Şimdi Ara

Türkiye Varlık Fonu, Turkcell hisselerini satın alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tutarlı bir yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekeli de geri alın yeni rakıyıda, jack daniels şirketi neden yeni rakı satıyor?

• Bence varlık fonunda olup parasını gereksiz yere harcama ihtimalleri var ama umarım bu dediklerim olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fhrstw kullanıcısına yanıt
    Türk telekom şu anada millileşti katardan alındı.

• Thynin zararini kapatmak icin.. thy nin devlette olan hisseleri varlik fonunda.

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    hoşttt, sal - ak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 17 Haziran 2020; 23:20:45 >
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Biz havlamayla iletişim kurmuyoruz, senin iletişim yöntemin havlama mi?

• Cahil cühelanın sevindiği habere bak.

• Starlink aktive olunca telekomünikasyon şirketlerinin değer kaybetme riskinden mi acaba diye düşünmüyor değil insan

• Bence bu fonu kredi bulmak için kullanıcaklar şuan bir çok ülke vermemiş mecbur tek çare katarla swapı artırdık bunları ipotek ettirip kredi bulmaya çalışacaklar düzen gitmemeye başladı bunun farkındalar.

Daha fazla yazar anlatırımda korkuyorum.

• Yabancılardan alınıp devlete geçmesi iyi olmuş, umarım hakkaniyetli yönetir devlet, torpilli atamalar olmaz

• Telekomda yapılan yanlışlar umarım tekrar olmaz. İletişim sektörü çok önemli bir sektör kötü yönetilirse ülkenin gelişimi yavaşlar. Telekomla bunu gördük çağa ayak uyduramadıkları için bugün birçok girişimci online işlerde sorun yaşıyor rezil altyapılar kötü hızlar bu hale getirdi bizi. Upload konusu bile çok büyük kayıp sebebi.

• Türkiye Varlık Fonu,Tayyip Erdoğan'ın aile şirketi değil.Türkiye Varlık Fonu,Türkiye Cumhuriyeti'ne ait ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için çok stratejik bir kurum. Halk kimi seçerse Türkiye Varlık Fonu'nda etkili olur. 2023'den sonra iktidarın el değiştireceği büyük ihtimal. Devletini seven devletin kurumlarına sahip çıkmalı. Türkiye Varlık Fonu kurulmasında çok geç bile kalındı. Erbakan ve bazı önemli isimler de böyle bir yapının kurulması gerektiğini çok söylemişlerdi. Tabi dünya global ticari sisteminde devletin ticarete girmesi uygun bulunmuyor. Bu yüzden devletler gizli şekilde,hukuki delil bırakmayacak şekilde yapıyorlar. ABD'ye ve Rusya'ya ait birçok silah satış şirketi vardır mesela.
    Bu durum bir yana,Bilişim ve yazılım alanında alanında alttan çok yetenekli gençler geliyor. Devlet Turkcell'i Turkiye Varlık Fonu ile yönetimi altına alırsa,Turkcell altyapısı ile PEAK gibi dünya çapında projeler çıkacağına inanıyorum. Bu tür projelerde altyapı ve imkanlar çok önemli.
    Ben devletimi destekliyorum,Türkiye Varlık Fonu konusunda adımları da destekliyorum ama olur da Türkiye Varlık Fonu'nun herhangi bir payı,yapısı yabancılara satılmaya çalışılırsa sokağa,meydanlara çıkacak ilk kişilerden olurum. Kırmızı çizgilerin herkes farkında. Devleti yönetmesi için halkın geçici yetki verdikleri de bunun farkındadır.

• az önce haberlerde satışın tamamlandığı geçmiş, tüm ülkeye geçmiş olsun, 530 milyonluk yatırım böylece ülkeden çıkmış oluyor...
  • Katar'dan değil, Lübnanlılardan alındı.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    koca turkcell dedigin firma teknoloji ureten degil tuketen bir sirket, tipki thy gibi.... sumuklu whatsappin instragramin ederi binlerce kisiye ekmek veren turkcell thy gibi dev sirketleri katliyor.... buradan uyanmak lazim artik birseylere

• Yakında Katarlılara geçtiği haberlerini duyarız. O da olmadı Cengiz'e, Limak'a…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey soracağım, neden doğru bir karar olduğunu düşünüyorsunuz? Türk Telekom devlet şirketiydi, sattık. SEKA Türk şirketiydi, sattık. Hatta öyle sattık ki artık yok. Sümer Holding vardı, o da yok. Tekel diye bir şirketimiz vardı, onu da sattık. Özelleştirme diye diye elimizde ne kadar işletme varsa sattık. Bize dediler ki devletin piyasaların içinde olması doğru değildir. İyi o zaman dedik, ses çıkarmadık. Bu özelleştirmelerin hepsi değil ama büyük kısmı da bu hükümet döneminde yapıldı. <br /><br />İyi hoş da şimdi yaptıkları mı doğru, o zaman yaptıkları mı doğru? O zaman yaptıkları doğruysa şimdi niye alıyoruz? Şimdi yaptıkları doğruysa devlet yönetimi yaz-boz tahtası mı? Biri bana açıklayabilirse sevineceğim.

• İsveç Türkiyedeki tüm firmalarını yavaş yavaş kapatıyor.Yani ülkeye güvenmiyorlar. Ben İsveç menşei li bir mühendislik firmasında çalışıyorum ki şirket yıl sonuna kapatacağını beyan etti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.