Şimdi Ara

Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlara bir tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben misira yada malezyaya gitmeyi dusunuyorum malezyanin durumu kotu olabilir ama universiteleri super
  • Amerika meraklısı olan yakın bir arkadaşım vardı Amerikan dizileri sanatçıları vs herşeyi takip ederdi üniversite okumak için Sydney'e gitti 3 hafta sonra döndü bana dediği şey Avusturalya Türkiye'ye kurban olsun.
  • ne yani simdi abd de 12 yasindaki bi velet kendi harcligiyla iphone alabilecek kapasitedeyken ben neden kos koca uniliyken elimdeki telefon dandik daha elimin altinda bilgisayar yok 3 kurusun hesabini yapar olduk herseyi gectim koskoca buyuk sehirde sosyal alan yok guya buyuksehir belediyesi ulan apartmandan baska yapi yok tr de herkesi evlere indekslemisler soruyorum cogunuz neden burada takilma ihtiyaci duyuyor inaniyorum hic biriniz asosyal degilsiniz sadece hayatinizda yapicagimiz bisey yok yurtta kaliyorum herkes laptopun basinda hala bana polyannacilik yapmayin
  • beğenmezler kardeş asıl üzüldüğüm zamanında çanakkalede v.s şehit düşenler doğuda şehit düşenler ülkeyi beğenmeyenler için gerçekten yazık onların kemikleri sizliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Breck

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

"Memleket eyiye gidiye" kafası bu, hiç kusura bakma

hayır değil

Evet oyle

Birlikte inceleyelim pozisyonu

100% gol hocam, hakemin kararı doğru

• hayata bir kere geliyoruz neyin kafasındasınız? imkanınız varsa istediğiniz ülkede yaşayın tabiki, kasmayın bu kadar kendinizi, tek bi canınız var, yok savaşlarda böyle bir nesil içinmi bırakmışlarda falan, olan olmuş geçmişi değiştiremezsin, senin yaşıyacağın 60-70 yıl dostum, bu yıllarıda bişileri yok efendim o parti, bu taraf, şunun görüşü diye kanıtlamaya savunmaya çalışanlardansan senin seçimin, benim seçimim ise istediğim tam gelişimini sağlamış bir ülkede para kazanıp çalışıp temiz, rahat, güvenli bir yaşam başka birşey değil, bırakın askerciliği fanatizmi çıkarın at gözlüklerinide gerçekleri görün
  • quote:

İran'ın, Suriye'nin, Afrika'nın ya da Malezya'nın durumuna bir bakın. Oralarda da doğmuş olabilirdiniz. Benim de bu ülkede nefret ettiğim şeyler var Ama ben çok da olumsuz bakmıyorun duruma çünkü beterin beteri olduğunu biliyorum. Sizin bu mentaliteniz doyumsuzluğa iter insanı. Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın.

Guney afrikanin ve malezyanin, turkiyeden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sadece dusunmuyorum ayni zamanda istatisliklerde bunu kanitliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

beğenmezler kardeş asıl üzüldüğüm zamanında çanakkalede v.s şehit düşenler doğuda şehit düşenler ülkeyi beğenmeyenler için gerçekten yazık onların kemikleri sizliyor.

iyide kardeş bak ikimizde 90lıymışız, zamanında savaş olmuş atalarımız şehit düşmüş eyvallah, ama ülkeyi beğenmekle atalarımızın şehit oluşunu bağdaştıramazsın, o zamanlar demekki uğruna ölünecek bir vatanmış buraları, sen seversin beğenirsin bu ülkeyi, ben sevmem bunu kimse yargılayamaz bu ayrı, şuan senin yaptığın bu konuyu savaş zamanında yaşıyormuş gibi lanse etmekten başka birşey değil dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

konu başlığını açan arkadaşın düşüncesi bu sanırım :

Elinizdekiyle yetinmeyi bilin mutlu olmaya çalışın . Yapılan zamlara gözünüzü kapayın. Susun oturun. Hakkınızı aramayın. Bizden daha kötü ülkelerde var nasılsa ......

Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlara bir tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

konu başlığını açan arkadaşın düşüncesi bu sanırım :

Elinizdekiyle yetinmeyi bilin mutlu olmaya çalışın . Yapılan zamlara gözünüzü kapayın. Susun oturun. Hakkınızı aramayın. Bizden daha kötü ülkelerde var nasılsa ......

Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlara bir tavsiye

adamın taPleti var ouvvvv ... zengin ya adam yaaaa...

• Emin olun Türkiye ne küçümsedikleri kadar küçük,ne de büyüttükleri kadar büyük bir ülke değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

İran'ın, Suriye'nin, Afrika'nın ya da Malezya'nın durumuna bir bakın. Oralarda da doğmuş olabilirdiniz. Benim de bu ülkede nefret ettiğim şeyler var Ama ben çok da olumsuz bakmıyorun duruma çünkü beterin beteri olduğunu biliyorum. Sizin bu mentaliteniz doyumsuzluğa iter insanı. Elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın.

Guney afrikanin ve malezyanin, turkiyeden cok daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sadece dusunmuyorum ayni zamanda istatisliklerde bunu kanitliyor

bu tarz tartışmalar benim babam senin babanı döver muhabetinden ileri gitmez dostum, türkiyeyi tek tek diğer ülkelerle kıyaslamak kadar saçma birşey yok onu geçtim elinizdekilerde mutlu olmaya çalışın lafıda içinde gericilik barındırır kesinlikle katılmıyorum, ne yani türkiyede doğduk iyi veya kötü, sorgulama yaşa ve mutlu olmaya çalış, neden? ne için? gelişmiş bir ülkede insan yerine konarak daha güvenli daha rahat yaşamak varken neden burda mutlu olmaya çalışayım, imkanım varsa neden acı çekeyim?

• quote:

afrika -sadece güney'i- ve malezya bizden daha iyi.

iran'ın da halkı kötü durumda ama devlet yapısı olarak bizden daha iyiler.

bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 23 Nisan 2012; 16:11:20 >
  • Peki nasıl Amerika'ya ya da Avrupa'ya yerleşmeyi düşünüyorsunuz? Bir yolu olsa derdim ki size, tamam beğenmeyin. İstediğiniz gibi nefretinizi kusun ve buradan gidin, ki ben de aynısını yapabilirdim. Amma velakin oralara gidiş için herhangi bir yol göremiyorum. Dolayısıyla ile burada yaşayıp sevmeye çalışacaksınız. Başka bir yol yok, ne yazık ki!
  • quote:

Malezya mi ???

Malezyada hic bulunmadigin hatta Malezya hakkinda hic bir sey bilmedigin acik ve net. Birsey konu hakkinda gorus bildireceksen, bildigin birsey olsun yoksa bu sekil absurt durum ortaya cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Malezya mi ???

Malezyada hic bulunmadigin hatta Malezya hakkinda hic bir sey bilmedigin acik ve net. Birsey konu hakkinda gorus bildireceksen, bildigin birsey olsun yoksa bu sekil absurt durum ortaya cikiyor.

Neymiş bu Malezya'da bizden iyi olan şey allah allah öğrenelim bakalım.

• kötüyü örnek vermektense niye iyiyi örnek alıp ülkeyi düzeltmiyoruz..... 3.dünya ülkeleriyle karşılaştırmayın evet bir libya değiliz ama bir ingilterede değiliz....bizde korsan yok ama hırsızın dolandırıcının allahı var(ki artık somaliller ordan kalkıp türkiye de milleti kekliyo!)daha sayılcak çok şey var
  • quote:

Peki nasıl Amerika'ya ya da Avrupa'ya yerleşmeyi düşünüyorsunuz? Bir yolu olsa derdim ki size, tamam beğenmeyin. İstediğiniz gibi nefretinizi kusun ve buradan gidin, ki ben de aynısını yapabilirdim. Amma velakin oralara gidiş için herhangi bir yol göremiyorum. Dolayısıyla ile burada yaşayıp sevmeye çalışacaksınız. Başka bir yol yok, ne yazık ki!

Ufaklık biz ülkemiz bu durumda diye kaçacak değiliz,yılmadan mücadele edip ülkeyi sevilebilir bir yer haline getirmeye çalışacağız.Eğer bu ülkenin yarısının oyu ülkeyi batıran insana gidiyorsa,bizde onların çocuklarını çalacağız.Herşeyin bir çaresi vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.