Şimdi Ara

Türkiye'ye Afgan Göçmen Akını (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tarz müfterilerin ekmeği ana meselede bir argümanları kalmayınca saçma salak bağlantılar kurarak kendilerince suç bastırmaktır.

Merak ettiysen donanım hobimde var, kitapta okurum, dile merağım var İngilizcem İtüden mezun olduğum için fena değil, Arapçayı da medrese ilimlerinden bir kısmını elde etmek nasip oldu hamdolsun. Nahv ve Sarf konularında Emsile, Bina, Maksud, İzzi, Avamil, İzhar ve İsam gibi bazı kitapları okuduk çok şükür. Fıkıh ve Tefsire de biraz giriş yaptık. Daha fazlası için özelden ulaşabilirsin.

Şimdi uza müfteri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    düzgün konuş lan.zaten yarım saattir anırıyorsun.burada da ilmine katkı sağlıyorsun galiba.

günde 2 rekat donanımhaber mi?

bende argüman çok da senin gibi at gözlüğü takmış kraldan çok kralcılara anlatacak laf yok.siz sıkıştığınızda hep aynı şeyi söylüyorsunuz

chp camileri ahır yaptı,gılışdar ssk'yi batırdı.başka bir argüman yok.

siz gidin jet fadıl'a dolandırılın sizin hakkınızdan en iyi o geliyor
  • uplayın lan binler. Ülke yakında göçmenistan olacak. Azınlıkta kalcaksınız pis ezik diyecekler size

• quote:

Orijinalden alıntı: beniyibiriyim

Böyle bir şey yok uydurmayın.ben sordum siz Afganlı misiniz diye sanane dediler. Bunlar sananeliymiş arkadaşlar.

Ya böyle bir espri varmı yhaa. Buzdolabı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu yapılanların resmen vatana ihanet olduğunu bir gün herkes görecek ama iş işten geçtiği için hiçbir işe yaramayacak.

reis ne derse o fazla konuşma.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Kıvırtma lan namert yalanına dönelim

• quote:

Orijinalden alıntı: KabakÇekirdeği

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu yapılanların resmen vatana ihanet olduğunu bir gün herkes görecek ama iş işten geçtiği için hiçbir işe yaramayacak.

reis ne derse o fazla konuşma.

Reise yardım, reise yardımmmm

• Bu göçmenlere banyo yapmadıkları için otobüs bileti satılmadığı doğru mu lan Hele ülkede bir cenabetlik var

İşiniz gücünüz kıvırtmak ortaya attın bi yalan altında ezim ezim eziliyorsun. Yazık size ve zihniyetinize.. Acınacak zavallılarsınız rezil olunca mesnetsiz iftiraya zıplarsınız. Ee işimiz gücümüz sizin gibi sahtekarlık olmayınca dokunuyor tabii bize. Napalım laflarını yedirtmeden rahat yok sana..

İçinizde bulunduğunuz hali bir an tahlil edeceğinize dair ümidim olsa bu uslüple yazmam ama sizin gibileri İtü den iyi tanırım. Zamanında onlara da anladığı dilden cevap vermiştik mescid grubu olarak.. Bir daha da kutsallara sataşamadı namertler..

Bizim sizin ideolojilerinize hakaret etme gibi bir derdimiz yok. Sadece batıla batıl der ve hakkı tavsiye ederiz. Ama sizlerde seviye namına bir şey yok. Dini alaya almak ya da aşağılamak dışında bir meşgaleniz yok maalesef.

İşi güce dine hakaret ve alay olanlara ancak anladığı dilden cevap verilir.

gezi olaylarında elleri deri eldivenli üstleri çıplak 30 kadar erkek başörtülü bacımızın üzerine işedi.soruyorum size eğer o bacımız başörtülü olmasaydı üzerine işerler miydi? görüntüler elimizde.cuma günü yayınlayacağız.

siz bu tür yalanlarla koyunları uyutun bu saatten sonra seni muhattap almıyorum.hadi sen git real-barca maçını yorumla dolu(!) insan
    hakaratten hukuki ceza almayacağımı bilsem sana anladığın dilden cevap veririm de gerek yok.senin gibi değersiz bir insan için sicilimi bozamam

benim hiçbir mesajımda dine ve kutsallara hakaret göremezsin.ben sizin taptığınız adamlar gibi din satıp halkı sömürmüyorum(bakınız jet fadıl,mevcut iktidar)

sen benim mescitte mi meyhanede mi olduğumu yazdığım mesajlardan nasıl anladın bu da hayret.kurduğun dünyada eğlenmene bak.

sizin o mescit grubuna söyleyin de taksim meydanında falan kefen giyip reis ölümüne arkandayız yazacaklarına afrin'e çatışmaya gidin ama oralara gitmeye bir yeriniz yemez değil mi? siz anca gariban insanları gaza getirip ölüme yollarsınız.köprüde vurulan masum insanlar ve köprüde yamyamlar tarafından linç edilen masum erler gibi

siz kim kefen kim.kefen sizin için yalakalığınızı yapacağınız bir araç.araba lastiği patlasa korkudan altınıza işersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: minmaster

