|
Türkiye’ye özel Tesla Model Y büyük indirimle satışa çıktı
-
-
Cok daha onceden yapilmaliydi ama gec de olsa dogru olan yapilmis 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası "Türkiye", gücü yazılımla kıstılarsa, 1-2 yıl sonra 100K-500K TL yazılım güncellemesi ile aracınız güçlenir.
-
TOGG'u kimse almaz. Tesla ölümcül bir rekabet getirdi.
Şimdi gözler zarar eden TOGG'da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 19 Nisan 2024; 9:42:23 >
-
Çok satacağa benziyor. Yanılmıyorsam LFP batarya olacak bu araçta yani artık bataryayı %100 sarj et kullan korkma. Bide çok daha güvenli tabi. 50küsür kw bu batarya. 455 km menzil yeterli. Isı pompası takıntısı olanlar için söyleyim yine var bu araçta. Daha ne olsun. Tam fiyat performans aracı gibi olmuş 1.8milyon tlye.
-
1.7M’e kapış kapış gider, çok mantıklı bi tercih bence
Ben elektrikli SUV almayı düşünüyorum. Hala ilk tercihim Togg. Tesla, yazılım ve platform olarak öne çıkıyor. Ancak malzeme kalitesi, yedek parça ve yetkili servis avantajı, süspansiyon konforu, iç - dış tasarım estetiği (bana göre) benim için daha önemli olduğu için muhtemelen T10x alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 19 Nisan 2024; 9:49:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rekabet için olması gereken yapılmış.
-
Maliye kovalıyor Tesla kaçıyor. Yalnız Mercedes bize özel motorla araç getirmişti Tesla ne güzel yazılım ile kolayca halletti.
-
Renault motor takmışlardı sanki A ve B serilerine, yanlış mı hatırlıyorum...
-
Al paşam, isteyen istediğini alsın :)
-
Yakında tamamını peşin fiyatına taksit yapacaklar tutunabilmek için.
Bu fiyatla tesla tokatlar hepsini.
Yetkili servis avantajı dediğin mahalle arası tamircisi bosch car service mi?
Felaket satar felaket diğer firmalara geçmiş olsun.
Togg müşteri temsilcisi 2 ay önce aradı aracı eklemişsiniz neden almadınız tavsiyeniz varmı dedi. Tavsiyelerimi tesla uygulamış.
Byd ile togg anlaşmaz ise işler nane. Kimse milliyetçilikten bahsetmesin.
Byd ile anlaş 1250 ye ver aynı özellikleri tutun.
Tesla türkleri daha çok düşünüyor. Hani dış güçler hep bu eflasyonu piyasayı yükseltiyordu.
Kendi ülkemde montajla daha pahalıya sat.
Çinli firmalara koyduğunuz ambargoyu teslayada da koyunda görelim.
Lityum demir fosfat batarya yeter(togg da yok hyundai yok) helal olsun teslaya lityum iyon koymamış.
Isı pompası yeter(togg da yok)
Motpr teknolojisi yeter. (bosch değil harbi motor)
Yazılım tesla zaten aşmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 19 Nisan 2024; 10:26:1 >
-
E serisine 1.5 motor taktılar ötv si katlanması diye.
TOGG çok pahalı halk alamıyor, açız aç.
Tesla çok ucuz, süper araba, adamlar yapmış helal olsun
-
Mtv’si ne olacak?
Tesla da tek motor ile çift motor arasında ne kadar fark var acaba ???
Togg 12 aylık 800.000 kredi olayını 24-36 yapmazsa işleri zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanda -- 19 Nisan 2024; 10:7:37 > -
Togg ile iyi rekabet edecektir ama Togg'u satışlarda geçebileceğine pek inanmıyorum.
Nihayet mtv’si nispeten uygun olan versiyonu çıktı. Benim gibi aracın kendi fiyatından ziyade MTV’si yüzünden bu aracı almaktan vazgeçenler için mükemmel bir haber.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
TOGG'u kimse almaz. Tesla ölümcül bir rekabet getirdi.
Şimdi gözler zarar eden TOGG'da. |
Çok satacağa benziyor. Yanılmıyorsam LFP batarya olacak bu araçta yani artık bataryayı %100 sarj et kullan korkma. Bide çok daha güvenli tabi. 50küsür kw bu batarya. 455 km menzil yeterli. Isı pompası takıntısı olanlar için söyleyim yine var bu araçta. Daha ne olsun. Tam fiyat performans aracı gibi olmuş 1.8milyon tlye.
|
Ben elektrikli SUV almayı düşünüyorum. Hala ilk tercihim Togg. Tesla, yazılım ve platform olarak öne çıkıyor. Ancak malzeme kalitesi, yedek parça ve yetkili servis avantajı, süspansiyon konforu, iç - dış tasarım estetiği (bana göre) benim için daha önemli olduğu için muhtemelen T10x alacağım.
|
Felaket satar felaket diğer firmalara geçmiş olsun. Togg müşteri temsilcisi 2 ay önce aradı aracı eklemişsiniz neden almadınız tavsiyeniz varmı dedi. Tavsiyelerimi tesla uygulamış. Byd ile togg anlaşmaz ise işler nane. Kimse milliyetçilikten bahsetmesin. Byd ile anlaş 1250 ye ver aynı özellikleri tutun. Tesla türkleri daha çok düşünüyor. Hani dış güçler hep bu eflasyonu piyasayı yükseltiyordu. Kendi ülkemde montajla daha pahalıya sat. Çinli firmalara koyduğunuz ambargoyu teslayada da koyunda görelim. Lityum demir fosfat batarya yeter(togg da yok hyundai yok) helal olsun teslaya lityum iyon koymamış. Isı pompası yeter(togg da yok) Motpr teknolojisi yeter. (bosch değil harbi motor) Yazılım tesla zaten aşmış |
TOGG beğenmeyenler, tesla ülkeye babasının hayrına gelmedi, veya kampanyaları sizi sevdiği için yapmıyor. Togg olmasa tesla uzun seneler bize uğramayacaktı belki de. |
TOGG çok pahalı halk alamıyor, açız aç.
Tesla çok ucuz, süper araba, adamlar yapmış helal olsun |
Burası "Türkiye", gücü yazılımla kıstılarsa, 1-2 yıl sonra 100K-500K TL yazılım güncellemesi ile aracınız güçlenir.
|
Yetkili servis avantajı dediğin mahalle arası tamircisi bosch car service mi?
|
Togg ile iyi rekabet edecektir ama Togg'u satışlarda geçebileceğine pek inanmıyorum.
|
Benzer içerikler
- telegram çeviri
- instagram threads nedir
- hileli whatsapp
- autocad sistem gereksinimleri
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X