|
Türkiye’nin çelik kanatları: 10 yılda 9 yerli uçak uçtu
-
-
demlik ve cehape trolleri fok atmaya başlar birazdan.
-
CHP'liyim ve fok atmıyorum. Sonuna kadar da destekliyorum. Bir yerden başlanması gerekirdi. Güzel şeyler olurken kötü giden ekonomiyi kötü olan yönetimi savunmak particilik yapmak akılsızlık...
-
Deliler ülkesi. Bi yerde cübbeli sarıklı şeriat diyenler (hayatlarında bi kere kuran okumamışlardır) 1400 sene öncesine demir atmışlar bedevi çöllerine ve arka bahçesi iktidar,
diğer yerde uçak yaptık die dolananlar. Tüm ülke akıl hastanesi.
-
Her muhalefet böyle olsa bambaşka yerlerdeydik. Takdir ettim.
-
İktidara getiren gucler iktidarda kalmalari icin her seyi yapiyor.
Gerisi fasa fiso..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Medeni diye geçinenler bayrak ipi yaptık diye övünürken başkalarının başırısıyla övünüp batı özentiliği yaparken, kötüledikleri islamcı bir hükümet memlekete teknoloji getirdi diye zoruna gitmiş :))
-
İktidarda kalmak için yapıyor ha bu kadar nankörlük olmaz pkk yı mumla aratır oldunuz.
-
Ben de muhalifim ama destekliyorum ve gurur duyuyorum. Bu tarz mesajlarınız bence kutuplaştırmaya itiyor.
-
Her partinin trollü var, bizim yapmamız gereken şey bu trollerin hadlerini bildirmemiz ve ülke için yararlı projeleri desteklememizdir. Savunma sanayii projelerine fok atanlar genelde chp tarafından oluyor, kamuoyunda da böyle bir algı oluştu, her chp liyi bu trollerle bir tutmak yanlış bir tutum. bu konuda size katılıyorum.
-
Kim bilir belki Nuri Demirağ'ın fabrikasına el konulup iflasa zorlanmasaydı bugün türk havacılık sanayi bambaşka yerlerdeydi. Ülke olarak bir çok konuda çok geriden geliyoruz, ama şu kesin ki geç kalmak hiç bir şey yapmamaktan bin kat iyidir.
-
kimki o gücler
Nuri Demirag, donemin hukumetinden yeterince destek gormus, ancak verilen destegin bir karsiliginin olmayacagi anlasilinca destek sonlandirilmis.
Sirf Inonu'ye saldiracagiz diye yalan yanlis algi yapmayalim. Ha eksikleri, yanlislari olabilir ama bu Demirag konusunda bir kusuru yok.
O zaman Jet Fadil da iflasa suruklenmeseydi su an bambaska yerlerdeydik, yersen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım alınma, fok atmıyorsan troll değilsin. bende körü körüne particilik yapanları kastediyorum. iyiye iyi, kötüye kötü demek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 22 Şubat 2024; 21:39:40 >
-
arkadaşım alınma sizin gibi siyasi görüşlerini açıklayanları kastetmedim., fok atmıyorsan troll değilsin. bende körü körüne particilik yapanları kastediyorum. iyiye iyi, kötüye kötü demek lazım.
-
Al bak oku da neden ve nasıl iptal edildiğini öğren
Nasıl devrim arabası üretimi çok komik bir nedenle iptal edildiyse, uçak üretimi de aynı şekilde saçma sapan nedenlerle iptal edildi. Eğer senin dediğin gibi karşılığı olmayan verimsiz bir proje olmuş olsa, neden yurt dışına uçak satması yasaklanmış? Türkiyedeki tek alıcı kurum türk hava kurumu alımı iptal ediyor, üstüne yurt dışına da satamazsın diye kanun çıkartılıyor. Eee ne yapacak bu adam peki ondan sonra? Yaptığı uçak dandikse dersin ki daha iyisini yap, şurasını düzelt bak bu olmamış dersin. Adamı bilerek iflasa sürüklemezsin art niyetli olmasan.
-
Siz bu haberi yaptınız ama yunanistandan üye olanların hoşuna gitmeyecek, turistleri üzmemek lazım, sonra kızıyorlar.
-
Rus ing alm abd
Yerli olan her şeyi satıp, ülkeyi işgal ettirip saçma sapan şeylerle övünmek. Tarih maalesef bizi haklı çıkaracak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunlar iktidari basa getirdiyse neden düşürmeye çalışıyorlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
demlik ve cehape trolleri fok atmaya başlar birazdan.
|
CHP'liyim ve fok atmıyorum. Sonuna kadar da destekliyorum. Bir yerden başlanması gerekirdi. Güzel şeyler olurken kötü giden ekonomiyi kötü olan yönetimi savunmak particilik yapmak akılsızlık...
|
İktidarda kalmak için yapıyor ha bu kadar nankörlük olmaz pkk yı mumla aratır oldunuz.
|
Medeni diye geçinenler bayrak ipi yaptık diye övünürken başkalarının başırısıyla övünüp batı özentiliği yaparken, kötüledikleri islamcı bir hükümet memlekete teknoloji getirdi diye zoruna gitmiş :))
|
Ben de muhalifim ama destekliyorum ve gurur duyuyorum. Bu tarz mesajlarınız bence kutuplaştırmaya itiyor. |
Deliler ülkesi. Bi yerde cübbeli sarıklı şeriat diyenler (hayatlarında bi kere kuran okumamışlardır) 1400 sene öncesine demir atmışlar bedevi çöllerine ve arka bahçesi iktidar,
diğer yerde uçak yaptık die dolananlar. Tüm ülke akıl hastanesi. |
Al bak oku da neden ve nasıl iptal edildiğini öğren Nasıl devrim arabası üretimi çok komik bir nedenle iptal edildiyse, uçak üretimi de aynı şekilde saçma sapan nedenlerle iptal edildi. Eğer senin dediğin gibi karşılığı olmayan verimsiz bir proje olmuş olsa, neden yurt dışına uçak satması yasaklanmış? Türkiyedeki tek alıcı kurum türk hava kurumu alımı iptal ediyor, üstüne yurt dışına da satamazsın diye kanun çıkartılıyor. Eee ne yapacak bu adam peki ondan sonra? Yaptığı uçak dandikse dersin ki daha iyisini yap, şurasını düzelt bak bu olmamış dersin. Adamı bilerek iflasa sürüklemezsin art niyetli olmasan. |
arkadaşım alınma, fok atmıyorsan troll değilsin. bende körü körüne particilik yapanları kastediyorum. iyiye iyi, kötüye kötü demek lazım.
|
Kim bilir belki Nuri Demirağ'ın fabrikasına el konulup iflasa zorlanmasaydı bugün türk havacılık sanayi bambaşka yerlerdeydi. Ülke olarak bir çok konuda çok geriden geliyoruz, ama şu kesin ki geç kalmak hiç bir şey yapmamaktan bin kat iyidir. |
Benzer içerikler
- ses değiştirici program
- telegram hesap silme
- deepfake yapma
- telefonu webcam olarak kullanma
- instagram takip etmeyenleri bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X