|
Türkiye'nin ilk kuantum bilgisayarı yarın tanıtılacak! (2. sayfa)
-
-
Bu konularda saçmalamak için çırpınıp çabalamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz...
-
Gördüğüm kadarıyla beklenen soru sorulmamış: GTA 6 çalıştırır mı? -
@hanahmet kardes ne içiyorsan azalt veya birak en guzeli. Kemalist diye ingilizler derdi bil istedim. Feto agziyla dolasma buralarda. Git yalanlarini baska sitelerde soyle.
-
Sorular:
1- Süperiletken mi, iyon (Paul) tuzaklı (hapsedilmiş iyonlu kuantum bilgisayar) mı?
2- Oğuz Hoca, arap emirliklerine (hangisi hatırlamıyorum) oradan maddi yardım sağlamak için mi gitti, gönderildi?
3- Oğuz Hoca, arap emirliklerinden doğrudan hazır kuantum bilgisayar mı getirtti?
-
Fena rezil oldun, bak adam madde madde saymış, düzgün cevabını bekliyorum, görelim bakalım zeka seviyenizi
-
google 53 zaten ve en yenisi 100+
1180 nedir ?
5 ile başlamak başlamak olmuyor mu yani?
Rakamların yada bilgin hatalı , tanıtım yapılınca iyi araştır - oku ve buradaki yazını düzenle.
1 = hiç
2= 5
Bunu da unutma !!! Haberi , gelişmeleri baltalamana da gerek yok.
@@@@
olarak görülen kuantum ölçekteki bilgisayar geliştiren şirketlere baktığımızda ilk olarak Google’ın 2019’da kuantum üstünlüğe ulaştığı açıklanmıştı. 2019’da geliştirilen 53 kübit işlemcili Sycamore adlı kuantum bilgisayar, klasik süper bilgisayarlarla en az 10 bin yıl sürecek bir işlemi 200 saniyede tamamlıyor. 2023 yılında ise IBM’in Eagle adı verilen kuantum bilgisayarı 100+ kübit ölçeğinde doğru sonuçlar elde etti. Intel, “Tangle Lake” adında 49 kübitlik bir prototip geliştirdi. Bu şirketlere ek olarak D-Wave Systems, IonQ Quantum Systems, Alibaba ve Rigetti’nin kuantum bilgisayarları hizmet sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 21 Kasım 2024; 6:7:34 >
-
hdp %8 olmasa sen hiçsin ! gerisi hikaye.
hala 1938 de kalmış kafan -
-
Sakin ol binbaşı paşa. Memleketimde de chp etkin. Onlara da hepsinin hesabını soruyorum. Hepsine dilime geleni söylüyorum. Ülke insanı ne hale geldi bak görEmüyorsan kömür tozlu makarnayı bırak. Sağlığına zarar.
Bu güzel ülke de çalışmaya başlayan bir genç, çalışmaktan başka hayal kuramaz hale geldiyse bunun sorumluları defolup gidecek ADALET ÖNÜNDE DE hesap verecek. Ama bakıyorum ADALET saray ismi, LİYAKATI söylemeye gerek yok. Otur makarna ye sen paşa
-
sürücüler için driver booster pro tavsiye ederim -
Evladım: Kaynak vermişim bin rakamla 1000 i baya geçmişler üstelik bu olay geçen yıl. Şuan kim bilir daha da geliştirmişlerdir. Rakipleri ne yapıyor artık hak getire ...
Türkiye bu konuda maalesef gerçekler acıdır misali anca üniversitelerdeki derslerde pratik uygulamalarında işe yarayacaktır. Rakipleri misli aştım üstel artışla fark atmış geçen yıl .
İngilizcen de yok sanırım. Kaynaklar verdim neden görmedin evlat ? Yoksa görmek mi istemedi canın ?
Ne oldu ? Hayırdır ... İyi misin ... Kendine iyi bak .
-
DH Kahvehane gibi bir yer oldu çıktı yemin ederim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X