgili başlıklar da iyi oynayan ve hile yapanlar ile ilgili olarak yapacaklarımız az çok anlattık. Hile yaptığını tespit edemediğimiz kişi hiç bir şekilde kurallara uyduğu sürece atmayız! İyi oynayabilir veya hile de yapabilir ama adamın accountu dün akşam araştırdığımda bir şey tespit edemedim. Bu adam seni 200 mt ileriden duvarların arkasından mı vuruyordu yoksa 1 mt de karşılıklı mı? Birileri sadece atın dedi diye kimse atılmayacak elinde hile yaptığına dair tespit varsa gönder bana bir daha TAF-Clanın hiç bir serverına almayayım bu şahsı... Hileci olarak adı geçen kişiyi ne tanırım nede dün akşamdan önce görmüşlüğüm vardır.

Bu linkte accountun kontrol edilmesi için :http://www.anticheatinc.net/forums/showthread.php?t=94327
     TÜRKİYE LOKASYONLU BF3 SUNUCULARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 22 Ekim 2013; 10:26:30 >

Adam ben ve arkadaşlarımla ne zaman karşılaşsa tek atıyor pdw -r ile mesafe uzun kısa farketmiyor her türlü alıyor. Bizzat oyun içinde denedik özellikle önüne geçtim emin olmak için yine tek attı.Ya oynamasını bilmiyor yada mal ayağına yatıp k/d yide normal tutuyorki hile yaptığım anlaşılmasın mantığıyla hareket ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    Bakalım bu adamı Anticheat e yazdım bi şey varsa bulurlar muhakkak. Server PBBANS ve Anticheat sürekli stream halinde şuanda, bugüne kadar bf4 e geçeriz diye uğraşıp yapmamıştım ama adımız çıkacağına canımız çıksın 10 gün streaming yapa yapa oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 22 Ekim 2013; 21:04:28 >
  • Şu son birkaç gündür acayip arttı hileci. Bugün gene rastlaştık lalenin biriyle, adam almış eline AK-74 ü havayı tarıyor ölen millet oluyor. Hırs yaptım keseyim dedim maalesef aim bot, wh hepsi bir arada. Sunucuda oyun bitmeden çıkıyor ancak battle reporttan haberi yok. Sürekli de isim değiştiriyor. Şu bf4 gelseydi de kendi sunucularımız da bir rahat rahat oynasaydık.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/70877841/355056231/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 22 Ekim 2013; 21:45:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.