< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
+1
Bu sene ilk defa kışlık lastik aldım, nokian wr d4. O lastiklerden sonra anladım lassa greenways'in ne mal olduğunu. Kışlık lastiklerle 20 derece havada sert frende ABS'siz zınk diye yere yapışan araba, lassa'ları taktıktan sonra ABS desteği ile bile duramaz hale geldi. Kışlıkların fren mesafesine alışmışım, bir kaç kere kaza tehlikesi atlattım bu yüzünden. Yanal tutuşta da hiç iyi bir lastik değil. Gürültüsü de fazla. Belki üst modelleri böyle değildir bilemiyorum ama, bir daha yolum düşmeyecek lassa'ya. Güya bu lastik yerli üretim, milli sermaye. Fiyatları niye hiç yerli lastik gibi değil? Benim ebatımda nokian'ın yazlığı lassa'dan sadece 22 lira daha pahalı. Fiyatlarını olması gereken seviyeye çekseler bir şey demeyeceğim, ama tamamen daha çok kâr edelim zihniyetinde çalışıyor lastik firmalarımız. Nasılsa kontrol eden, test yapan falan yok |
Bridgestone dur en darbelere dayanikli lastik
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 15 Nisan 2018; 17:7:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 18 Nisan 2018; 14:56:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|