Telegram grubunun linkini paylaşabilir misiniz rica etsem |
Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (72. sayfa)
-
-
Selamlar 05336359413. Tesekkurler
-
Selamlar. Bende macbook pro var. Kablo ile baglaninca laptop ekrani vr da gorebiliyormuyum acab. Birde vpn yukleyemiyorum onerisi olan varmi
-
Oculus uygulaması sadece windowsta var o yüzden kablo ile kullanamazsınız. Virtual desktop ile deneyin derim. Cihaza Vpn kurulamıyor çünkü işletim sisteminden çıkartıldı o özellik.
-
Quest 2 sahibi oldum bende nutkum tutuldu bu nasıl bir teknoloji arkadaş hiç öyle dışardan göründüğü videolardan seyredildiği gibi değil resmen dış dünyadan kopuyorsun oynarken -
Merhabalar, bende bu ara kablo almayı düşünüyorum da şu iş görür mü acaba?
amazonCABLETEX 5 metre Oculus Quest 2 Link Kablo USB C | Oculus Quest, VR Gözlük, MacBook Pro ve Akıllı Telefonlar için - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/CABLETEX-Oculus-g%C3%B6zl%C3%BCkler-MacBook-Galaxy/dp/B08N6HRX9P/ref=sr_1_9?crid=3M2IOY77VZNX5&keywords=oculus+quest+2+kablo&qid=1658128265&rnid=21345949031&sprefix=%2Caps%2C164&sr=8-9
-
Merhaba arkadaşlar bende VR kablosu felan var Yannız anlamadıgım kasma proglemi var.Kablolu kablosuz steamVR girince bile kasıyor ekran geç geliyor. Oyuna girmeden bazı oyunlarda hiç kasma yok ama bazı oyunlarda aşırı kasıyor neden oluyor anlamış degilim.
-
VR konusunda pek bilgim yok. Sadece film izlemek için almak istiyorum. Samsung gibi bir marka ile markasız olanlar arasında ciddi bir fark var mıdır? YouTube videolarına baktım ama karar veremedim. Ne önerirsiniz? -
Merhaba yıllardır bu bildirimi alıyorum.
bildirim android sisteminden geliyor.
oculus browser google hesaplarıma erişmek için izin istiyor reddetmeme rağmen farketmiyor hergün bu bildirim geliyor bir kaç kez yada telefona reset attığımda direk geliyor zaten.
Samsung Gear VR kullanan arkadaşlara soruyorum. sizde bu bildirim mevcutmu.
bıktım artık yıllardır bunu silmekten.
oculus browser desteğini kapattı zaten update yapmıyor bende kullanmıyorum zaten. hiçte google hesaplarıma giriş yapmadım.
yabancı forumlarda bu meseleden bahsedilmiş ama çözeni bulamadım. nedir bu saçmalık acaba. oculusu silsemde geliyor bildirim.
-
-
Merhaba arkadaslar sidequest ile cozunurluk , hz ve dinamik ayarini duzeltiyorum izledigim videolar da uygulama da islem basarili kismi altta yazan yesil ama bende kirmizi renkte cikiyor ama yazan basarili yazilari hersey ayni oldu diyo yani uygulama neden bende kirmizi acaba bilen varmidir .
Bir de bu ayarlari yaptiktan sonra acma kapama dugmesine bir kez basip uyandidmamiz mi gerekiyor cihazi kabloyu ceker cekmez devreye girmiyormu ayarlarimiz acaba ?
Tesekkur ederim bu arada katilabilecegim bir arkadas grubu varsa cok sevinirim tekim ve canim sikiliyor bazen herkese iyi aksamlar -
Merhaba. 1 haftadır gayet güzel kullanırken birden bu hatayı almaya başladım. Neden olabilir? Çözümü nedir ? Teşekkürler.
-
Oculus Quest 2'min sol kolunda şiddetli bir stick drift başladı. Ürünü hepsiburadadan almıştım garanti süreci vs. nasıl işliyor bilen var mı?
-
Takilma mi var joisticte yani sola cektigin de solda takilimi kaliyor -
Elimde bir adet pico 4 var arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve satılığa çıkardım. Fiyat olarak 13bin ilgilenen varsa özelden bana ulaşabilir.
-
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum. Hala Oculus Rift S ve Oculus Quest 1 kullanıcısı olarak yeni bir modele geçmek istiyorum ama Oculus Quest 3'ün çıkacağı yılın bu yıl olacağını tahmin ettiğimden Oculus Quest 2 almak istemiyorum. Beklemeye karar verdim. Bir yandan da sabırsızım. Ama elimde kullanmadığım Oculus Rift S'i satmayı düşünüyorum. Dolaba koydum satılığa çıkaracak ilanı koymaya vaktim yok :) Neyse ilgilenenler olursa bana yazsın. Yıllardır da kullanmadım ilk aldığımda belki en fazla 2 saat oyun oynadım toplamda.
Son zamanlarda Oculus Quest'te en çok vakit geçirdiğim uygulama Oculus Metaverse, Bigscreen. Ama Oculus Quest 1'deki performansları idare eder. Umarım kısa zamanda Quest 3'ü görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 17 Şubat 2023; 18:43:51 > -
-
Pico da Quest gibi tek başına çalışabiliyorsa görüntü çok farklı olmaz tahminimce.
PC'de iş ekran kartına kalıyor, haliyle çok daha güçlü bir donanımdan bahsediyoruz. Örneğin bu oyunun grafiklerini aynı şekilde görünce Quest'te olmasına rağmen Steam'den indirimde satın aldım, PC'den oynayayım diye.
Quest'in ekran kartı PC'deki bir ekran kartı gibi olmadığı için, mobil oyun, mobil telefon gibi düşünebiliriz. Grafikler de buna göre.
-
Standalone olarak oynanmaz ozaman hocam. Bu camur grafikler ile. Pc şart.
-
Aslında oyundan oyuna biraz değişiyor.
Mesela Climb1-2 PC'de yok yanılmıyorsam, ve standalone olarak bile grafikler güzel. Başka böyle oyunlar bulmak yine mümkün.
Hem PC hem Quest mağazasında olan ve PC ile farkı az olan oyunlar da var.
Ancak bu Saints and Sinners'ta baya fark var niyeyse. Genelde ufak tefek kaplamalarda fark oluyor gibiydi gördüğüm..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X