Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
    Özellikle Mut ::))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en yaşanabilir ili olarak Trabzon seçildi diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

4 sene ogrencilik yaptik orda xD omrumden omur gitti kirasi dert bilmemnesi dert yuzune bakilmicak seylere 650 700 kira oduyoduk be ankarada 3+1 yeni apartmanda oturulur o fiyata xD

Aga bartında ye iç gez toz ama okuma diye bir laf vardır. Paran varsa babalar gibi yaşarsın. Üstelik bartında ne okudun ki adam gibi üni yok orada boşuna kendini yormuşsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kygo2 kullanıcısına yanıt
    Yönetim bilişim sistemleri , arada istanbula kaçamak yapıyoruz.

• Ağrı.

Şarkisi bile var.

https://youtu.be/DRGMbuS0Ays

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Mersin guzel sehir ucuz hayat sarti dogalgaz falan odemeden yasarsin kisi ama akdeniz denen semt cok kotu ne idiğü belirsiz insan dolu suriyleisimi dersin pkklimisi dersin

Bence eskisehir konya

ya konya bomboş sanayi şehri. hiçbir güzelliği yok. insanı yobaz esnafı pis. çarşısı merkez yerleri suriyeli ve pis insan kaynıyor??

mersin konya'dan daha temiz

konya'da okuyan bir mersinliyim

3-4 sene önce eniştemin Konya taraflarında aracı bozuldu. Konya esnafı sağlam öptü, üstüne İzmir'e döndükten 1 ay sonra araç yine bozuldu

• Manisa !

Milliyetçidir. Atatürk sevenleri ağır basar. Izmire yakındır. Halkı emektar ege insanıdır. Kimse kimseye karışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Uşak ulan Uşak !

ÇoOook soğuk.

not: yazın nasıl bilmiyorum.
  • Lucius Julius kullanıcısına yanıt
    Hocam Diyarbakır mı kötü şehir :D Hele bir de Urfadan daeşin kol gezdiği Urfa nerden Diyarbakır'dan güzel olmuş ? Diyarbakır'da yiyebileceğin yemek Türkiye'nin hiçbir yerinde yok hafta sonu yapacağın ufak tefek kültür gezileri İstanbul'da bile yok büyüklük olarak Urfa ve Mersin'den 2 kat büyük olmasına rağmen şehir planlı ve ulaşım kolay olduğu gibi basit helle ki Toplu Konut'u bilirsin tayini çıkan Asker-Polis, Hakim-Doktor hepsi orada yaşıyor ve gitmek istemiyorlar ve bende Toplu Konutta oturuyordum 1,5 yıl önce Mersin'e taşındım ve çok pişmanım geri dönmeyi düşünüyorum ALLAH düşmanımı ve birdaha ölümü yahut dirimi Mersin'e düşürmesin insanları çok sevimsiz 3. Dünya ülkesi gibi giyilen 400 liralık ayakkabıya bile uzaydan gelmiş gibi bakıyorlar kaldı ki Ruhsatlı silah'ınız varsa dışardı çıkarmayı denemeyin sakın en az 5 cinayet işleyebilirsiniz bir gün içerisinde ben zor dayanıyor herkez ağa herkez paşa burda haksız olsada haklı buradaki insanlar asla haksızsın diyemezsin dersen cinayet işlemek zorunda kalırsın Helle bir de buranın insanı Suriyelilere çok dil uzatıyor ama gel gör ki bir tanesi bin Suriyeli etmez zaten onlardan olmazsa memleket memleket değil. 70 80 yaşında koca koca kadınlar 18-26 yaşındaki gençleri sapık konumuna düşürüyor buradaki toplu taşıma araçlarında zaten ben kullanmıyorum çok mecbur kalırsam biniyorum fakat bahsettiğim saçma olaylara şahit oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Ankara avm şehridir başka birşey bulamazsın. Melih Gökçek sağolsun mahkum etti 20 küsür senede...

