1 saat yazmışsın Allah akıl fikir versin, kim okur senin yazılarını < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'nin ilk kuantum bilgisayarı yarın tanıtılacak! (3. sayfa)
-
-
Sen şimdi chp hdp tip kömür makarna ve hediye kartı dağıtmıyor ve kendinin de bunlardan faydalanmadığını/almadığını idda ediyorsun yani ?
Eleştiriyorsun ama bakıyorum kendine göre yontmuşsun suçlamalarını.
Adalet ve liyakat diyenler nedense , demirtaş neden hapiste diyenlerle aynı sandıkta oy kullanıyorlar.
Bence eleştirini yaparken oy kullandığın siyasi partinin yalanlarına inanarak aç karnından sallıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 21 Kasım 2024; 18:50:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BİRİSİ BURADA 1180 RAKAMINI VE RAKAMLAR ARASINDAKİ DEVASA FARKI CHP SEÇMENİ SMART A ANLATSIN
BEN DH HABERİNİ TEKRAR EKLİYORUM . KAYNAK = OKUYANLARA HİTABEN DH /DH HABER EDİTÖRÜ
olarak görülen kuantum ölçekteki bilgisayar geliştiren şirketlere baktığımızda ilk olarak Google’ın 2019’da kuantum üstünlüğe ulaştığı açıklanmıştı. 2019’da geliştirilen 53 kübit işlemcili Sycamore adlı kuantum bilgisayar, klasik süper bilgisayarlarla en az 10 bin yıl sürecek bir işlemi 200 saniyede tamamlıyor. 2023 yılında ise IBM’in Eagle adı verilen kuantum bilgisayarı 100+ kübit ölçeğinde doğru sonuçlar elde etti. Intel, “Tangle Lake” adında 49 kübitlik bir prototip geliştirdi. Bu şirketlere ek olarak D-Wave Systems, IonQ Quantum Systems, Alibaba ve Rigetti’nin kuantum bilgisayarları hizmet sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 21 Kasım 2024; 18:54:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani her şey güzel olmadı mı? İmamoğlu aciz mi kaldı?
-
Birkaç argümanda haklısın şu son yazdığına istinaden.
Onun dışında tam bir aymazsın.
Politize olmuşsun kendini çekiç her önüne geleni de çivi sanrıları diz boyu olmuş.
İmamoğlu na eskiden şans verdim son seçimde oyum ona değildir hatta hiçbir şey se CHP ye oyum gitmedi her ne kadar yerel seçim olsa da genel seçim nabzını da sunmuştur....
İmamoğlu sadece suda değil neredeyse birçok meselede çuvalladı. Sen bilmezsin...Aymazlık diz boyu. Bir su filan odaklandın.
Kim hatalı eleştiririm. Yiğidi öldür hakkını yeme yi de bilirim.
Politize olmuşsun keskin sirke küpüne zarar misalidir.... Aman dikkat evlat. Sizlere böyle bir ülke bırakmaktan kendi adıma da utanç duyuyorum :/ .
Yeni nesil de umut yokmuş !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem başarılı oldu mu, olmadı mı bilemem. İstanbul'da yaşamıyorum, yaşamayı da düşünmüyorum.
Kimi memnun, kimi değil.... Ben içyüzünü bilmediğim için bu tür tartışmalarda uzak duruyorum.
Ama Ekremi eleştirenlere de şunu sormak isterim.... Rakibi kimdi? Binali.....
Hani başbakanlığı döneminde, efendisi ne emir verse, dili 1 karış dışarıda, patileri havada olan, daha okulda tahtaya "hoşçakalın, ben gidiyorum" yazamayan, oğlu kolombiyaya özel yatla, maske dağıtmaya giden şahıs.....
Suya şimdi 500 TL ödüyorsanız, öpüp başınıza koyun İmamoğlunu. Binalinin oğlunu, ayda 2.000 ödeseniz, doyuramazdınız
-
Kastettiğiniz şeyi anlıyorum.
Lakin son seçimde rakibi adını bile unuttuğum bacacı oğlan idi.
Ülkeye ve halka zararı tescilli olan. O mu daha fena, 1000ali mi bilemiyorum.
