Şimdi Ara

Türkiye'nin En Çok Sevilen Aracı Volkswagen'miş.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin sınıflarının en iyi araçlarını yapıyorlar.Fazla kaliteli.
  • Cidden şu forumda yazılarını takip ettiğim birkaç üyeden birisiniz. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, bu forumda 5. senem ve her sene aynı şeyleri okuyoruz. Gerçek hayatın buradaki gibi olmadığını kafasını sokağa çıkartan çok rahat görür. İnşallah bu foruma bağlı kalıp kimse araba almıyordur. Sadece burada yazılıp çizilenler ile araba alan varsa cidden zarar görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf dsg için golf almadım honda civic ile ben mutluyum..
  • Aynı donanım veya üst donanımlı daha uygun fiyatlı araçlar oldukça almayacağım 2. El kaygısıyla asla hareket etmeyeceğimden sahip olamayacağım araç markasıdır kendileri..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Tipik stockholm sendromu, 6 ay sırada bekle, insan yerine konulma, olası problemde garantiye sokmayip kullanıcıya yik, tok kapı sesine razı ol, sonra vw sevilsin. diğerleri de baktı ki bu ülkede böyle gidiyor, kazığı yağlayıp, premium algısı yaratmanın peşine düşüyor.

+1 Bomboş araçlar ama tok kapı sesi
  • Kaliteli olabilir,2.eli kuvvetli olabilir ama kişisel olarak asla tercih etmeyeceğim bi marka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazınızdan dolayı tebrik ederim ve teşekkür ederim. Yazmak istediklerimi kusursuzca yazmışınız. Tek nefeste okudum.

Arkadaş ortaya bi passat alayım diye çıktım neler dendi. O para ona verilmez,kazık,cc çıkması olmuş, bomboş söyle böyle dediler. Git 508 al diyen var ki Psa grubundan ve 508 den yeterince başımız ağrıdı, s60 diyorlar tamam kaliteli çok güzel araba ama dar. Eski aracı dar olduğu için sattım. 3.20 d diyorlar vergisi çok, bakımı pahalı satarken premium sınıfın zararı fazla olmaz.

Babam memur. 2. El önemli, bakım ücretleri önemli az yakması önemli. Ee oldukça geniş comfortline da donanım gayet iyi. Tasarım harika. En önemlisi araştırdıkca karşıma yine passat çıkıyor. Ee ne olacak aralık 15 ten itibaren 2015 modellere siparis alacağız dediler gidip comfortline için vereceğiz siparis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 22 Kasım 2014; 19:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

ben sevmiyorum ne olacak şimdi
    genelin sevmesi beni ilgilendirmiyor
    en basitinden küçük hacim yüksek güç hoşuma giden birşey değil

sıkıntı o zaten. kimse wv sevmeyenlere sen neden sevmiyorsun, tercih etmiyorsun diye laf sokmuyor ama wv yi sevmeyenler wv tercih edenlere hakarete varacak eleştiri yapıyor. wv alıcılarının ne salaklığı kaldı ne koyunluğu nede cahilliği. ayıptır
  • Adriana Lima kıllı
  • ya arkadaşlar cidden şaşıyorum size, bunları bırakın ciddiye almayı insan yerine koyup, güzelim parmaklarınızı yorup cevap yazıyorsunuz

ben bu tip konuları açıp şöyle bir yüzeysel okuyorum, arada bi kaç tip var devamlı vw e saydıran onlar Allah ın emri zaten yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar kabak gibi ortaya

diğerleri adını sanını ilk defa gördüğüm ciddi-gayriciddi kişiler, o yüzden en iyisi cevap bile vermeyin bunlara, bu tarz hazımsızlar ile biz değil yönetimin uğraşması gerekir çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 22 Kasım 2014; 20:44:11 >

• Tacox,

Ben forumda VW ile ilgili sorunları paylaşan biriyim. Almanya'da üretilen ve Türkiye'ye cari açıktan başka bir şey kazandırmayan markayı körü körüne savunan tipleri geçtim, çamur atıp konuyu farklı yerlere çekmeye çalışan lüzumsuz çabalar bu forumu kirletmekten öteye taşımadı. Her seferinde belli başlı kişilerin abuk subuk yorumları kafa bulandırmak ve insanları yanlış yönlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Bugün Türkiye şartlarında ucuz marka kalmadığına göre, artık şu pahalı muhabbetlerini de yavaş yavaş sonlandırmak gerekiyor.

X markayı Y markadan 10.000 TL'ye ucuz alanlar, X markayı 8-10.000 TL zararla satarken Y marka sahibinin zararı neredeyse yaktığı yakıt ve diğer masraflardan oluşuyor. Bunu şu foruma bir anlatamadık gitti. İsteyen istediği markayı tercih etsin, alana da çirkin muamele yapmak yanlış.

Vetenes,

Premium modeller haricinde D sınıfında Passat harici hepsinin ikinci eli zarar. Zaten bu sınıftaki arabaları ikinci el almak daha mantıklıdır, sıfırı daha zarar ettirir.

• Abi yolda da konuştuk Fransızlar ile ilgili.

Şimdi en dolu 508 dizel otomatik 110 bin. Comfortline dizel otomatik passat 109 bin. Ya şimdi varsın 2 donanım eksik olsun. Passatı yine 109 bine satarsın, 508 100 bine gitmez durum bu işte.

Hele latitude hep hayal kırıklığı bayiler benden sonra öğrendi Edc geldiğini daha bayide incelemek için bile latitude göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Adriana Lima kıllı

Gisele Bündchen pürüzsüz.
  • Bu arabayı sevip binen insan sayısı 100de 1 ken alfa romeo ya da mazdayı sevip binen sayısı 100de 97 dir.
    Kim seviyo bu markayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Golf 1.2 TSI DSG Comfortline + Sürüş Konfor Paketi sürünce "Efsane" nin ne demek olduğunu anladım

Helal olsun
  • Premiumlardan sonra vw gelir sonra diğerleri

Vw fanı değilim ama bu böyle.

• Türkiye'de genel kanı;
    1. İYİ arabayı Almanlar
    2. SORUNSUZ arabayı Japonlar
    3. YAKIT CİMRİSİ arabayı Fransızlar üretir.

Şimdi "İYİ araba" olarak tanımlanan araçlara binmek isteyenler Mercedes, BMW, Audi, VW yada Opel almak zorunda kalıyorlar.

Parası çok fazla olanlar Mercedes, BMW hadi diyelim Audi'ye binerken,
    Parası orta-üst olanlar VW ve Opel biniyor.
    (kimse öyle değil demesin. Cebinde C180, 320 parası olan Passat, Insignia binmez. Çok fanatikler hariç)

Son yıllarda bir kesim insan daha Orta-üst gelir seviyesine ulaştı. VW'nin Opel'e göre 1-2 tık önde olduğu düşünüldüğü için (ki bunda daha az yakıt tüketimi, yüksek 2. el değeri etkili) satışları patladı.

Tüm bunların sonucunda; "VW'nin en çok sevilen araç" olarak görülmesi normal...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 22 Kasım 2014; 21:54:03 >

• Geçmişte en çok sevilen marka renoydu flash,concorde zamanları

günümüzde ise araştırmalara göre vw deniyor ise elbet doğruluk payı vardır

neticede parası olanın tercihi pek değişmiyor

bizim vatandaşın gözü mercedes ve bmw de aslında

forumda olduğu gibi volvo ve mazda da beğenenler var tabiki
  • golf çok iyi marka ya...

• Volkswagen ayrı bir dünya ya.kapı sesleri,yol sesi,rüzgar sesi ve en güzelide dsg arızası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.