Şimdi Ara

Türkiye'ye Afgan Göçmen Akını (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
26.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin derdiniz anlaşıldı. Birbirinizi hayal dünyanızda tatmin etmeye devam.. Bana eyvallah boş insanlara baya zamanımı tüketmişim.

İnş. Müh. dalında yüksek lisans tezime döneyim.

Kendi aranızda paslaşın birbirinizi bol bol artılayın..

Yine de Allah size hidayet etsin.

Hidayet olmuyorsanız da kininizle sizi baş başa bırakıyorum.

Gerçekleri öğrenmek isteyene kapım açık özelden yazsın misafirim olsun sonra konuşsun.

Byeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmaster -- 4 Nisan 2018; 15:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Yanlis kisiyi alintiladiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.
  • haber kanallarının whatsapp ihbar hattına yardıralım 10 kişi atsa yeter yine haber ederler belki

• Seçim yatırımı bunlar. Böyle yaptıkça vatandaş ödüllendiriyor. Gelsinler o ödüllendirenlerin evinde yaşasınlar. Analarının sıcak çorbasını içsinler, beslesinler.
  • Kendi ülkenizde yabancı hissetmek istiyorsanız eskilerin elit caddesi istiklale gidin 10 kişiden 7 kişisi arap 1 kişi avrupalı turist 1 kişisi orta asya-kafkasyalı ve 1 kişisi Türk (personel yada polis) istiklal caddesinde artık eskilerin modern gençleri yok istiklal caddesi bitmiş durumda fitaşın hali içler acısı boks yapan araplarla dolu makine bildiğin para basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Nisan 2018; 18:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmaster

Sizin derdiniz anlaşıldı. Birbirinizi hayal dünyanızda tatmin etmeye devam.. Bana eyvallah boş insanlara baya zamanımı tüketmişim.

İnş. Müh. dalında yüksek lisans tezime döneyim.

Kendi aranızda paslaşın birbirinizi bol bol artılayın..

Yine de Allah size hidayet etsin.

Hidayet olmuyorsanız da kininizle sizi baş başa bırakıyorum.

Gerçekleri öğrenmek isteyene kapım açık özelden yazsın misafirim olsun sonra konuşsun.

Byeeee

Kardeşim boşver burda çoluk çocuğa cevap vermeye çalışma.

Sana laf yetiştirenlerin %100ü okul çağında gelişimini henüz tamamlamamış kişiler.

Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır...

O yüzden boşa nefes tüketme he hee de geç gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

Bunca suriyeli, afgan, türkmen hepsi ipsiz sapsız kafa kesme potansiyeli olan tipler

her neyse asıl soru şu ;

onlarca silah kayıp, dağlarda sadatın (http://www.sadat.com.tr/tr/) eleman eğittiği söyleniyor , ipsiz sapsız kimliği belirsiz adamlar sınırdan içeri giriyor

Bende düşünmek istemiyorum ama sanki Bir şeye hazırlık yapılıyor gibime geliyor ama neye? siz düşünün karar verin!

iç savaş hazırlığı mı diyorsun hocam?

Yazıyı kısaca özetlersem ;

Kısacası demek istediğim Allah c.c. belası illa salgın hastalık, savaş ile olmaz çok farklı şekilde bilinmeyen şekilde gelebilir işte bu asalak tipler bu memleketin başına bela olacaklar belkide

Evet her işi Allah'a havale edip, onun verdiği aklı kullanamadıkları için bence artık Allah'ta bu müslümanlardan bıktı ve yesinler birbirlerini diyor.

