Bildirim
TÜRKİYE SİEMENS İLE ANTLAŞMAYI BOZDU!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne anlaşması vardıki -
Olsa olsa Türk tüketiciyi kazıklama anlaşması vardır. Çünkü değişime yanaşmayan inadım inat, acaip küstah bir müşteri ilişkileri anlayışları var. Telefonlarını sevmeme rağmen müşteri ile diyalogları ve hizmetleri sıfırın altında lakin.!. -
CX65 Kullandım Hiç Servise Göndermeden iyiydi Şuan Babam kullanıyor ama joyistiki bozmuş 10 ytl ye yaptırdı taş gibi tel -
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir. -
battı o da
quote:
Orjinalden alıntı: caneryolal
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir.
-
bak "bu" sayfada benim bir yazım var. okumanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
battı o da
quote:
Orjinalden alıntı: caneryolal
yalan
Türkiye Siemens devam ediyor. ayrıca şirketin cep telefonu kısmının ismi BenQ-Siemens Mobile Türkiye'dir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 532 li hat nedir
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- kendi kendini arama kodu
- hat resetleme kodu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- gps nedir, ne işe yarar
- telefonda ekran görüntüsü alma
- telefon hoparlör temizleme
- türk telekom ödemeli arama
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X