Şimdi Ara

Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlara bir tavsiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Falchon

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

İran'ın, Suriye'nin, Afrika'nın ya da Malezya'nın durumuna bir bakın. Oralarda da doğmuş olabilirdiniz. Benim de bu ülkede nefret ettiğim şeyler var Ama ben çok da olumsuz bakmıyorun duruma çünkü beterin beteri olduğunu biliyorum. Sizin bu mentaliteniz doyumsuzluğa iter insanı. Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın.

Malezya mi ???

Malezyada hic bulunmadigin hatta Malezya hakkinda hic bir sey bilmedigin acik ve net. Birsey konu hakkinda gorus bildireceksen, bildigin birsey olsun yoksa bu sekil absurt durum ortaya cikiyor.

Neymiş bu Malezya'da bizden iyi olan şey allah allah öğrenelim bakalım.

Allah kimseyi cahil yapmasin.!!

Senede en az 3 defa kafa dinlemek icin Malezya/Penang-Kuala Lumpur ziyareti yaparim. Turkiye Malezyanin yarisi olsa yeter. Kucucuk kara parcasin da adamlar ekonomik, teknolojik, egitim vs olarak Turkiyenin fersah fersah onundeler.

Hic birsey bilmiyorsan. Google amacaya sor o sana anlatsin. Cehalet kotu birseydir yegen.

1-) Cahil lafının milyar katı sana
    2-) Allah nasıl cahil yapar, Allah var mıdır?
    2-) İyi görmemişsin anlaşılan
    3-) Cinayet, uğusturucu ticareti, vatan hainliği, terörizm gibi suçlarin idamla cezalandırıldığı, halkın etnik kökenlere göre ayrımcılığa maruz kaldığı ülke.

Belli kesimin ülkedeki eğitime ve refaha Türkiye'ye oranla daha kolay ulaştığı doğrudur. Ama bu bizden iyi olduğunu göstermiyor.

Hadi dersini aldın güle güle.

Cinayet, uyuşturucu ticareti, vatan hainliği ve terörizm suçlularına çay mı ikram etsinler... Yaptıkları şey en doğrusu...

Arkadasim 2010 da 1 kisi, 2011 de 1 kisinin idam edildigi ulkeden bahsediyorsun. Kaldi ki ABD de de idam var, ABD asiri kapitalist bir devlet olabilir ama bu onun gelismis bir ulke oldugu ve insanlarinin bizden daha iyi sartlarda yasadigi gercegini degistirmez.

• Vay be... Bu kadar mı düştük ? Afrika, İran, Suriye ha ? Dünyanın hangi ülkeleriyle karşılaştırıyorsun ülkeyi... Allah bilir İran sana göre güçsüzdür de ne komiksin ya
  • Türkiye'de yoksul bir ailenin çocuğu olarak doğabilirdin sen de bu açıdan bak.
    İçecek suyu olmayanlar gördüm ben bu ülkede.
  • Bir şey soracağım 4 yıl boyunca keyfine bakıp hiç kendini kasmayıp son sene sınav zamanı geldiğinde Ygs niye var Türkiye de eğitim sistemi yanlış v.s. gibi şikayetlerde bulunanlar ile Türkiye nin yaşam standartlarından şikayetçi olanlar arasındaki fark nedir?

Kişi kendini geliştirirse çok iyi yaşam standartlarına sahip olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekombg

Vay be... Bu kadar mı düştük ? Afrika, İran, Suriye ha ? Dünyanın hangi ülkeleriyle karşılaştırıyorsun ülkeyi... Allah bilir İran sana göre güçsüzdür de ne komiksin ya

Konuyu acan arkadas oyle bisey dusunmemis. aksine anlamli seyler yazmis. Turkiye yi burada birinin yurtdisina gidip hemen buraya konu acip resimleri gorenler durup dururken Turkiye kendi ulkeri hakknda bir suru olumsuz sacma sapan seyler. kotuluyorlar ama ileriyi gordukleri icin degil oraya gidip kendi ulkesindeki insanlara tepeden bakmak resim cekip buraya koyup hava atmak. iste Turkiye yi kendi ulkesini kotuleyenleron amaci bu. baskada bisey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

Türkiye'de yoksul bir ailenin çocuğu olarak doğabilirdin sen de bu açıdan bak.
    İçecek suyu olmayanlar gördüm ben bu ülkede.

kusura bakmada onlarda aklını başına alıp çocuk yapmayacak

hem içecek suları yok hem çocuk yaparsan somaliler gibi bu cahilliğin uç noktasıdır

kapitalist düzende hayatını istediğin gibi değil sistem ne şekilde izin verirse sürdürmek zorundasın

sonra bize yardım eli uzatın demeyecekler

"(ben çocuk dünyaya getirip arkamdan sövmesini istemiyorum)"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolian Eagle

O saydığınız ülkeleri kıstas alırsak hiç bir gelişme gösteremeyiz.

+1000000000
  • Nerede çokluk,orada .okluk . Gerçekçi olmak gerekirse artık Türkiye özelliklede İstanbul yaşanılacak yer değil.Yaşam şartları olarak bakıyorum olaya.Trafik,insan yoğunluğu,zamlar,siyasi sorunlar vs..Yoksa Dünyanın en güzel şehirlerindendir İstanbul.Gezilip görülecek çok yer ülkemizde.Boşuna okadar turist gelmiyor zaten.Şahsen imkanım olursa yurtdışında yaşamayı düşünüyorum.
  • Küçücük Japonya kadar olamadık...
  • Zengin için hiç farketmez.Onlar bu dünyaya yaşamaya geldi.
    Avustralya ve yenizelandaya giden arkadaşlarımın hiçbiri yıllardır tatil için bile ülkeye geri dönmedi.
    Bu ülkelere gidipte tutunamayan uyum sağlayamayan kusura bakmasın ya vasıfsızdır yada doğal mallığıdır.

Geri kalanlar hamdolsuncular ve haline şükredenler.İmkan sağlansa biri bile durmaz terkeder ülkeyi emin olun.
  • @Sigorta
    Devle o ygs sinavini kazanamayani hakkiyla yetistirseydi eminim zeka sorunu olmadigi surece o da kazanirdi.

@Ogameci
    Bu ülke cok berbat bir yer hemen valizini topla git.

Not:senin gibilere soylenecek laf cok ama hem terbiyemiz hem de kurallar bunu yasakliyor

Konuyu acan ister AYNA programindan isterse ULKELERI TANITAN bir belgeselden Malezya ile ilgili bir seyler izlesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Küçücük Japonya kadar olamadık...

onu bırak israil kadar olsan öp başına koy

2 askeri için lübnan'ı talan etti

biz 30.000 şehit verdik

nereyi talan ettik şehitlerimiz için.
  • malezya dediğin ülke elinde hiç bir halt olmayan bir ülke emperyalizm bile sömüremiyor çünkü sömürecek birşeyleri yok. ama türkiye yer altı yer üstü gayet büyük özelliklere sahip senin elinde birşey varsa ve sen ondan yararlanamıyorsan daha kötülerini düşünmeyeceksin . Onların elinde yok o yüzden sahip olduklarına şükretmek zorundalar bizim herşeyimiz var ve bunu kullanamıyorsak tabi ki itiraz edeceğiz. Senin ülkende milli gelir 20 bin liraysa ama sen 600 lira kazanıyorsan orada biraz düşünmen lazım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

biz 30.000 şehit verdik

Kendimizi talan ediyoruz.
  • Ulan herkes diyorda yok şuraya giderdim buraya giderdim kusura bakmayında kardeşim elin adamı sizi kendi ülkesinde neden istesin ? Oralara giden türklerin toplumda nasıl sırıttıklarını anlatmama gerek yok herhalde. Ha ben ülkenin durumundan falan memnun değilim ama herkes yurt dışını bir kurtuluş bir umut olarak görüyor buda çok saçma bana göre şahsen ben bir alman olsam ve sokağa çıktığımda türkler italyanlar afrikalılar bilmem nereliler görsem gıcık olurum gidin ne halt yiyorsanız kendi ülkenizde yiyin benim ülkem sığınma evi mi? diye düşünürüm
  • Bu ülkede bu kadar dar kafalı , kör , cahil insanlar oldukça boşuna çenenizi yorarsınız .. Anlat anlat anlamıyor adamlar illede beni soyun , paramı alın , ben çok zenginim gibimi düşünüyorlar napıyolar ben anlamıyorum .. Acaba yediğiniz içtiğiniz şeylerden falanmı kaynaklı ? Beklerim ..
  • Aynen hep en kötü en diptekilerle kıyasla onlarla arandaki mesafeni koru, Avrupa sana fark atsın, onların eskimiş teknolojilerini satın al kullan.

Dünya'nın vergi rekortmenlerinden biriyiz, benzini süper pahalı kullanıyorsun. Koyun gibi, "Olsun abi Afrika ülkesi de olabilirdik." deyip kendimizi avutuyoruz.

Önce bu milletten alınan paralar nereye gidiyor ? O kadar vergi veriyoruz elimize ne geçiyor sorusunu sormak lazım.
  • Ben türkiyeyi beğenmiyorum ama bunun doğduğun yerle alakası yok.Geçen gün otobüste libyalı biriyle konuştum ingilizce biliyor adam.İstemediği ülkede neden kalsın?Adam doğmuştur suriyede gelmiştir 20 yaşına çeker gider amerikaya bunda bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

biz 30.000 şehit verdik

hiç kimse 2 asker için hiçbir yeri talan edemez.İşin arkasında neler var biliyormusun acaba?Zenginlikler,petrol,para asıl amaç budur
  • beğen butonu nerede hemen beğeneyim kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.