Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: sdc55

Teşekkür ederim hocam belli kriterlere göre doğru ısparta

Ben aslen Antalya'lıyım fakat 17 senedir Ispartada yaşıyorum. Allah için çok cici bi şehir. Mevsimi de çok güzel. Ispartaya alışan bir daha zor bırakır hatta bırakamaz. Şahsen geçici olarak bile olsa İl dışına çıktığım zaman hemen sıkılmaya başlıyorum geri dönmek istiyorum o derece diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmit çok güzel bir marmara şehri fakat tam olamamış Karadeniz göçmenlerin yoğunluğu biraz krdnz gibi hissettiriyor. Yahyakaptan en güzel yerleşim yeri ama hemen yanındaki Mehmet Ali paşa Allah uzak etsin.Birde Gültepe uzak durun. çok berbat yerler. geçen sene bir arkadaş boğazını keserek katledilmişti.

• sdc55 kullanıcısına yanıt
    Maaşallah nasip olursa bizde görürüz

• En iyisi küçük ilçelerde yaşamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 18 Şubat 2017; 19:54:33 >
  • İstanbul (Özellikle Kadıköy, Beşiktaş, Şişli), İzmir, Antalya, Eskişehir, Samsun, Trabzon.

• Bursa en yaşanılabilir şehirlerden biri değildir, direk en yaşanılabilir şehirdir.

Ben Artvin'liyim, orada insan olsa yaşanır, çok az kişi kalmış, köyler falan bomboş ve merkezlerde bile az insan var.
  • Antalya'ya gitmemişsin sanırım.
  • Aydın Didim ilçesi pörfekto

• quote:

Orijinalden alıntı: avsarimsi

Malatya

Gelen bir daha dönemez

Dönse de rahat edemez

aha kofik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Eskişehire'de gittim, tamamen öğrenci odaklı bi şehir neden bu kadar çok seviliyor anlamadım benim göremediğim başka bir şey mi var acaba?
    Eskişehir her kesime hitap etmiyor bence.

1-) Yobaz sayısı az

2-) Çoğu dükkan 7/24 açık

3-) Yerli halkın büyük bölümünü Atatürk zamanından gelen ilk öğretmenlerin nesli oluşturuyor. Yani düşünceleri laik ve Atatürk milliyetçisi.

4-) Dilencisi bile müzik yaparak para kazanmaya çalışıyor.
  • İki yanı iki deniz İMİT'ten ASOsu var mı ulan!

• brk 1 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim

• bursa en yaşanabilir şehirse ülkeyi kapatıp gidelim
  • Gelin gelin alayınız gelin Bursaya, bi sen eksiktin, gele gele Bursanında b.oku çıktı, herkez kendi memleketinde yaşasın arkadaş :))

• 82 Halep

• Bursa gerçekten güzel bir şehir.

İzmir-Ankara-İstanbul üçgenine yakın

Denize kıyısı var, yakın yerlerde tatil bölgeleri var

Gelişmişlik düzeyi ve iş imkanları da fena değil

Nüfusu ideal ne çok fazla insan var ne de az

Kışın Uludağ var vs vs

Tabi bunlar dışardan bakınca sonuçta orda yaşamıyorum 2-3 günlük gittim. Yaşayanlar daha iyi bilir ama uzaktan bakınca mantıklı geliyor Bursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Nightmare -- 18 Şubat 2017; 20:24:8 >
  • Kayseri. Aradığınız şeyler neredeyse var. Ulaşım kolay hızlı ve ucuz nispeten. Gayet düzenli ve temiz. İnsanı yer yer öküzleşiyor ama bana göre öküz her yerde var. Talas denilen öğrenci bölgesinde yaşadığım için yobaz denebilecek kafayla karşılaşmadım çok. Zaten yobaz dediklerimiz neredeyse yüzde 50 her yerdeler yani. Kaçış yok gibi.

Alanya. Alanya'da büyük ufak sakin ılık bir yer. Temiz. Yazın aşırı sıcak ama dimçayıyla falan gayet güzel bir yer. Aradığınızı hep bulamazsınız ve turist fiyatı hep karşınıza çıkar. Fiyat sorgulayın. Ulaşımı Kayseri'den küçük olmasına rağmen Kayseri ile aynı ücretkendirmeye sahip. Bu açıdan garip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

Tabiki Trabzon

Ne Trabzon'u yahu sosyal hayat yok, 9'da bitiyor hayat halkı yobaz ve cahil, sürekli yağmur iç karartan bir hava, plansız çarpık bir yapılaşma, düzensiz bakımsız sokaklar ve caddeler, kazıkçı bir esnaf, say say bitmez...

Soruyu yanlış anladın galiba en yaşanamaz şehir demiyor

Niye la Retro ile mey bar neyine yetmiyor şaka bir yana pazar günü hava hafif de kapalıysa 9 değil 8 de meydan bomboş oluyor...

• Manisa / Akhisar fiyat yönüyle çok cazip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 18 Şubat 2017; 20:38:53 >
  • Mersinli olarak şehrimden memnunum. Akdeniz , çilek , demirtaş , kurdali buralar biraz kötü ve yobazdır ama diğer arkadaşların dediği gibi kimse ırkçı veya anlaşılamaz değildir. Kimse kimsenin yaşantısına karışmaz. İklim ve ekonomi olarak çok makuldur.

Mersinin neresi iyi derseniz pozcu ve sonrası iyidir yenişehir , mezitli , toroslar ayrıca bu ilçelerin hepsinde tüm bina ve sitelerde fiber internet bile mevcuttur İstanbul'un göbeğinde bile fiber olmadığını görünce çok makul geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.