Sağ kesim güçleniyor, gelenlerin tamamı dindar ve sünni Müslümanlar.. Nereden baksan 4-5 milyon civarı oldu sayı olarak.. Sol kesimin korkusunu anlıyorum ve doğal karşılıyorum. Bende onların yerinde olsam (tam zıt kutuptayım ve gelmelerinden ötürü memnunum ekmeğimi paylaşmaktan da şeref duyarım) endişelenirdim. Ama korkunun ecele faydası yok demişler.. Bu topraklar çok kavme sahiplik yaptı onlara da yapar.

git oraya besle ozaman hatta her suriyeliye ver ekmeğini, elin cahil cühelası geliyor ülkenin medeniyet seviyesi düşecek diye üzüleceğine ekmek veririm diyor
    İftiranın üzerini örtme çabaları beyhude..

• neyse baştakilerin ne yaptığı belli oldu artık iç savaş çıkartıp türkiyeyi bitirmek istiyorlar yakında iç savaş çıktımı koyun sürüsüde anlar inşallah
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Başından sonuna kadar haklısın normalde donanım forumu bende sadece o kısma takılırım ama bu boş gezenin boş kafaları yüzünden ana sayfada absürt bi başlık görünce bazen dayanamayıp giriyorum işte. Bunlar diyalogla medenice bir meseleyi tartışma dilinden anlayan tipler değil. İçlerinde bir kin var Amerikalı da yok bu kin inan.

ABD gibi bir devlet bile Ramazan ayında iftar programı yaparken, bu kesimin bir ekmeği var oda dönüp dolaştırıp olayı bir şekilde dini değerlere bağlamak ve siyasi partiyle alakalı alakasız ilişkilendirmek.

Hayatımda oy kullanmadığımı belki 50 mesajımda ifade etmişimdir dönüp dolaşıp kendi kısır partisel gündemlerine bağlıyorlar. Arada bir görünüyorum ki meydanı boş zannetmesinler. Baksana hepsi topluca nasıl da saldırıyor alakasız mesajlarla, tavsiyene uyacaktım baktım bir tanesi hemen iftira silahına sarılmış yine dayanamadım..

• Afgan yetmez çöldeki bedevileri de isterük. 3-5 milletten daha kıroları toparlayabilirsek orgazma ulaşacağız.

kin değildir o pet kadar aklın yok o yüzdendir

Ekmek paylaşacaksan çık dışarı hemen başla, ülkemizde bir sürü ihtiyacı olan kişi bulabilirsin bu çok kolay, laf olsunda torba dolsun işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Aslında sizin gibilere cevap vermemek lazım bir insanın ırkına göre terörist yaparak ne kadar beyn fukarası oldugunu gösteriyorsun. Hayatında Pakistan, Afganistan a gittin mi? Ordaki medeniyet, insanlık avrupada yok tabi medeniyeti parayla ölçenlerdensen bilemicem.

Profil fotosu mesaj uyumu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmaster

Başından sonuna kadar haklısın normalde donanım forumu bende sadece o kısma takılırım ama bu boş gezenin boş kafaları yüzünden ana sayfada absürt bi başlık görünce bazen dayanamayıp giriyorum işte. Bunlar diyalogla medenice bir meseleyi tartışma dilinden anlayan tipler değil. İçlerinde bir kin var Amerikalı da yok bu kin inan.

ABD gibi bir devlet bile Ramazan ayında iftar programı yaparken, bu kesimin bir ekmeği var oda dönüp dolaştırıp olayı bir şekilde dini değerlere bağlamak ve siyasi partiyle alakalı alakasız ilişkilendirmek.

edit: bir de engellendin ve şikayet edildin, seninle insan gibi muhabbet eden üyeye "seni besleyim pet olarak" diyen biriyle muhabbet edemem.

Hayatımda oy kullanmadığımı belki 50 mesajımda ifade etmişimdir dönüp dolaşıp kendi kısır partisel gündemlerine bağlıyorlar. Arada bir görünüyorum ki meydanı boş zannetmesinler. Baksana hepsi topluca nasıl da saldırıyor alakasız mesajlarla, tavsiyene uyacaktım baktım bir tanesi hemen iftira silahına sarılmış yine dayanamadım..

Sadece bu sayfada 4 mesajın var, iyi ki normal de takılmıyorsun.

Bir kafanı sağa sola çevir de ülke nereye savruluyor bak, gel ara sıra, bu başlıklara ama gündemi doğru değerlendir yoksa ezilirsin mesajının altında burada aşağıladığın üyeler bilinçli insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Nisan 2018; 20:56:44 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.