-
Youtube açıyor mu
-
Alternatifi olmasa da Ekrem e mecbur değiliz... Başkası olsun... Liyakat ekip işi zaten. Ekrem aklı sıra imaj gösteriş laf ebeliği ile tartışmalarıyla RTE in yeni versiyonlusu olmuş...
Toplum da nedense tek adamla herşey çözülür sanır. Varsın tek adam ve ideal biri olsun ama kendi başına dört bir tarafa aynı anda karar aldıramaz alamaz da denetleyemez de ...
CHP dahil esas danışmanlarından tutun çaycısına kadar muhtarına kadar teknokratları yoksa deneyim yoksa devletin ilgili kesimlerinde varsın tek adam ciks adam bilmem ne adam olsun beyhude şeylerdir.
Trump karizmatik değildir ama iş bitirmede kendisi kadar karizmatik bir lider şuan yaşayanlar arasında yoktur. Şekilci değil iş bitirici karizmalar lazım.
Sen bile tek adam arıyorsun ama ekibinin tepesinden tırnağına hiiiiç oralı olmuyorsun...
AKP de bunu yapıyor. Dolaylı oyuna kıvama gelinmişlik bol bu ülkede ...
-
Dediğim gibi, ben İstanbul'da yaşamıyorum. Kimi seçerseniz, buyrun seçin.
Mesela Bodrum'da yaşadım. Ahmet Arastan hiç memnun değildim, face sayfasında da ağzıma geleni söyledim. Kendisine yaptığım yorumlarda, Köstebek Ahmet derdim, Bodrumun altını üstüne getirdi yaptığı kazılarda.... ve buna rağmen, Bodrumda hala kanalizasyon tamamlanmadı, vızır vızır vidanjörler çalışıyor.
Partisi de büyük halt işlemiş gibi, gidip Muğla belediye başkan adayı yaptı bu kabiliyetsizi. CHP yi her zaman eleştiririm, hatta, İzmir de yaşıyorum şu an ve başlıklı konular da açmışlığım var.
Kimseye gebe değilim, iyi olduğunu düşündüğüm kişiye oy veririm, fakat hatasında da yerin dibine sokarım. Çünkü bunca senedir, ekonomik krizlerden, yolsuzluklardan, siyasi liyakatsizliklerden bıktım usandım. Bir Büyükerşen nerede, bunlar nerede?!?
Asla tek adamlık taraftarı da olmadım. Demokrasi, böyle birşey değil, tek adamlık, diktatörlüktür. Şimdi olduğu gibi. Herşeyin en iyisini, kendinin bildiğini zanneden cahil sürüsü ve etrafına topladığı yalakalar ve itleri.
Benim tek adam aradığımı nereden çıkardınız, anlamış değilim. Her zaman iktidarı denetleyen ve çatlak seslerin çıktığı koalisyon taraftarıyım. Ha, Türkiye gibi bir ülkede ne kadar başarılı olur... Orası soru işareti.... Ama tek adam diktatörlüğünden daha iyi olduğuna eminim
-
ha chp ha akp. chp akpnin gizli ortagi. bunu goremeyende ne biliyim. chpye dusmanlik yapan akpli kördur kesinlikle. onlarin sayesinde iktidarlar haberleri yok. Bugun chp'nin basinda Türklugu ön plana tutan birisi olsa siler supururdu ortaligi.
hdp'den konu açildi madem bak bilmedigin bir video izletiyimde hdpyi kim guçlendirip meclise sokmus ögren.
-
@Raskanikovv Gözun kesmediginden engellemissin beni
Siz alismissiniz kopyala-yapistira biri cevap yazinca far yemis tavsan gibi kaliyorsunuz dogal olarak. Okumazsan okuma sana yalvarmiyorum. Cahilligini bu kadar ifsa etmenede gerek yok.
-
Yaşamana gerek yok. Kendisi Türkiye turlarıyla medyada antipatikliği ortadadır.
Evet her birey ülkenin başına aday olma hakkı vardır ama sen önce işini düzgün yap kendini kanıtla öyle başımızda yerin de olur ... İmamoğlu belli ki proje ama sığ bir projedir. Kendisini destekleyen yabancıların da buluşmaları bunları kanıtlar. Belediyecilikle RTE gibi başa gelmeye çalışmakta. Bir tek şiir okuyup içeri atılması ile mazlum bu İmamoğlu diye oy kapmacanın yeni bir türevine de şahit olabiliriz...
