Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
25.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nedir kardesim ya yapma daha iyi hiç mi ilhan almadın hiç mi bagımsız otomobil üreticelerini örnek almadın hiç mi görmedin su linkteki arabada bagımsız bir süper spor otomobil

http://autofug.blogspot.com/2010/06/gumpert-apollo.html
  • Şamil de neyin nesi diyodum ki

ŞAMİL = hakim olmak,vakıf olmak, kapsamak,kaplamak
  • Eski Mclaren F1' e benzetmeye çalışmışlar bence ama olmamış. Ben olsam halkın alabileceği ucuz ve az yakan bir araba yapardım b segmenti sedan olarak ilk arabamı yapardım. PSA RENAULT ya da FIAT ile anlaşmaya varıp onların şanzıman- motor kombinasyonunu kullanırdım. Yedek parçası da ucuz olursa ilk başta taksiler kullanmaya başlar daha sonra da satış sayısı git gide gider artar. Zamanla da diğer segmentlerde araba üretirdim hepde ucuz fiyat politikasını izlerdim. Bu yaptıkları araç kimse kusura bakmasın olmamış. SLS AMG' den daha pahalı bir araç alacaksam bunu almam alana da gülerim sadece.
  • içimden gülmek geldi şekli çok komik değil mi

• Konuya gire gire dejavu olup alev aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke bana çizdirselermiş lan, resimden kalmıştım ama arka daha iyi olurdu kesin

şamil isminide beğenmedim. ama uğraşılmış, kafa yorulmuş, başarılmışta.

• neden hep uç noktalardayız daha emekleyemeden depar atmaya çalışıyoruz bunun yerine düşük maliyetli bir b c sınıfı ya da elektrikli bir araç yapılsa daha makbule geçerdi en azından seri üretim imkanı olurdu bu nasıl bir süper spordur fiyatı pazarlaması bilgi içerik sunuş tarzı tamamiyle rezillik
  • Resmen merdiven altı üretim ya tutarsa diye ilan verilmiş...
  • harbiden şamil ne ya kamil koyaydı adını daha iyi, madem türk oldugunu belli edecek fatih, hakani oguz vss koysun ama bellki adamda güvenmiyo arabasına buna o parayı verecek kamiller arıyo, şimdi biriside kamil'i bahane eder tdk dan alıntıyla, özet geçersek olmamış buna o parayı verecek adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedilerki

şu yorumlara bak. destekten çok eleştiri var.

eleştirenler daha iyisini yapsınlar da biz de onları alkışlayalım.

Bekledim ilk kim diyecek su klasik lafi diye :)

• O paraya kim alır cok merak ediyorum. S63 alırım pasa pasa binerim. Şamilmiş. Pehh

• yazık o emeğe de paraya da haddime değil ama çok çirkin olmuş bence!
  • tamam böyle bir işe kalkışmak zor,imkansızlıklar bilmem ne de arkadaş bu nedir ya, böyle yapacaksan yapma arkadaş..
    Hani yetenek sizsinizde saçma sapan hareketler yapıp da bunu yetenek sanan bazı insanlar oluyor ya, insan izlerken utanıyor.
    Bu arabaya bakınca aynı utanma duygusunu yaşıyorum..
    Bir de gidip bu tipe tip onay belgesi almışlar..
    Bu araba otomobil üretebilmenin hiç bir basamağını oluşturmuyor.
    Tasarım yok, motor yok teknoloji yok.. Bence bu arkadaşlar teşvik edilmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldüm, tebrik ettim, küfür ettim.
  • The Best Greek Supercar

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeyh_%C5%9Eamil

Arabanın isim kaynağı Şeyh Şamil. Oradaki 74 de Şeyh Şamil'in öldüğü yaş.
  • Fiyatın yüksekliği üretilen tek araç olması nedeniyle tek bir araca yansıtılmış

Motor falan nasıl olur bilmem ama şu var isim bi kere off-side , dış tasarıma bakıyorsun off-side içinde multi-media ekran koymuş taa tepede nasıl kullanacaksa alan adam artık bilemiyorum

Çok güzel emek zaman ve para harcanmiş ama profesyonel tasarımcı şart
  • prototip arabaya 280.000 euro verilir mi lan? Gider o paraya aston martin alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.