Şimdi Ara

Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlara bir tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İran'ın, Suriye'nin, Afrika'nın ya da Malezya'nın durumuna bir bakın. Oralarda da doğmuş olabilirdiniz. Benim de bu ülkede nefret ettiğim şeyler var Ama ben çok da olumsuz bakmıyorun duruma çünkü beterin beteri olduğunu biliyorum. Sizin bu mentaliteniz doyumsuzluğa iter insanı. Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 23 Nisan 2012; 15:04:09 >

• "Memleket eyiye gidiye" kafası bu, hiç kusura bakma
  • Yavaş yavaş onlara dönüşüyoruz kardeş.
  • Bu bakış açısı çok eski çağlarda kaldı be güzel abim. Yani bundan yüzyıllar önce gelip bunu söylesen (ki söylemene gerek bile yoktu ülkemi çok beğeniyor olurdum) adam haklı beyler susun da kırbacınızı yiyin derdim. Ancak günümüzde adam kör beyleri alıyorsun. Kısaca bizimla değılsın.
  • Memleket eyiye gitmese de Allah'a şükür onlardan da iyiyiz tabiki...
  • o beğenmiyom diyenlerinin çoğunun sebebi kişisel menfaatlarını dolduramamak bunun sonuncunda o kötü bu kötü
  • Meyve sebze severler için çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O saydığınız ülkeleri kıstas alırsak hiç bir gelişme gösteremeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

"Memleket eyiye gidiye" kafası bu, hiç kusura bakma

hayır değil
  • belkide amerikan, alman olarakda dogabilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığını açan arkadaşın düşüncesi bu sanırım :

Elinizdekiyle yetinmeyi bilin mutlu olmaya çalışın . Yapılan zamlara gözünüzü kapayın. Susun oturun. Hakkınızı aramayın. Bizden daha kötü ülkelerde var nasılsa ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

"Memleket eyiye gidiye" kafası bu, hiç kusura bakma

hayır değil

Evet oyle

• Yurt dışında yaşamamış insana ne anlatabilirsin ki hepsi filmlerden resimlerden görüp konuşuyor madem öyle Türkiye nin de güzel yerleri var git orada yaşa...

• Türkiye'yi somaliyle değil Almanya, Amerika, Fransa Japonya ile karşılastır gerçeği gör kardeşim.
  • klasik yarabbi şükürcü zihniyet yav he he diyip geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

İran'ın, Suriye'nin, Afrika'nın ya da Malezya'nın durumuna bir bakın. Oralarda da doğmuş olabilirdiniz. Benim de bu ülkede nefret ettiğim şeyler var Ama ben çok da olumsuz bakmıyorun duruma çünkü beterin beteri olduğunu biliyorum. Sizin bu mentaliteniz doyumsuzluğa iter insanı. Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın.

Kendine kötüyü değil, iyiyi örnek alcaksın. Kötüden iyiyim diyorsan, sen de zamanla o kötü olan şeyin yanına gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Yurt dışında yaşamamış insana ne anlatabilirsin ki hepsi filmlerden resimlerden görüp konuşuyor madem öyle Türkiye nin de güzel yerleri var git orada yaşa...

şu dediğini 50 yıl önce desen tamamda kardeşim internet diye birşey var bilmem bilirmisin.
  • Annesi Babası TÜRKİYE'yi Seviyorlar Ama Veletler Sevmiyorlar Burası AMERİKA Değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 23 Nisan 2012; 15:37:50 >

• Hep en kötüleri referans alarak yaşayın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.