Şimdi Ara

Türkiye'nin En Çok Sevilen Aracı Volkswagen'miş.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganja77

60 a bomboş golf aldım çok mutluyum
    Sonuçta wv bomboşu bile ayrı bir bomboş
    Kapının sesi yeter ağa

Ceylan dersi davul gibi diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz aracı bayileri soruşturarak bulabilirsiniz. Halihazırda standart donanımlı araçları hemen alabilirsiniz. 4-5 ay beklemeler opsiyonlu araçlar için ki ben opsiyonlu Golf için 2 ay bekledim. Bu süre aracın üretim planlaması, fabrikaya üretime girmesi, kontrollerinin yapılması, gemiye yüklenmesi, nakliyatı, tescil işlemleri ....vs gayet makul bir süre. Saçmalayıp kafanızdan efsaneler üretmeyin anti-VW ciler.

Forumun gerçek hayattan ne kadar kopuk olduğu her gün kanıtlanmaya devam ediyor. Ergenler doluşmuş kendi araçlarını övüyor diğer markalara b.k atıyor. Bir de son dönemlerde gözüme çarpan bir laf var forumda "Birazdan VW fanları dolar buraya". Kim fanatik kim değil objektif bakan biri rahatlıkla görebilir. VW sahipleri (1-2 tip hariç ki onlarında kasıtlı yaptığını düşünüyorum) gayet makul yorumlar yapıyor.

VW halkın ihtiyaçlarına cevap veren, servisini, ustasını, parçasını her yerde bulabileceğiniz, dayanıklı, ağırbaşlı tasarımıyla bunu hakediyor. Beğensenizde beğenmesenizde.

• Gayet normal

• 7DSG'nin arızaları ve boş donanım listeleri haricinde VW'nin eleştirilecek bir yanını göremiyorum ben şahsen. Son derece kaliteli araçlar yapıyorlar. Pahalı diyoruz ama rakipleri de pek ucuz sayılmaz muadil VW modellerinden.

Özellikle Golf ve Passat çok çok iyiler sınıflarında. Manuel araç baksam kesinlikle tercih ederdim. Değer fiyatına

• Bende severim ama platonik

• "alaman hastalığı" var bizim millette

bilinçsiz iphone kullanıcıları gibi, "abi iphone ya"

neden vw diyoruz, alman abi sağlam disiplin diyor %80 ni, yani neden o arabayı sevdiğini neden vw aldığını bilmiyor adam

çarpışma testlerini izledin mi small overlap duydun mu, diğer araçlarla kalite karşılaştırdın mı, opsiyonları muadillerine göre nasıl fiyatlar nasıl...

sevenlerin birçoğu bundan bi haber

her zaman diyorum, vw türkiye de ve biraz da avrupa da tutuluyor, herşeyin en iyisini isteyen amerika da ilk 10 a bile girememiş, en zorlu şartlar altında ki arabistan afrika da yüzüne bakılmıyor, en ileri teknoloji japonyada nelerin tercih edildiği belli, konuşmaya gerek yok

bütün vw kullanıcıları için bunları söylemiyorum elbette ama birçoğu malesef böyle, onun için siyasi bir görüş veya bir takım gibi olmuş.
  • Biz boş line Golflere 80bin lira vereceksiniz ki, daha nice AKSARAYLAR, TOPKAPILAR yapılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Golf bence dünyanin en iyi arabası. Mercedes Bmw filan sadece isim yapmış. Golfe Poloya binince fark anlaşilıyor.

aha 2.ultrafanboy liseli vakası 2...
  • Bu vwnin meshur kapi kapanma sesine hic ben denk gelemedim. Anlatirmisiniz acaba nasil bi kapi kapanma sesi var bu son model vwlerin ? Anlatildigi gibi adamin agzinin sulari akiyormu ?

Sahsen fiat aracim baska bir bmw sahibi arkadasimin kapi sesinden daha iyi hatta muthis kapaniyor. Ne olacak simdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Biz boş line Golflere 80bin lira vereceksiniz ki, daha nice AKSARAYLAR, TOPKAPILAR yapılsın

Her şeyin yarı fiyatını vergi olarak verirsek Aksaray'da olur Topkapı'da olur şişhanede olur.100 milyarlık aracın 45 i sadece devlete gidiyo ki kdv hariçdi sanırsam

• Bu ulkede sevilen basarili seyleri cekemeyiz biz o yuzden sasirmiyorum mesajlara ..

• eski aracım wolkswagendi.. şimdi Honda sahibiyim.. ne yalan diyeyim wolkswagenin süspansiyonlarını ve yolu hissettirmemesini arıyorum.. ama bundan sonraki aracım nasip olursa ya Mazda 3, ya Volvo s 60 olacak!
  • Şu bir gercek ki VW toplumda kabul görmüş bir markadır. Şahsi görüşüm param olursa bende alırım ama bu vw çok kaliteli oldugundan degil sadece ülkemiz insanları tarafından kabul gördügü için.
    Gecen hafta bir tv programında yeni passatın tanıtımı yapılıyordu , orada türkiye vw grubu yetkililerinden biride röportaj veriyordu. aynen dedigi şu :
    ''Yeni passat ile bizim hedefimiz şirket yöneticileri gibi makam arabası olarak dizayn ettik agırlıklı olarak , hedef kitlemiz yöneticilerin makam aracı olarak passatı tercih etmesini saglamak yada tercih etmesi ''VE dikkat ettim adam o kadar rahat konuşuyor ki , zaten bizim aracımızın hertürlü gideri var sonucta halk bizi benimsemiş tarzı umursamaz tavrı beni çok rahatsız etmişti.
    Bu rahatlıgı verende maalesef biziz VW üretiyor diye her aracını alman tankı diye şişirerek talip olursak maalesef onlarda bizi elindeki sazıyla oynatırlar.
    Yanlış anlamayın ama sadece türkiye de arac pazarında hic bir marka hak ettigi parayı almıyor buna passatta dahil. Yeni kasa geliyor millet borc harc demeden şimdiden sipariş veriyor . yazık degil mi , en baz donanımlı alayım deseniz sanırım 130 bin civarında tam emin degilim ama yinede çok para.
    Sırf ismi passat diye yazık degil mi ? sonra ikinci eli iyi konforlu diye övünüyoruz.
    Degerli olan passat degil , Passatı degerli kılan sizsiniz anlayın artık bunu .. Ve sizin degerli düşüncenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 23 Kasım 2014; 12:52:03 >

• herkesin kendi fikri saygı duymak lazım ama volkswagen en son alacağım markalardandır çünkü bizi enayi yerine koyan uygulamaları var...
  • Doğrudur, her araç alışımda mutlaka birileri "neden Vw değil" demiştir, sonunda bir Golf aldım da mahalle baskısından kurtuldum bir nebze! :) (peki neden Passat değil de Insignia aldın?)
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Neden insignia aldinda passat degil hemsehrim?

• Bu beğenen arkadaşlara Mercedes, BMW ve VW arasında bir tercihte bulunmalarını istesek, yine de VW derler eminim :)
  • herkes tutturmuş bi boşline golf 80 bin lira 1.2 comforline manuel liste fiyatı 58 bin 2 bin liraya sürüş konfor ve ışık görüş paketi ekle arabanın usbden başka eksiği kalmıyor oda olmayı versin %4 facebook indirimi binlira bayi indirimi 57 bine 1-1.5 aya teslim al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'yi en çok seven(!) marka VW aslında...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.