Şimdi Ara

Türkiye serveri W/L düzeltme çabaları (3.Maç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elime yeni bir hesap geçti skinli filan.W/l kötü bende düzeltmeye çalışacağım.

Maç 1 (Win)

Fizz mid oynadım top çok zorlandı Darius feedlemeye başladı sürekli onalara ganke gittiğim için Farm kaçırdım. 20.dk surr attırlar kolay bir maçtı.

Maç 2 (Win)

Pantheon aldım bu maç.Katarina iyiydi.Botta karşımda Rengar ile akali vardı Dravenle zorlanmadık.20.dk surr attırlar kolay bir maçtı.

Maç 3(Lose)

Üst koridorda Darius ve amumu cho feedlemesi sonuçu bir yenilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 23 Ocak 2013; 16:59:02 >

• Düzeltirsin inşallah.Kolay gelsin.
  • 2 adc , 4 heal cidden op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizze gelecek patchde nerf geliyor mu?
  • Wukongda as bot görmez olaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Düzeltirsin inşallah.Kolay gelsin.

Teşşekürler.
  • Kullanılmayan hesabı olan ya da pek oynamayan bir arkadaş var ise Türkiye server'ında, talibim. Hani, satıyorsa da alabilirim. Arkadaşlar ile Türkiye server'ına geçip sadece birlikte oynama kararı aldık, Türkiye server'ının durumunu biliyoruz ama biraz elitist takılalım dedik. Ben yeni hesap açtım, diğer arkadaşlar RP ile West'te olan asıl hesaplarını taşıdılar. İyi oyunculara da seslenmiş olayım buradan, biraz Türkiye server'ı için çabalayalım bakalım ne olacak. Belki kendi aramızda daha iyi oynarız. DotA'da sürekli Türkler ile oynardık, LoL'e geçince bocalamıştık zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam takipteyim başarılar umarım düzeltirsin çok zor ama napalım tr burası
  • Evet arkadaşlar itemler ve Pickler op birazdan 2. maçı koyacağım.
  • -30 du valla +40 45 falan yaptım trde çok kolay geçiyor - lerde maçlar. fizz, renekton gibi op herolar al taşırsın
  • Güncel
  • Herkes yaptığı her maçı koysaydı ohooo ooo oo
  • Skinlerle hava atmak için fizz, pantheon aldığını biliyorum
  • oha o kadar nasıl düşmüş.Solo oynuyorum sadece ilk başlarda -10 ' dum oda quit falan atıyodum
  • Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

oha o kadar nasıl düşmüş.Solo oynuyorum sadece ilk başlarda -10 ' dum oda quit falan atıyodum

-70 olduğumu söylesem nerenle gülersin?
  • 25 dakikada takımın farm toplamı 200 falan. Takım oyununu mu yanlış anlamışlar nedir, anlamadım ki bu fotoğraftakileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Kullanılmayan hesabı olan ya da pek oynamayan bir arkadaş var ise Türkiye server'ında, talibim. Hani, satıyorsa da alabilirim. Arkadaşlar ile Türkiye server'ına geçip sadece birlikte oynama kararı aldık, Türkiye server'ının durumunu biliyoruz ama biraz elitist takılalım dedik. Ben yeni hesap açtım, diğer arkadaşlar RP ile West'te olan asıl hesaplarını taşıdılar. İyi oyunculara da seslenmiş olayım buradan, biraz Türkiye server'ı için çabalayalım bakalım ne olacak. Belki kendi aramızda daha iyi oynarız. DotA'da sürekli Türkler ile oynardık, LoL'e geçince bocalamıştık zaten.

Niko artık öyle bir hal aldınki mesajların ciddi mi troll mü anlayamıyorum. Cidden Türkiye'ye mi geçtin

• Hesap satmak için yoğun p.m.'lere maruz kalıyorum ama kimse kuyruk atmayan bukalemun ile takas yapmaya yanaşmıyor. Hayvan sevgisi ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Hesap satmak için yoğun p.m.'lere maruz kalıyorum ama kimse kuyruk atmayan bukalemun ile takas yapmaya yanaşmıyor. Hayvan sevgisi ölmüş.

Yemen bukalemunuysa talip olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.