Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mailinize numaramı attım wp grubuna alırmısınız yada instagram verin burdan yada numara yazayım ben burdan mesaj atamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az kullandım elimde rift s var çantası vs herşeyi var. İsteyen olursa bana ulaşabilir elimden çıkarmaya karar verdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazondan siparişi geçtim ama kablosu yok kabloya ihtiyaç varmı. Özellikle internetten oyun indirip vr a atıp oynamak istiyorum kablo ile mi oluyor. Teşekkürler

• guguk kullanıcısına yanıt

Kendi içinden çıkan kablo ile aktarım yapabilirsiniz. Bilgisayara bağlayıp pcvr oyunları oynamak isterseniz USB 3 Gen2 kablo daha iyi olur.

• bersgurs kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kablosuz kullanma niyetindeyim demekki şimdilik kablo işime yaramayacak ozaman sağol.

• Arkadaşlar Amazon US sitesinde Oculus Quest 2 64 GB stoklarda kalmamış. Ne zaman gelir sizce tahmini?

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede Quest 2 var , Ben Amazon Co UK dan Almıştım Sizde Co UK veya DE yada IT den alabilirsiniz oculus; poyrazzzaa12

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Hocam stoklarda kalmamış Amazonda. UK'da var ama çok pahalıya denk geliyor. Stok bekleyeceğim sanırım.  

alınca bekliyorum hocam girmiyiz beraber oculus: poyrazzzaa12

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Alırsam tabiki olur hocam.     Umarım stoklara girer yakın zamanda.

• Beyler haftasonu icin bana sadece ps vr kiralayacak olan birini bulabilirmiyim forumdan,hanimla astra bot oynamak istiyoruz :(

İstanbul umraniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 15 Temmuz 2021; 22:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Arkadaşlar Amazon US sitesinde Oculus Quest 2 64 GB stoklarda kalmamış. Ne zaman gelir sizce tahmini?

Normaldir 1 haftaya stok gelir muhtemelen. Quest 2 inanilmaz satis rakamlarina ulasti ve mainstream oldu vrlar arasinda. Su an icin bu fiyata bu kadar iyi bir donanima sahip tek headset. Popularitesi bir miktar dusmeye yuz tutan Vr dunyasini bir Half Life Alyx bir de Quest 2 tekrar tutup ayaga kaldirdi diyebiliriz. Umarim diger firmalar da bu fiyata kaliteli isler yapmaya baslar ama gordugumuz kadariyla kimsenin boyle bir niyeti yok. Quest 2'den az daha gelismis diyebilecegimiz son cikan Vive'in fiyati 1200-1300 dolar gibi sacma sapan fiyatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2021; 15:8:5 >
  • Beraber Onward girmek isteyen var mıdır buralarda?  

• Dante kullanıcısına yanıt

Umarım gelir hocam. Takip edeceğim yakından. Umarım alabilirim. En mantıklısı Quest 2 bence. Hem uygun fiyat hem kaliteli gördüğüm kadarıyla.

Teşekkürler cevabınız için. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 16 Temmuz 2021; 22:2:35 >
  • 64 gb modeli 128 gb model ile değiştireceklermiş. Stoklarda olmamasının nedeninin bu olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle yine aynı fiyattan gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuprimLeader

64 gb modeli 128 gb model ile değiştireceklermiş. Stoklarda olmamasının nedeninin bu olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle yine aynı fiyattan gelecek.

Hocam ne zaman stoğa girer tahmini? Bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kimse bilmiyor henüz. Ama peynir ekmek gibi gidiyor, uzun süre stoksuz bırakmazlar.

16 Eylül'de Facebook Connect (eski adıyla Oculus Connect) var. Muhtemelen o faaliyetler içinde 128GB'lık Quest 2 duyurulup sonra da satışa çıkarılabilir. fiyat olarak 64GB'lık modelin yerini alırsa çok iyi olur.

128/256GB olarak Quest 2 afişleri de hazır gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 18 Temmuz 2021; 13:7:42 >
  • Arkadaşlar merhaba, oculus quest 2 kullanıyorum. Sorunum şu; oculus uygulamasında Air link ile bağlantı kuruyorum gözlük ve kumandalar bağlanıyor yanında yeşil olarak gösteriyor fakat 5 saniye sonra kumandalarin yanindaki yeşil göstergeler gidiyor sadece gözlük kalıyor. O şekilde Microsoft flight simülatör ile vr moduna gectigim zaman headset hatası alıyorum. Vr i sıfırladım, driverleri güncelledim hemen hemen herşeyi denedim fakat çözüme ulaşamadım. Bu sorun hakkinda bilgisi olan varsa yazabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.