hiç kimse 2 asker için hiçbir yeri talan edemez.İşin arkasında neler var biliyormusun acaba?Zenginlikler,petrol,para asıl amaç budur
bunu biliyorum
ama sonucu değiştirmez
bu medyada "İSRAİL 2 ASKERİ İÇİN LÜBNAN'ı" talan etti diye çıktı mı çıkmadımı
2 askeri için ülkeyi talan eden bir israil, binlercesi için ne yapar imajı oluşturuldu mu oluşturulmadı mı, evet oluşturuldu
ben buna bakarım
quote:
Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Konuyu okumadım, ilk mesaja cevap veriyorum. Senin bu yaptığın; ormanda yaşayan bir örümceğin, aslanları, ayıları ve bilumum güçlü hayvanı saymadan, kendisini karıncadan üstün görmesiyle aynı.
mükemmel cevap...
benim mesajımı ne olarak anladığınıza bağlı. ben diyorum ki, elbette bizden çok çok daha iyi rahat konumda ülkeler var. ama biz bunları düşündükçe kendimize kötü hissetmeye devam edeceğiz. onlar gibi olmamız mevcut koşullar içinde mümkün değil. durumu değiştirmeye çalışanlar da bezdiriliyor. dolayısıyla tek yapabileceğimiz şey "durumu olduğu gibi kabul etmek" ve "olumlu" düşünmeye çalışmak. ne dersiniz?
İşte bu zihniyet yüzünden böyledir ülke daha kötüye gitse zimbabwe den iyiyiz diye şükür etceksin,kaldıki diğer ülkelerin bizden pek geri kalır yanı yok özellikle güney afrika.
Bu nasıl mantık la. O zaman İsviçre, Hollanda, Fransa, Almanya, Amerikada da doğabilirdik!?
quote:
Orijinalden alıntı: wto
Bu nasıl mantık la. O zaman İsviçre, Hollanda, Fransa, Almanya, Amerikada da doğabilirdik!?
keşke
En kötü değiliz. Şükredin. Kurban kesin. Halaylar çekin. Hobaaaa!!
Amerika, İngiltere, Kanada, Fransa veya diğer avrupa ülkelerinde de doğmuş olabilirdik şükürcü zihniyetten kurtulun
Yüksel Türk senin için yükselmenin hududu yoktur. Mustafa Kemal Atatürk benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz! Fatih Sultan Mehmet Yıl 2012 arkadaşlar bizden kötüleri de var şükredin. Bu ülke 70 yılda dibe vurdu.
İran Suriye Afrika Malezya'yla kıyaslayacağımıza Atamızın dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkmayı istediğimizden ülkemizin durumunu beğenmiyoruz.
Sene olmuş 2012
millet ayı geç marsa koloni kurma planları yapıyor, insan dna'sını çözüyor hastalıklara çare buluyor, süper insana her geçen gün daha da yaklaşıyor(ki bence şu anda mümkün) ses hızını aşan makineler icat ediyor ülkelerin nüfus artışlarını, besin stoklarını enerji kaynaklarını vs önümüzdeki 1000 yıldaki gidişatını hesaplıyor . . .
bunlar gelmiş türban dı ilk okulda din dersiydi pempe metrobüstü zart cemaati zurt koluydu islam ülkesiydi derken
yurdum insanına kol gibi vergileri geçiriyor, ulusun can değerini hiçe sayıyor, toprakların hakimiyetini halktan alıyor uşağı olduğu büyük abilere veriyor, senin doğal kaynaklarını satıyor, oğullarını geç üçüncü kuşak torununa gemicik alacak kadar parayı aklıyor
sonra da vay efendim ileri demokrasi, vay efendim evrupe ülkesi vay efendim ılımlı islam
hede hödö
bi gidin abi yeter ya, lanet olsun bu mantalitedeki bütün insanlara..
Bu arada konuyu açan arkadaş provokatörün önde gideni ama bildiğim halde yazıyorum bu mesajı, sınırsız yemişti kendisi kim neden açtı acaba..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme