Şimdi Ara

` (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek elden atanan rektörlerle politik olma yetisi var mı ki üniversitelerin?

Bu arada evet eğer öyle bir yetileri olsaydı, kendi varlıkları tehlikeye düştüğünde tepki gösterip buna karşı çıkarlardı.

• Kurum olarak belki karşı çıkamaz ama hocalar ve öğrenciler karşı durabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan Diyanet Teknik Üniversitesi mi apolitikmiş

Odtü'yü de solcu zannedenler gerçek zortlatıyor. Okulda bir avuç solcu ama rektörlük saçma karar aldığında hakkını arayabilecek bütün bir okul var. Öyle diğer üniler gibi haremlik selamlık yapmaya çalışırsanız veya kampüsünü elinden cart diye alırsanız başınıza geleceğinin farkında olursunuz.

Bu okulda Cem Toker'in etkinliğinin full çektiğini bilmeyenler, sadece tweet falan atmadan her sene mezuniyettir bahar senligidir soke soke aldığını bilmeyenler laga luga yapmasın.

Bu politik iklimde ya taraf olursun ya da bertaraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 28 Temmuz 2024; 1:24:47 >
  • İTÜ en iyi üniversite seneye kazanırsam ki sınavda ölmezsem kazanacam pr'ını yapıp ceng ve ee yi ilk 500e monteleyecez inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • itüye güldük

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

itude pankart acsam 7 sulalem ters kelepcelenır mı?

• O solcu dediğimiz, terör destekçisi dediğimiz, sosyalist-komünist diye laf ettiğimiz arkadaşlar olmasa tüm üniversitelerde yemekhane ücretleri 50 lira, üniversiteler yol geçen hanı, binalar peşkeş çekilmiş olurdu herhalde. Sözde milliyetçilerin bir kere çıkıp eylem yaptığını görmedim. Sen mekanı onlara bırakırsan onlar da göz önünde olur tabi. O zaman adam olacaksın, milliyetçi adamları, Atatürkçüleri örgütleyeceksin ve eylem yapacaksın. Yoksa eylem yapan emek gençliğine, sol gençliğe laf etmeyeceksin.

Ayrıca okumadığınız üniversitenin ortamı hakkında da yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Lise dönemlerinde çokça boün ve odtü ortamına laf etmiş birisi olarak söylüyorum. Üniversitede o laf ettiğiniz adamlar olmasa bu üniversiteler var olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 29 Temmuz 2024; 13:33:56 >
  • Bilkenti yağmayalıp bombalamak lazım, hacattepeden de doğramıcının izinin tamamen silinmesi lazım yökünde feshedilmesi gerek. İhsan doğramacının yaptığı her şey zarardır ve yok edilmesi gerekli

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt
    La daha düne kadar en iyi 3 üniversite de vakıftı tüm sıralamalarda, Bilkent, Koç olmasa taş devrinde sapanla kuş avlıyorduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Türkiyedeki ünilere en büyük darbe ve zararları veren bir reis iki doğramacıdır. Kamu kaynaklarını kullanıp kendi vakfına kendi skinin keyfine kurduğu üni demek ki uluslararası sıralamalarda iyi durumdaymış bana ne awk bombala yak yık 😂. Benim vakıf üniversiteleriyle falan sorunum yok bilkentle var

• Tanri ITU ve ODTU'den razi olsun

• celal şengör itü edit

• odtü tanıtım gününde stanttaki öğrencilerden okul hakkında bilgi almaya geldik yarım saat komünist manifesto anlattılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Dogramaci tayyipten buyuk problem, yine de bilkenti kapatmayi dogru bulmuyorum ulkede okula en cok benzeyen 3 kurumdan biri holdingi hem okulu donduruyor hem de ankaraya genel olarak baya faydali

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

3 kurum bilkent ctf yeditepe  

• Ytu ve bogazici olarak guncellenmesi gerekir

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Tusdershanelerini katmamistim denkleme  

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Tatli bir millet bahcesi ve grand bosphorus hotel mi, ben okul kiyasliyorux sanmistim park veya otel değil 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.