Şimdi Ara

Türkiye yüzdelik 0.38 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da yaşıyorum sizce nereleri yazayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş odeğilde ben bişey sorcam yerleşirken Türkiye yüzdelik dilimine göre mi yerleşcez yoksa
    İl geneli mi ?

• Benim bildiğim il geneline göre. Eğer başka bir ilde liseye devam edeceksen türkiye geneli yüzdesiyle hesap yapılıyor. Ben geçen sene tecih yapmıştım. Bana da dershane rehberlik hocası söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazark

Benim bildiğim il geneline göre. Eğer başka bir ilde liseye devam edeceksen türkiye geneli yüzdesiyle hesap yapılıyor. Ben geçen sene tecih yapmıştım. Bana da dershane rehberlik hocası söylemişti.

Hayır, yanlış bilgi. O olusturulan tercih listeleri Turkiye geneline göre yapılıyor. Tercih yaparken Türkiye geneli yüzdelığe bakmalısınız.

• Ben geçen sene tercih yaptım. Biz tercih yaparken dershanenin rehberlik hocasıyla tercihleri oluşturduk. O zaman bende sizin gibi Türkiye geneli yüzdelik dilimine bakıyordum fakat işler öyle değilmiş. Siz beni dinleyin ve İl geneli yüzdelik dilimlerine göre tercih yapın. İsterseniz MEB'i arayın kesin bilgiyi alın.
  • quote:

Ben geçen sene tercih yaptım. Biz tercih yaparken dershanenin rehberlik hocasıyla tercihleri oluşturduk. O zaman bende sizin gibi Türkiye geneli yüzdelik dilimine bakıyordum fakat işler öyle değilmiş. Siz beni dinleyin ve İl geneli yüzdelik dilimlerine göre tercih yapın. İsterseniz MEB'i arayın kesin bilgiyi alın.

Ben de geçen sene girdim hocam saolun yine de.

• quote:

Benim bildiğim il geneline göre. Eğer başka bir ilde liseye devam edeceksen türkiye geneli yüzdesiyle hesap yapılıyor. Ben geçen sene tecih yapmıştım. Bana da dershane rehberlik hocası söylemişti.

Hocan seni yemiş
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Bence sen kendini kandırıyorsun.
  • quote:

Bence sen kendini kandırıyorsun.

Yav he he. Bi sus artık bi bildiğim var ki konuşuyorum di mi. Geçen seneden sonra çok su aktı köprüden. Sana cevap yetiştirmekten bıktım artık. Sistem değişti sok bunu kalın kafana. Hala çalışmamanın pişmanlığını çekiyosun belli. Ama şimid zamanı değil. Anladın mı Troll reis
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Ya allah rızası için senin puanın kaçtı? Benim puanım 453.212'di. Senin ki kaçtı he? Kim kalın kafaymış görüyoruz.
  • Ya sus diyorum. Bunun nesini anlamıyorsun. Puanım 484 tü.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.