Bildirim
TÜRKİYE SİEMENS İLE ANTLAŞMAYI BOZDU!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
ne anlaşması vardıki -
Olsa olsa Türk tüketiciyi kazıklama anlaşması vardır. Çünkü değişime yanaşmayan inadım inat, acaip küstah bir müşteri ilişkileri anlayışları var. Telefonlarını sevmeme rağmen müşteri ile diyalogları ve hizmetleri sıfırın altında lakin.!. -
CX65 Kullandım Hiç Servise Göndermeden iyiydi Şuan Babam kullanıyor ama joyistiki bozmuş 10 ytl ye yaptırdı taş gibi tel -
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir. -
battı o da
quote:
Orjinalden alıntı: caneryolal
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir.
-
bak "bu" sayfada benim bir yazım var. okumanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
battı o da
quote:
Orjinalden alıntı: caneryolal
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X