Bildirim
Türkiye sınırları içerisinde geçen oyun var mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok mu bilen ? -
Piyasadaki bütün tır ve otobüs simülasyonlarını oynadım ama hiçbiri Türkiye'de geçmiyordu. -
Anca bu dediklerin Oyunlara yapılan ekstra yamalar ile gerçekleşebilir .
En basitinden bir spor oyunu Fifa 2013 de bile Tr ligi yok . -
Geçenler forumda görmüştüm. Bi tır oyununa türkçe yama yapmışlar veya yapım aşamasında -
GTA San Andreas'ın Türkiye modu falan vardı ama harita Türkiye'ye göre mi ayarlıydı hatırlamıyorum. -
Euro Truck (1) ı ele alalım oyunda avrupada geçiyor ama modlar ile Türkiye hatta daha birçok ülkeyi eklenbiliyor... İnternetten araştırabilirsiniz ve yeni çıkan euro truck 2 de daha iyi modlar çıkacagına eminim tavsiyem biraz daha bekleyebilir euro truck 2 modlarını oynayabilirsin. -
Hocam tır oyunlarına mod yapıp Türkiye'de oynayabilirsin. -
gta san andreas&vice city e türkiye&istanbul modu yapabilirsin.tır moduda oluyor ama ikisi bir arada olur mu bilmem. -
Malesef. Ama TR yamaları oluyor.Onlar da bence pek iyi olmuyor gerçi. -
Şuan için Türkiye'de geçen tır ya da simülasyon oyunu yok (bildiğim kadarıyla).
Fakat ekstra modlarla Türkiye yaması eklenebiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X