Bildirim
Türkiye v İtalya!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uzun uzun yazdım ama sildim.
Sadece şunu söylemek istiyorum: “Sayın İbrahim Varlı, lütfen en yakın zamanda İtalya’ya gidin ve bu kapitalist düzenin bize dayattığı virüsle mücadele edin”.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 15 Mart 2020; 3:19:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun şu
aylar önce coronalı hasta islamboldan transit olarak memleketine gitti
ve bunu iyi yedirdiler -
Olaya iyi tarafından baktığımız zaman, böyle musibetler çıktığında kanı bozuklar iyot gibi açığa çıkıyorlar.
Ne olduğunu anlamaya çalışırken, 2K23'ün Hükümeti eleştirdiği bir konu zanettim. Hatta çok şaşırdım
Şaşırmana gerek yok! önce bu tip iflah olmazları deşifre edelim sonra hükumetin yanlışlarını eleştiririz:Dquote:
Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster
Ne olduğunu anlamaya çalışırken, 2K23'ün Hükümeti eleştirdiği bir konu zanettim. Hatta çok şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Uzun uzun yazdım ama sildim.
Sadece şunu söylemek istiyorum: “Sayın İbrahim Varlı, lütfen en yakın zamanda İtalya’ya gidin ve bu kapitalist düzenin bize dayattığı virüsle mücadele edin”. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X