• Hepsi oy uğruna yapılan şeylerdir !!! yakında türkiye cumhuriyeti kimlikleri çıkartılırsa hiç kimse şaşırmasın ben en yakın zamanda yurt dışına dil kurslarına gidip orada hayat sefa süreceğim artık buranın cılkı çıktı !
  • https://www.youtube.com/watch?v=j0B_nX0BR2Y

Bu kadar iğrenç bir ırkın ülkemize sokulması nedir? İstemiyorum ülkemde falan şu iğrenç ırkı. Bu nedir bir Suriyeliler şimdi de Afganlılar. Amaçları ne bunların iç savaş çıkması mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

Hepsi oy uğruna yapılan şeylerdir !!! yakında türkiye cumhuriyeti kimlikleri çıkartılırsa hiç kimse şaşırmasın ben en yakın zamanda yurt dışına dil kurslarına gidip orada hayat sefa süreceğim artık buranın cılkı çıktı !

bunlar batılı elitler tarafından gönderilen yıkım ekibi hocam (akp'den bahsediyorum)

bugünkü durum kimilerine göre basit görünse de, etkisi yüzyıllar sürecek. nesil bozulacak, kültür bozulacak ve ortaya bugünkünden bin beter bir vaziyet çıkacak. ülkelerin tarihlerinde, başka ırkların yoğun göçü, o ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasal temellerini sarsmış ve geri dönülmez olaylara sebep olmuştur. bok yoluna gidiyor yalnız ve güzel ülkem...
    bana göre bu bir projedir. türk milletini kaynağında yok etme politikası. vatanını istila ederek, ekonomisini çökerterek, aklını, bilincini, kurumlarını dumura uğratarak yok etme.
    yani oy hesabı kadar küçük bir mesele değil.

• yemin ediyorum burada yazanların yaş ortalaması 18 yaş altı.

gençler şu konuyu ve burada yazdıklarınızı 40 yaş üstü insanların oturduğu bir kahveye götürüp okuyun, onu bırak gidin karılar hamamında okuyun milletin alayı size ve yazdıklarınıza kıçıyla güler kıçıyla

ülen bu devlet bu millet sizin ergen aklınız kadar bilmiyor mu? 3000 yıllık türk devleti salak mı bellediniz?

bak devlet istifini bozmuyor, milyon üstüne milyon adam geliyor da umurunda değil, dönüp bakmıyor bile.

neden mi?

bin defa söyledikte anlamadınız gençler. bu ülkede kimse gelipte durmaz. o mültecilerin alayı yakında kıçını tuta tuta kaçacaklar merak etmeyin. bu ülkede benzin dünyanın 5 katı fiyatına, içki 7 katı, elektrik su 4 katı fiyatına.

adam deli mi türkiyede dursun ülkenin yerlisi zor karnını doyuruyor.

yazdıklarınızı gidin bir emekliler kahvesinde okuyun sırf gülmekten iki kişi mefta olur. akıllı olun len biraz.

• Sanayi siteleri Afgan doldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Sanayi siteleri Afgan doldu.

sonra gelsin yüksek işsizlik
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    yaşın kaç olmuş hala yüksek lisans falan deyip işsizliğine bir bahane buluyorsun.soran olursa OKUYORUM.

real madrid-barcelona maçı gibi konulara yaptığın yorumlardan ne derece dolu(!) bir insan olduğun belli oluyor.Allah güzel hidayet vermiş

futbol konusuna yaptığın yorumu görünce cebinde döner ekmek parası olmamasına rağmen tuttuğu takım kaybedince rakip takımın taraftarını öldüren boş insanlar geldi aklıma.
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    Konuşma tarzından, olayın mantığını çözmüş gibi davranmandan zeka yaşın belli oluyor malesef. Ülkedeki her şey dört dörtlük tabi bu konuda da devletimize güvenimiz sonsuz.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    İspatlarsam eşşek gibi anırıp ses kaydını buradan paylaşacak mısın zavallı müfteri

Zerre miktar yüreğin varsa özelden nasıl ispatlamam gerektiğini belirt

Namertlik ve yalan sizin mesleğiniz

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Ben ispatlarım ama senin anıracağından şüpheliyim

• eldekiler yetmiyor ithal köleye başvurdular herhalde artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    sakin ol saldırma sağa sola.bu ne şiddet?

neyi kanıtlayacağım anlamadım ki.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.