CHP de kemikleşmiş üzüm üzüme baka baka kararır misali AKP nin beceriksiz belediyecilik anlayışı Ege dahil birçok CHP li yerel yönetimlerde de yandaşçılık ve iş bilmeme bilemee halen devam ediliyor olmasına maalesef şaşırmıyorum!
Atatürk'ü sığ bir şekilde kendilerince kullanmaktadırlar. Kemikleşmiş CHP kısmı maalesef buna güvenerek bugünlere gelmişlerdir. Sorun biraz da seçmen profilinde kemikleşmelerinde! ...
Ülke kurulurken bazı şeyler olağandır şartlarına göre olağandır. Artık Türkiye 100 yıl öncesi gibi değildir. Demokrasi ve yeri gelir bilim bile Atatürk ile ters düşülse Atatürk beni değil bilimi tercih edin demesiyle zaten gerçek bir lider oluşunun temellerini de atmıştır.
Kimse saçma güncel gelişmelerin projelerin sebebi AKP in hatalarına CHP uyum sağlamak zorunda değildir!
Devlet Yönetimi bu değildir...
AKP in dolaylı kontrolündeki CHP den esaslı bir muhalefet te beklenmez keza ...
AKP veya başka bir isimde görüşteki iktidarlar gerçek muhalefeti yaşatmalıdırlar ki kendilerinde olağan fark edilemeyen potansiyel hataları veya gerçekleşmiş hatalara karşı farkındalıklarla muhalefet yapılan bir siyasi ortamın olması esasında AKP gibi tüm iktidarların yani Vatandaşa hizmet edilmesinin çıkarına olacaktır. Yok! AKP ve RTE Türkiye'sinde kontrollü muhalefet tercih edilmiştir... Kapatılmış CHP in neden kapatıldığı bellidir açılmasının nedeni de bellidir. Bu bir projedir. Ama hatalı bir projedir. Başarı değil başarısızlık projesidir .
Böyle bir ortamda göstermelik populist bilimcilik yapan AKP in Kuantum Bilgisayar ın 5 Kübit lik olması ALGISAL bir çabadır.
AKP 5 Kübit lik eski düşük faal neler yapıyor güncel diğer firmaların kübitleriyle kıyaslamalar ve bariz farklılıklarını dile getirmekten de çekinirler de . Bilim bu değildir. Bilim siyasal malzemeye abartılarla alet edilemez de ...
-
Takunyalilarin kafasinda kira vermeden yasiyor Ekrem Baskan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, IBM'in 1100 kubitli tasarımının ise yarar kubit sayisi en fazla 10 tanedir. Kubit sayısı arttıkca hatalı sonuc veren kubit sayısı logaritmik artar, henuz az bilinen bir konu oldugu icin bilinmemesi normaldir.
Turkiye'nin urettigi 5 kubitlik modelin sonuclarina guvenilir kubit sayisi 2 tane vardir. Yani arada oyle daglar kadar fark yok. Bir yerden baslayalim da 5 kubit olsun. Onemli olan bu alanda var olmak, geri kalmamak.
Not: Suanki Quantum teknolojisine gore hatasiz calisan 1000 kubitlik bir sistem kurmak icin toplam 1,000,000 kubit uretmek gerekli. Yani IBM'in modelinde 1100 kubitin hepsi sonuc uretmiyor, ayiklama ve kontrol yaparak 10 tanesinin guvenli sonuc verdiginden emin olmamizi sagliyor.
Not: Quantum arastirmacisi degilim, hissedari oldugum quantum hesaplama sirketinin 3 aylik ilerleme toplantisinda ogrendim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Kasım 2024; 22:52:55 > -
Dua et de 5 kübitlik Türkiye de kurulanın hata oranı yüksek olmasın :) .... Dua et de 1000 kübiti aşanın kesin hata oranları da yüksek olsun ki boşuna uğraşılmış olsun. Böylece arada fark olmasın.
Adamlar aptal ki Türkiye dekiler akıllı görsün ...
-
İşlemcisinin adı ne RTE mı yoksa Dövlet bohçalımı Yoksa Reis mi.Bence komik sizce deilmi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X