Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN İLK MOD AMFİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
19.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.freewebs.com/modamfi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 23 Şubat 2006 1:16:24 >

• Süper hocam bu ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_hamdi -- 2 Temmuz 2006; 17:08:48 >
  • Bir resim daha...

• plexy nerden aldın hocam.

Kutuyu hazırmı yaptırdın?

• plexy imes sanayi sitesinden aldık. Sadece kesimi orada yapıldı. Diğer montaj ve delme işleri kendi işçiliğimiz.
  • Tebrik ederim güzel tasarım temiz işçilik
  • TEBRİKLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş..güle güle kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 20 Şubat 2006 11:15:02 >
  • oncelikle tebrikler

serrefsizim benim aklıma gelmisti

10 gundur forumda ses sitemiyle ilgili bircok soru sordum ustalara
    sırf bole modifiyeli bi sistem yapmak icin
  • tamamda dıs gorunum harıcınde nasıl mod u var
    yada var mı ?

amfı yı sen kendın mı yaptın
    yoksa sadece dısını mı yaptın ?

dısını yaptıysan cok da onemlı degıl bence,
    ama amfıyıde yaptıysan tebrık etmek gerekır
  • Sende kurcalama işte bilgisayara mod yapıyolar onlarada soruyormusun anakartını ses kartını cartını curtunu senmi yaptın diye adam yapmış işte gerçektende hoş olmuş tekrardan tebrikler .
  • Amfisinide biz yaptık kutusunuda biz yaptık. Elimizde 4 takım baskılı devre bulunmaktadır. Beğenen beğenmeyen herkese hayırlı uğurlu olsun.

http://www.freewebs.com/modamfi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 20 Şubat 2006 18:52:10 >

• arkadaşlar yaaa subwoofer ı plexi içine koysak nasıl olur . içinede mor neon . metalik sub woofer hoparlör göbeği. 5 cm lik plexi olur şöyle 400w falan . ama oda buz dolabı gibi olur gerekli frekansı alamayız.

30 -50 w bişey kasa kadar olur mu ki ? bide ön tarafa göserge koycan ?
  • abi telif hakkı alıyon mu aynısını bizde yapsak ...
  • telif hakkımı dediniz? seri üretime geçme için hak bedeli 250.000$ düşünüyorum.
    şaka maka telif hakkı diye bişey yok ama ilerde marka marka bu tür amfiler görürsem şaşırmayacağım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 20 Şubat 2006 21:39:33 >
  • yaws çok güzel yapmış çok güzel derlemişsiniz ellerinize saglık valla.

Belki biraz böyle armut piş agzıma düş olacak ama bizede ayrıntılı devre şemalarını versenizde hepimiz güzel modlar falan yapsak ;) tabi razı gelirseniz :)
  • Sitemizde yayınlayacağız yakında. Zaten herşey ortada. Katalog devreler neyse onları yaptık genelde.
  • tam zevk işi olmuş. elinize sağlık ve güle güle kullanın
  • PCB lerden bir takım almak istesem.Nasıl yaparız.Bende bu 2+1 den yapmak istiyorum.

Sizin mail adresinize mail attım görüşelim.
  • Elimde 4 takım PCB kaldı. İsteyen arkadaşlar bana mail atarlarsa görüşebiliriz. Evim Üsküdar-Bulgurlu'da.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.