< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye'nin 4'üncü operatörü Netgsm abone almaya başladı (5. sayfa)
-
-
Zaten 5g gelsin 3operatorde her yerde ayni anda hizmet veremez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paketler bence şu piyasada çok iyi.
özellikle alt ve alt üstü gruba oynamışlar gibi.
mantıklı.
diğer operatörlerde 200 liradan aşağı paket yok gibi bişey.
ancak okuduğum kadarıyla banka doğrulama sms'leri gelmiyormuş ve numara taşırken ücret istiyorlarmış. bu iki konu büyük eksi bana göre.
ancak bu uygun fiyatları ve netgsm'i destekliyorum. inşallah sorunları hızlıca düzeltebilirler.
-
Validenin bankalarla işi yok.
Ayda 100-150dk anca harcar.
İnternetle pek işi yok.
39tl lik pakete geçirdim. 88tl sim kart ücreti ödedim.
Belgeler onaylandı. Bakalım sim kart bekleyeceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banka SMS Numara taşırken ücret vermek çağ dışı bence
Bize gelmez gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildigim kadari ile kendi sistemleri oldugu icin bankalar ile sorunlari duzeltmeye calisiyorlar
Cok takilmayin bu vodafone sinirsiz paketler olayina sozlesmede 100 gb gecince gerekirse yavaslatilabilir diye yazi koymuslar
Bende numara tasima yapacaktim bu 88 olayindan sonra gecirmem
Çocuğu sağa sola antremana gönderdiğimiz de arayacağımız bi hat alacaktım. Dün haberi görünce anında başvurdum numarasını aldım sim kar ücreti ve vergisini gönderdim.
Bakalım hat nasıl gelecek. Çekim gücü vs nasıl olacak çocuğu aradığımda ulaşacakmıyım görcez. Turkcell baz istasyonu ile çalışacaksa aramalarda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum internet yavaş olsa da olur hanımda ben de geçerim ucuza
faturasız yok o yüzden geçemiyorum. Faturalıya karşıyım, diğer firmalarının internet bitti diyip geçirmelerinden dolayı.
-
Şu an kullandığım hattım artık görüşmediğim, iletişimim olmayan biri üzerineydi. Yıllardır ne numara taşıma ne hat devri yapamadığım için kapana kısılmıştım. Diğer operatörlerden aklımda kalacak manidar bir numara da alamayacağım için yeni hat almadan devam ediyordum.
Netgsm de son 4 hanesi tam istediğim gibi bir numara denk gelince başvuru yaptım dün. Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Yoğunluktan sadece canlı sohbet aktifmiş. Oradan yazdım. Geri dönmeleri 10 dakikayı buldu. Sim kartı salı veya çarşamba kargoya verirlermiş. Sim gelince aktif olması için onlara yeniden yazmam gerekmiş. Yeni hattın kullanıma açılması 1 haftayı bulacak.
Banka sms i falan gelmiyor diyorlar. Bu şartlarda netgsm kullanılmaz. Planım şu; ayda 15 tl lik (sadece 1 gb internet) en düşük paketi seçtim. 90 günü en ucuz şekilde doldurup cillop gibi numaram ile başka operatöre numara taşıma yapacağım. Bence mantıklı. Beyin bedava
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecece -- 18 Şubat 2024; 19:10:5 >
-
bilmiyorum yeni kart mı gönderiyorlar nedir 400 tl bok gibi fiyat
-
bide faturalı hat aldın 10 20 gb felan internet paketi bitince net kapanmıyormuş eee bizim yaşlılara versem youtube video izleye izleye binlerce para verecekler aşırı saçma birşey 10 gblık aldıysma 10 gb dolunca net kapansın
-
Hayırlısı olsun demekten başka bir çaremiz yok, eğer uygun fiyat durumu olursa geçme ihtimalim artar.
-
Türk Telekom alt yapısını kullanıyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyatlara pahalı diyenler bana vodafone hariç buna yakın fiyat vereni söyleyebilirmi
-
bende geçmeyi düşünüyorum, umarım bir an önce şu banka entegrasyon işini çözerler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X