Anıtkabir dışında keyifle gezeceğim hiçbir yer yok.

bir 5-10 sene sonra anıttepe parkına AVM dikerler.
  • siz hiç tohatımızı tattınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Aydın, İzmir, Manisa, Antalya ...

Neden Manisa hocam ?

Belli bir süre Manisa'da bulunmuştum. Bu süre içerisinde şunlar dikkatimi çekti . Fazla göç almamış sehir, insanları sakin ve kibar.Yani rahatça yaşanabilcek , kafan rahat gidebilirsin sonuna kadar.

Şunuda ekleyeyim konum olarak da uygun.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Uşak ulan Uşak !

ÇoOook soğuk.

not: yazın nasıl bilmiyorum.

Yazın da gavur şeysi gibi :D Ben üniversiteden dolayı Ankara'dayım buradakiler soğuğu bi abartıyolar anlatamıyorum Uşak'ın da soğuk olduğunu :D Güzeldir 4 mevsimi tadında yaşarsın Uşak'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Eskişehire'de gittim, tamamen öğrenci odaklı bi şehir neden bu kadar çok seviliyor anlamadım benim göremediğim başka bir şey mi var acaba?
    Eskişehir her kesime hitap etmiyor bence.

ilk 1 hafta eskişehir keyiflidir ama sonra fazlasıyla monotonlaşıyor
  • Freedıver kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Urfa'dayken şimdiki olayların 50'de 1'i yoktu. 4-5 yıl oluyor ayrılalı, bir tane büyük olay hatırlamıyorum. Şansıma ben gittikten sonra bozuldu orası da.

Diyarbakır'ın insanların çoğuyla hiç anlaşamadım hocam. Genelleme yapmak istemiyorum çünkü 4-5 tane çok iyi Diyarbakır'lı dostum oldu ama onlar haricinde insanı felaket. Gençler sanki daha önce toplum içine çıkmamışlar gibi. Görgü falan göremedim.

2 sene önce de ayrıldım zaten çok şükür. Ve yine şansıma ben gittikten sonra koptu gitti şehir.

Yemek olarak da nedense dediğinizin aksine Urfa mutfağından sonra hiç güzel gelmedi Diyarbakır yemekleri. Benzer şeyler zaten ama hep Urfa'yı aradım. Belki de 10 sene kalınca damağa o tat yerleşti, o da olabilir gerçi :D

Allah Allah Mersinli 2 arkadaşım var hocam, ikisi de iyi hoş düzgün insanlar yani herhangi birinden duymamıştım hiç yazdıklarınızı. Semtten semte değişiyor mu ki acaba anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 19 Şubat 2017; 0:45:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

Edirne'dir kesinlikle.

öğrenci şehridir zaten. yerli halkı da çomar değildir, öğrenciye karışmaz. medeniyet dediğin şey burada var hacım.

Bu kış yağan kar ile felç olan yollar

Haftalar sonra buz tutmuş yolları kazıyan belediyesi

İçilemeyen suyu ve sürekli kesilen elektriği

Gezilecek bir parkı olmaması

Berbat yolları

Herşeye doymuş esnafı bir tamirat için bile adam getirtmek eziyet

Vs..

Göreve başlamadan önce bana çok gelişmiş bir şehir demişlerdi ama bana öyle gelmedi söylediğin gibi öğrenci için çok rahat buranın insanı iyi hoş ama gelişmişliği sadece rahatça icebilmek olarak goruyorlar herhalde :)

• kendi memleketim olan artvin kesinlikle..
  • Belki inanmazsınız ama, Silopi,
  • Ege de Manisa Akdeniz de Mersin Kahramanmaraş İç Anadolu eskişehir Marmara Balıkesir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Ege de Manisa Akdeniz de Mersin Kahramanmaraş İç Anadolu eskişehir Marmara Balıkesir.

Neden Manisa hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.